Модні жіночі черевики осінь-зима 2019-2020 фото

  1. Черевики на низькому ходу
  2. Тренди в новому сезоні
  3. Черевики на підборах
  4. Модна в сезоні осінь-зима 2019-2020 шнурівка на черевиках
  5. Танкетка на модних подіумах і в гардеробах
  6. Декоративні елементи на черевиках
  7. Оксамитові черевички і взуття з латексу
  8. Спортивні черевики

Коли сезон босоніжок і туфель проходить, виникає проблема вибору черевиків. До цього виду взуття пред'являють зазвичай високі вимоги. Черевики повинні бути стильними та модними, а також зручними, практичними і теплими. Така велика кількість якостей поєднати в одному виробі дуже складно, але при належному підході до вибору цілком можливо. У нових колекціях взуття для 2020 року дизайнери приділили особливу увагу вибору матеріалів і забарвлень. Бажання розбавити осінньо-зимовий настрій яскравими вкрапленнями залишило відбиток на більшості колекцій фешн-гуру.

Черевики зуміють зігріти ніжки холодної восени і взимку. У 2019-2020 популярні пари, доповнені шкіряними або хутряними вставками і масивними блискавками. Незважаючи на барвистість деталей, колір виробів рекомендується підбирати спокійний.

Цікаві статті:

Черевики на низькому ходу

Моделі на низькому ходу, напевно, ніколи не втратять своєї актуальності. Їх зручно носити і легко вибирати. Досить підібрати виріб, відповідне улюбленому стилю. Черевики можуть бути грубуватими з тракторної підошвою, а можуть бути дуже витонченими і мати тонкі лінії. Проста конструкція такого взуття дозволяє використовувати для її оформлення всі відомі прийоми від самих незвичайних квітів і матеріалів до оригінального декору.

Лаконічний фасон роблять модним ряд акцентів:

  • Колір. Вітаються яскраві соковиті тони - синій, червоний, помаранчевий, жовтий.
  • Оздоблення. Хіт сезону - контрастний носок: металевий, гумовий, з лакованої шкіри або просто контрастного кольору.
  • Прикраси. Вшиті металеві блискавки, блискучий декор, контрастні вставки зроблять просту модель ультрамодного.

Тренди в новому сезоні

Серед відтінків в топі колір воронячого крила. Також популярність набирають все відтінки коричневого: шоколад, беж, кава. Цікаво виглядають блідо-помаранчеві черевики. З ними добре будуть гармоніювати предмети одягу сірого або темно-зеленого кольору. При бажанні можна підібрати в тон сумку.

Крім перерахованих, в моді відтінки фіолетового, синього і зеленого. З їх допомогою можна збирати стильні і неповторні луки в різних стилях.

У тренді - шнурівки, велика кількість пряжок, наклепкі і написи. Серед матеріалів переважають класична шкіра і замша, але вітається комбінація різних фактур - вставки з тканини, хутра, еластичного трикотажу.

Джинси !!! тільки тут є фото актуальних моделей майбутнього сезону

Черевики на підборах

Черевики на підборах можна вважати маст-хев будь-якого жіночого гардеробу. Саме вони поєднують в собі переваги туфель і чобіт в одному виробі. Невелике халяву черевик забезпечує жіночої нозі тепло. При цьому зовнішній вигляд зберігає елегантність і стриманість. Завдяки таким якостям черевики на підборах володіють очевидною універсальністю при формуванні образу. Їх можна надіти з брюками, спідницею або платтям будь-якої довжини, вовняними шортами.

Перевагу мають черевики на товстій стійкому каблуці. У цибулі їх краще поєднувати з вузькими джинсами, коротким платтям або легінсами. Для офісного стилю можна поєднувати черевики на товстому каблуці з діловим строгим костюмом. Також в цьому випадку актуальна одяг в ретро-стилі. Різноманіття можливих комбінацій має виняток: з черевиками на товстому каблуці можна поєднувати вечірнє вбрання.

У будь-якому випадку саме товстий каблук стане корисним для тих, хто відчуває себе незручно у взутті на шпильці, але бажає надіти високу стильне взуття. Каблук робить ноги стрункішими і візуально покращує форму литок. Це прекрасний спосіб витягнути силует і додати відсутні сантиметри зросту.

Модні блузки осінь - зима 2019-2020 тут

Черевики на тонкому каблуці або шпильці - самі класичні в модельному ряду черевик. Вони незамінні для створення елегантних жіночних образів. Шпилька, як правило, доповнює моделі класичного фасону, з завужені носком, невисокі. Такі черевики, частіше замшеві, ніж шкіряні, дизайнери прикрашають глибоким розрізом на підйомі попереду, блискучим декором або навіть квіткової вишивкою.

Родзинка сезону - взуття з оксамиту або велюру. Ще менш практичні, ніж замшеві, оксамитові черевички на шпильці, проте - верх розкоші і шику.

Для створення класичного образу краще вибирати гладкі шкіряні черевики або взуття із замші. Можливе використання комбінованих поверхонь з лакової шкірою. В цьому випадку кольору повинні бути спокійними і стриманими. Якщо вибір припав на замшеве пару, то варто додати в цибулю ще що-небудь з такого ж матеріалу. В результаті вийде гармонійний повноцінний образ.

Товстий каблук стилісти радять вибирати квадратної або прямокутної форми. Товщина підошви повинна відповідати висоті каблука. Так, в моделі з товстим каблуком тонка підошва не виглядає: міцна стилістика вимагає продовження у вигляді надійної, виразною основи. До речі, в фаворі - широкі підбори неправильних обрисів: з вигнутим контуром, скошеним або, навпаки, «розкльошені» низом.

Модна в сезоні осінь-зима 2019-2020 шнурівка на черевиках

Модні дизайнери знову ввели в ряд трендів сезону шкіряні черевики на шнурівці. Важливо, щоб таке взуття була високою, тільки тоді шнурівка буде виглядати ефектно і виразно. Ці черевики - знахідка для осінньо-зимового сезону. Але особливі затяті шанувальники стилю можуть носити їх навіть влітку. Черевики зі шнурівкою з'явилися на подіумах і в гардеробі модниць завдяки тенденції до вибору комфортних і яскравих одночасно речей.

Навмисна брутальність і мілітарі стиль цих черевиків стали частиною модного в новому сезоні образу. Контраст жіночої витонченості з чоловічими акцентами виглядає дуже сексуально і оригінально. Відмінною рисою подібного взуття в цьому сезоні стала відсутність підкреслено бурутальних грубих матеріалів. Дизайнери рекомендують дотримати баланс між грубими обрисами в витонченому їх виконанні. Причому комбінувати цю взуття потрібно з спідницями і сукнями.

Причому комбінувати цю взуття потрібно з спідницями і сукнями

Окремий сегмент серед черевик займають жіночі мілітарі-моделі, що нагадують армійські берци або солдатські черевики. Мілітарі-акценти зберігають популярність в новому сезоні, тому таке взуття рекомендується використовувати для створення модних луків. Навмисна стилізація може виражатися колірними версіями зелених відтінків або хакі, формою підошви, також обов'язкові шнурівки. Поєднувати псевдовійськової взуття потрібно дуже грамотно і делікатно, наприклад, з модними парками або короткими курточки.

Танкетка на модних подіумах і в гардеробах

Нові колекції порадують любительок специфічної взуття черевиками на танкетці. Вони можуть бути виконані в найрізноманітніших напрямках: романтичному стилі, мілітарі, гранж, вуличному. Черевики з принтом під шкіру тварин, зі шкіри або замші, кольору металік - всі вони можуть бути на платформі. Кожна досвідчена модниця зможе вибрати собі пару такого взуття на холодний сезон. Незвичайним і оригінальним стала мода на прозору танкетку. Цей тренд підійде сміливим дамам, які бажають залишатися завжди в центрі уваги.

Декоративні елементи на черевиках

Для того, щоб урізноманітнити зовнішній вигляд черевик осінньо-зимового сезону 2020 Дизанер пропонують широкий асортимент прикрас і декоративних елементів, деякі з яких мають практичне значення. Крім описаної вище шнурівки в трендах нового сезону домінують пряжки. Вони можуть бути виконані з різних металів і мати натуральний колір, а також бути пофарбованими емаллю. На самих пряжках може бути завдано візерунок фарбою або гравіюванням. Це можуть бути квіткові орнаменти, геометричні візерунки або назва бренду.

Деякі дизайнери пропонують оформляти черевики стразами, клепками і вишивкою. Кольорові візерунки, вишиті прямо на шкірі або замші, залишають незабутнє враження. Особливо якщо на брутальних черевиках зображена витончена троянда або ще щось в тому ж стилі.

Мода на хутряну обробку на черевиках знову повертається. Саме таке взуття прекрасно підходить для холодного сезону і поєднується з пуховиками і парками. Деякі дизайнери доповнили свої колекції аксесуарами, що поєднуються з хутряною обробкою на черевиках. Серед них шарфи, шапки, рукавички, сумки.

Серед них шарфи, шапки, рукавички, сумки

Оксамитові черевички і взуття з латексу

Якщо всього пару-трійку років тому модницям і в голову не прийшло б, що вони зможуть вибирати оксамитові черевички. Навіть думка про це здавалася крамольною. І то правда: така тканина абсолютно непрактична, але жахливо розкішно виглядає. Осінь, коли стоїть суха тепла погода, цілком можна гуляти по вулицях рідного міста в такому вишуканому взуття. Увага і захоплення оточуючих забезпечено.

Крім шкіри, що стала вже класикою, замші і лаку, в нинішньому тренді латексні черевики чудово підійдуть для осінньо-зимового сезону. А ось моделі, які будуть користуватися підвищеним попитом, жіночі черевики, які виконані з фактур, прекрасно імітують шкірні покриви рептилій.

Ще однією модною тенденцією стануть анімалістичні принти. Особливо популярні зміїні і леопардові забарвлення. Не менш актуально виглядають моделі, що імітують шкуру зебри. Тим же, хто хочеться перебувати в центрі уваги, підійде контрастне поєднання верхньої частини і підошви.

Спортивні черевики

Ми вже неодноразово спостерігали успішне впровадження спортивного стилю в повсякденність, і це ще одна версія. Модне взуття, яка нагадує лижні черевики - масивні, дивні і дуже теплі.

Змішання стилів дозволило створювати комфортні і одночасно стильні образи. Поєднувати спортивне взуття з повсякденним і навіть класичним одягом вже не моветон і навіть не еклектика, а цілком буденна справа. Спортивні черевики з нових колекцій виглядають досить лаконічно, адже це в першу чергу утилітарна взуття. Видає їх стилістичну приналежність або зручна біла підошва, яка зберігає своє функціональне призначення - амортизацію, або гумова підошва з протектором, захищена від протікання.

Стилісти радять купувати дві пари взуття, здатної підняти вам настрій навіть в самий похмурий осінній день. Для прогулянок вибрати зручні та яскраві черевики модного фасону, а на додаток до святкового вбрання - елегантну модель на високих підборах.

Новости