Модні жіночі туфлі осінь-зима 2019-2020 фото

  1. Модні тенденції жіночих туфель осінь-зима 2019-2020
  2. Модні жіночі туфлі з квадратним каблуком осінь-зима 2019-2020
  3. Модні жіночі туфлі-човники осінь-зима 2019-2020
  4. Модні жіночі туфлі в стилі Мері Джейн осінь-зима 2019-2020
  5. Модні жіночі туфлі зі шнурівкою осінь-зима 2019-2020
  6. Модні жіночі туфлі на тракторній підошві осінь-зима 2019-2020
  7. Модні жіночі туфлі без підборів осінь-зима 2019-2020
  8. Модні жіночі туфлі на танкетці осінь-зима 2019-2020
  9. Модні жіночі туфлі з відкритим носком осінь-зима 2019-2020
  10. Модні жіночі туфлі-деленкі осінь-зима 2019-2020
  11. Модні жіночі туфлі на шпильці осінь-зима 2019-2020

Туфлі - улюблена взуття більшості прекрасних дам. Вони підкреслюють стрункість і витонченість ніжки панянки, надають жіночність ході і прикрашають собою будь-який, навіть самий звичайний спосіб. Модні тенденції на таке взуття змінюються дуже швидко, тому, щоб завжди залишатися в тренді, за ними потрібно ретельно стежити.

Модні тенденції на таке взуття змінюються дуже швидко, тому, щоб завжди залишатися в тренді, за ними потрібно ретельно стежити

Цікаві статті по темі:

Модні тенденції жіночих туфель осінь-зима 2019-2020

Головними фаворитами майбутнього сезону осінь-зима 2019-2020 на думку провідних модних дизайнерів є жіночі модні туфлі на високій платформі (будь то танкетка або платформа + каблук), туфлі на зручному низькому каблучку, туфлі на плоскій підошві, а також туфлі, виконані в чоловічому стилі. Не дивлячись на те, що акцент в даний час змістився в бік широкого та сталого каблука, елегантні шпильки - стилети і каблучки-стовпчики не втрачають своєї актуальності. Модні жіночі туфлі нового осінньо-зимового сезону 2019-2020 об'єднують в собі декілька аспектів: оригінальний дизайн, зручні форми і, звичайно, матеріали високої якості.

Однак, є в представлених варіантах жіночих туфель і досить незвичайні, навіть в деякому роді шокуючі дизайнерські рішення, хоча, як відомо, на те вона й мода, щоб у кожного тренда були свої шанувальники! Більшість модниць сприйняли інтригу: які туфлі модно носити в сезоні осінь-зима 2019-2020, з великим ентузіазмом. Адже дизайнери представили найрізноманітніші варіанти виконання стильних, розкішних, а головне зручних моделей. Варто звернути увагу на класичні човники, шпильку, моделі зі стійким каблуком на кожен день, а так само на представлені модельєрами шикарні туфлі для коктейльних виходів.

Які черевики будуть актуальні в сезоні осінь-зима 2019-2020 Читати далі

Підберіть найкрасивіші штани сезону осінь-зима 2019-2020 Детальніше

Фото наймодніших спідниць сезону осінь-зима 2019-2020 дивитися тут

Модні жіночі туфлі з квадратним каблуком осінь-зима 2019-2020

Роблячи акцент на практичності, дизайнери пропонують нам квадратні каблуки. Вони досить зручні і стійкі. Дизайнери вважають таку форму каблуків дуже оригінальною. Часто дівчатам набридає звичайна класика і в такому випадку квадрат є прекрасною альтернативою.

Туфлі на товстому каблуці по праву можна вважати дуже модною і актуальною фішкою майбутнього року. Як відомо, стійкий каблук ніколи не підводить, він дуже зручний і практичний. З таким взуттям дівчина відчуває себе впевнено і ніякі болі в ногах її турбувати не будуть. Напевно, тому такі туфлі особливо в пошані, і тенденції щодо зростання їхньої популярності не змінюються. На літо дизайнери радять купувати саме таке взуття.

Модні жіночі туфлі-човники осінь-зима 2019-2020

З самого першого своєї появи на модному олімпі човники користуються величезною популярністю серед жінок різного віку, так як така пара взуття виглядає дуже красиво і елегантно, а також здатна підкреслити красуню і витонченість будь ніжки. У п'ятдесятих роках минулого століття вони спровокували справжній бум серед любительок стильних і модних нарядів, так як мали елегантний гострий носок і ультратонку, а часто і ультрависокої шпильку.

Ми з упевненістю можемо стверджувати, що човники є справжнім модним хітом майбутнього осінньо-зимового сезону 2019-2020. Шпилька, якою володіє така пара туфель, акцентує увагу на жіночій щиколотці, візуально робить жінку більш стрункою і більш високою, жіночною, сексуальною.

Модні жіночі туфлі в стилі Мері Джейн осінь-зима 2019-2020

Назва цієї моделі туфель поки ще ріже слух багатьом мешканкам нашої країни. Тим часом, у світі вони набувають все більшої популярності. У первинному варіанті ця мила модель мала закруглений носок і ремінець, який перекидався через ніжку. Ця легковажна модель була доречна лише в дитячому гардеробі і мала зручну плоску підошву.

Однак згодом ця модель настільки сподобалася мамам дівчаток, що вони її запозичили, злегка видозмінивши. Тепер практично жодна модна колекція не обходиться без цієї новинки. Сучасні моделі звеличують жінку над землею, оскільки мають досить високим каблуком.

Такі туфлі візуально роблять ніжку більш витонченою і відмінно поєднується з більшістю нарядів. Але особливо виграшно ця модель виглядає з класичними та вечірніми сукнями. А ось з брюками слід бути обережніше.

Модні жіночі туфлі зі шнурівкою осінь-зима 2019-2020

Жіночі туфлі зі шнурками можна розділити на дві категорії: витончені човники і практичні оксфорди. Перші припускають різноманітні вирізи, які з'єднуються між собою тонкими зав'язками. Вони більше підходять для початку осені, і є більше новомодним трендом.

Такий елемент, як шнурівка, будь то декоративний елемент або частину фасону туфель, знову в моді і це якнайкраще доводять моделі, представлені: Christian Dior і Giorgio Armani на своїх показах для осені та зими наступного року саме вони продемонстрували стильні туфлі зі шнурівкою на невеликому каблуці. Не відстають від них і: Dries Van Noten, а також Ralph Lauren демонструють свої варіації на тему шнурівки.

Модні жіночі туфлі на тракторній підошві осінь-зима 2019-2020

Не втрачає своєї актуальності і грубувата взуття на тракторній підошві. Завдяки наявності протектора вона забезпечує чудове зчеплення з поверхнею і максимальний комфорт навіть при тривалій шкарпетці. Модні жіночі туфлі сезону осінь-зима 2019-2020 можуть мати як плоску тракторну підошву, так і високий каблук, який в цьому випадку є товстим і стійким.

Щоб згладити грубий і недбалий зовнішній вигляд подібних виробів, багато стилісти і дизайнери в новому сезоні розробили моделі яскравих кольорів з багатим жіночним декором. Так, ці туфельки можуть прикрашати стрічки і ремінці, бантики і квіточки, аплікації з бісеру та багато іншого. Завдяки цьому модні туфлі 2019 на тракторній підошві можна поєднувати не тільки з брюками і джинсами, але і всілякими сукнями та спідницями.

Модні жіночі туфлі без підборів осінь-зима 2019-2020

Каблук - звичайно, добре, але він підходить не для всіх випадків життя. У деяких ситуаціях він незручний, а в інших - і зовсім виглядає безглуздо. Так, вам не обійтися без взуття без каблука на прогулянці в парку, при катанні на велосипеді або в човні, при будь-яких активних заняттях. При цьому навіть жіночі туфлі в 2019 році без каблука можуть виглядати яскраво і незвично, а їх господиня не втратить і дещиці елегантності. Велика кількість аксесуарів вражає.

Тут вам і незвичайні аплікації, і ремінці, і яскраві стрази, і узорная вишивка. Сміливі новинки можна поєднувати навіть з вечірніми нарядами. При цьому вражає і різноманітите моделей. Це і мокасини, і кеди, і снікерси, і оксфорди і т.д. Останні модні тенденції моделей туфель 2019 року залишають можливість вибору і вражають різноманітністю варіантів: можна вибрати класичні форми і екстравагантні моделі з незвичайними деталями.

Виглядаєте стильно з модними джинсами сезону осінь-зима 2019-2020 Детальніше

Підкресліть свою красу в стильних балетках сезону осінь-зима 2019-2020 Читати далі

Ви будете виглядати чудово в модних чоботях сезону осінь-зима 2019-2020 дивитися тут

Модні жіночі туфлі на танкетці осінь-зима 2019-2020

Модні туфлі 2019 року нерідко мають і танкетку різної висоти, яка володіє всіма перевагами платформи і каблука, але при цьому є набагато більш зручною і жіночною. Пік популярності таких моделей доводиться на весняний період, коли всі представниці прекрасної статі розлучаються з громіздкою зимовим взуттям і перевзуватися в витончені туфельки.

У цьому сезоні туфлі, весна 2019, на танкетці можуть бути виконані з різних матеріалів - шкіри або замші, нубуку або деніму, текстилю і навіть гуми. При цьому сама підошва в більшості випадків виготовляється з пробки, що відрізняється міцністю і легкістю. Зовсім нерідко танкетка в такому взутті щедро декорується різними елементами - блискітками, маленькими камінцями, принтами і так далі.

Модні жіночі туфлі з відкритим носком осінь-зима 2019-2020

Туфлі з відкритим носком - найголовніший тренд сезону осінь-зима 2019-2020. Вони надають легкість і граціозність, створюють неповторний спокусливий образ. Особливість туфель полягає в тому, що, не дивлячись на те, яка буде форма і дизайн, вони все одно будуть виглядати розкішно, навіть є все буде гранично лаконічно. Причина цього є наявність відкритого носка і шикарного педикюру. Виріз на туфлях приковує погляди перехожих і додає кокетства в образ.

Порада: є одне невелике правило того, як потрібно грамотно носити такі туфлі. Існує безліч суперечок про те, чи варто надягати колготки. Туфлі з відкритим носком краще носити без колготок, однак, з огляду на прохолоду осенноего сезону, можна надягати панчішно-шкарпеткові вироби за типом «друга шкіра», які не сильно помітні. Якщо ж ви хочете надіти чорні колготки, то їх можна носити тільки з того ж кольору туфлями. Варто відзначити, що щільність колготок не повинна перевищувати 20 ден, інакше вони будуть виглядати занадто грубо і безглуздо.

Модні жіночі туфлі-деленкі осінь-зима 2019-2020

Туфлі-деленки не втрачають своєї популярності з приходом холодного періоду часу ось уже кілька сезонів і нинішньої сезон осінь-зима 2019-2020 не став винятком. Саме тому Calvin Klein, Giorgio Armani, Loewe, Miu Miu, Prada, Rodarte, Salvatore Ferragamo, Versace представили на суд завзятих модниць яскраві і привабливі моделі, незважаючи на мокру і сльотаву осінь.

Саме тому Calvin Klein, Giorgio Armani, Loewe, Miu Miu, Prada, Rodarte, Salvatore Ferragamo, Versace представили на суд завзятих модниць яскраві і привабливі моделі, незважаючи на мокру і сльотаву осінь

Різні фактури, блискучі декоративні елементи і прикраси - все це застосовувалося в створенні нових колекцій. Завдяки чому деленки так спокусливо виглядають на нозі надаючи своїм власницям шарму, жіночності та індивідуальності.

Модні жіночі туфлі на шпильці осінь-зима 2019-2020

Високий тонкий каблук і платформа - це найбільш сміливе рішення дизайнерів, яке було представлено на модних показах. Але даний тренд вже встиг міцно закріпитися в списку найбільш модних хітів. Подібні варіанти виглядають особливо яскраво з кольоровою підошвою, яку вперше ввів Крістіан Лабутен. Саме він вперше пофарбував підошву туфель перед показом звичайним лаком для нігтів. Сьогодні - це одна з найстильніших родзинок.

У сезоні осінь-зима 2019-2020 актуальна одна маленька, але важлива деталь - виріз у вигляді крапельки, на самому вістрі витонченого носика. Такий невеликий елемент доповнює взуття і робить її максимально витонченою. Дизайнери не перевантажували моделі блискітками, камінням, стразами або іншими доповненнями, вони зупинили свій вибір на нетривіальних колірних рішеннях.

Разом з цією статтею читають:

Новости