Модні бренди

Cлагаемие неймовірного успіху торгової марки Michael Kors - споконвічно американська практичність, чудова європейська розкіш і ефектна елегантність.

Cлагаемие неймовірного успіху торгової марки Michael Kors - споконвічно американська практичність, чудова європейська розкіш і ефектна елегантність

Модний будинок Fendi налічує вже вісімдесят п'ять років свого існування, і за ці роки він набув статусу одного з найбільш вишуканих і елітних модних будинків Європи.

Модний будинок Fendi налічує вже вісімдесят п'ять років свого існування, і за ці роки він набув статусу одного з найбільш вишуканих і елітних модних будинків Європи

Незвичайні колірні рішення, оригінальний дизайн, легкий наліт екзотики і тонка іронія зробили продукцію Etro добре впізнаваною, що запам'ятовується і популярною.

Незвичайні колірні рішення, оригінальний дизайн, легкий наліт екзотики і тонка іронія зробили продукцію Etro добре впізнаваною, що запам'ятовується і популярною

Французька торговельна марка Hermes по праву вважається однією з найстаріших і найвпливовіших у світі моди.

Французька торговельна марка Hermes по праву вважається однією з найстаріших і найвпливовіших у світі моди

Товари від Naf Naf відрізняються високою якістю і різноманітністю асортименту, який відображає найцікавіші тенденції молодіжної моди.

Товари від Naf Naf відрізняються високою якістю і різноманітністю асортименту, який відображає найцікавіші тенденції молодіжної моди

Речі від Carolina Herrera є ознакою вишуканого смаку і підкреслюють приналежність людини до вищих верств суспільства.

Речі від Carolina Herrera є ознакою вишуканого смаку і підкреслюють приналежність людини до вищих верств суспільства

Цей бренд став успішним буквально за кілька років, адже взуття від Melissa відрізнялася фантастичним дизайном, яскравістю фарб і надзвичайною ефектністю.

Цей бренд став успішним буквально за кілька років, адже взуття від Melissa відрізнялася фантастичним дизайном, яскравістю фарб і надзвичайною ефектністю

Бренд Balenciaga сьогодні повернув свою колишню популярність, представляючи широкому загалу як модні тренди, так і несхожу, вкрай оригінальну моду «не для всіх».

Бренд Balenciaga сьогодні повернув свою колишню популярність, представляючи широкому загалу як модні тренди, так і несхожу, вкрай оригінальну моду «не для всіх»

Як відзначають шанувальники марки, головне для них в Burberry - це те, що вироби цього бренду не залежать від мінливої ​​моди - Burberry завжди схожа на інших, помітна і актуальна.

Як відзначають шанувальники марки, головне для них в Burberry - це те, що вироби цього бренду не залежать від мінливої ​​моди - Burberry завжди схожа на інших, помітна і актуальна

Стиль Alexander McQueen описують як оригінальне змішання історичних традицій і авангарду, романтичного початку і яскраво вираженою сексуальності, поезії і драми.

Новости