Модні сумки весна-літо 2016 від Louis Vuitton

У сезоні весна-літо 2016 Louis Vuitton знову пропонує сумки, оброблені ромбами, як монохромні, так і різнокольорові - в дусі традиційного костюма Арлекіно з італійської Комедії дель Арте. Гарна новина для тих, хто любить поєднувати люксові бренди з економним шопінгом: майже такі ж сумки будинок Louis Vuitton пропонував в минулому сезоні, так що можна буде сміливо видавати торішню сумочку за нову 😉 Зверніть увагу на фото праворуч, модний лук сезону 2015 Total Denim також не здає позицій, він буде актуальний і навесні 2016 року. У сезоні весна-літо 2016   Louis Vuitton   знову пропонує сумки, оброблені ромбами, як монохромні, так і різнокольорові - в дусі традиційного костюма Арлекіно з італійської Комедії дель Арте

Модні сумки, Louis Vuitton, весна-літо 2016

Прихильницям консервативної класики сподобається ось така чорна шкіряна сумка від Louis Vuitton - теж в ромбах. Навесні 2016 модно носити сумки в руках, а не на плечі!

Стильна класична шкіряна сумка, Louis Vuitton для весни і літа 2016

У цих принтах зі стилізованими ланцюгами (на фото нижче) досвідчене око зможе вихопити фірмовий стиль Louis Vuitton, хоча менш присвяченим він буде не так очевидний. Такі сумки - месенджери, «коробочки», тоти, на будь-який смак - дозволяють шепнути тим, хто розуміє, що у вас в руках - справжній скарб, але не кричати про це на всю вулицю. Звичайно, в тих моделях, на яких присутні великі літери LV, правди не сховаєш.

Модні сумки з принтом, Louis Vuitton весна-літо 2016

Більш очевидно справа йде з цими сумками «коробочками». Вони хоч і нагадують за формою міні-чемоданчик для робочих інструментів, але в цьому є своя чарівність, якщо врахувати, що одночасно вони на повний голос заявляють про свою приналежність до люксового бренду. Знову помічаємо плаття з деніму і шкіряні шорти на фото, вони все ще залишаться в тренді.

Модні сумки з принтом, Louis Vuitton весна-літо 2016

Ну а якщо ви хочете повідомити про те, що у вас в руках сумка Louis Vuitton, всього живого в радіусі 500 метрів, для вас ось така величезна і дуже модна сумка-рюкзак з фірмовим принтом. І так, її теж модно носити не на плечі, а в руках.

Модний рюкзак з фірмовим принтом Louis Vuitton 2016

Все те ж саме може бути без культового принта Louis Vuitton, а просто однотонним - в чорному, білому або модному в 2016 році червоному кольорі Fiesta.

Модні шкіряні рюкзаки, Louis Vuitton весна-літо 2016

Зміїний принт - один з головних хітів сезону 2016, і ось вам - сумка-коробочка «під змію».

Модна сумка-коробочка від Louis Vuitton для весни і літа 2016

Оскільки ви читаєте нас зараз в інтернеті, про всяк випадок повідомляємо:

  1. Оригінальні нові сумки Louis Vuitton останніх колекцій в мережі можна замовити на офіційному сайті LouisVuitton.com
  2. і ... і більше практично ніде в інтернеті ви їх не купите.
  3. Якщо зайдете на офіційний сайт, заодно ознайомтеся з цінами. Ціни на оригінальні сумки Louis Vuitton обчислюються не в десятках і навіть не в сотнях, а в тисячах євро.
  4. Тому будьте впевнені, якщо який-небудь мультибрендовий інтернет-магазин пропонує вам купити «оригінальну сумку Louis Vuitton« за ціною в межах 500 євро, то це або сумка, що була у використанні, або сумка дуже-дуже старої колекції, або звичайна підробка . Або і те, і друге, і третє одночасно. Купувати чи таке - вибір за вами. Ми просто попередили.

Читайте наш огляд модних сумок весна-літо 2016 - 7 головних модних трендів в світі сумок ви знайдете там.

Якщо ви хочете купити оригінальну сумку від дизайнера Pret-a-Porte, ми рекомендуємо вам не ризикувати і йти на шопінг в Farfetch . Це один з кращих онлайн магазинів в світі в своєму сегменті і у них навіть є окрема послуга «Доставка товару до яхти». Нехай вам коли-небудь знадобиться.

Cloche

Новости