Модні брюки зима 2013

  1. Кольори, тканини і фактури
  2. Актуальні моделі
  3. елементи декору

У холодну погоду, особливо в наших широтах, просто не обійтися без штанів. Завдяки їм жінка може не тільки уберегтися від пронизливого холоду і зберегти здоров'я, але і відчути себе красивою, жіночною і чарівною. Для цього потрібно тільки правильно вибрати модель - модну і підходить до вашій фігурі.

Колекції модних дизайнерів, розроблені для зими 2013 року, часто вражають епатажністю. Поряд з цим трендом запропоновано чимало практичних моделей, які можуть собі дозволити навіть найбільш консервативні леді.

Кольори, тканини і фактури


Жіночі брюки для зими 2013 шиються з таких матеріалів, як шерсть, трикотаж, шкіра, оксамит. При цьому, звичайно, трикотаж і шерсть підходять для повсякденного носіння, а ось оксамит варто приберегти для урочистих випадків. Твід і текстиль відмінно зігріють в самі сильні холоди.

А шкіра завжди прекрасна! Якщо вам з якоїсь причини не хочеться носити штани, виконані цілком зі шкіри, приміряйте моделі з тканини, доповнені шкіряними вставками.

Зовсім необов'язково обмежуватися традиційними чорними, сірими і коричневими брюками. У цьому сезоні дуже актуальні яскраві відтінки - червоний, зелений, синій, бірюзовий, білий, а також практичний відтінок хакі.

Якщо хочете створити модний образ, то зверніть увагу на брюки з геометричним або хижим принтом. Продовжують залишатися актуальними, хоча і в меншій мірі, етнічні мотиви.

Просто чудово виглядають штани в клітку або вузьку вертикальну смужку. Особливо підійде велика клітинка худеньким дівчатам, які бажають додати візуально пару кілограмів.

Актуальні моделі

Піклуючись про здоров'я і комфорт жінок, модельєри створили дивно привабливі колекції, що складаються з прямих і розкльошені брюк. Такі моделі дуже зручні, в них можна відчувати себе абсолютно вільно.

Якщо ви пам'ятаєте, брюки-кльош вже перебували на піку моди неодноразово. І ось відбувся черговий виток моди, і розкльошені моделі знову радують нас, кілька видозмінивши. Головна особливість розкльошують жіночих брюк сезону зима 2013 - це їх яскравість. Такі штани можуть носити навіть ділові жінки: їм рекомендується вибрати злегка розкльошені моделі з акуратними стрілками.

Відкриємо маленький секрет: надівши розкльошені брюки, ви можете замаскувати деякі недоліки фігури, наприклад - зайві кілограми на стегнах і литках. Тільки не захоплюйтеся занадто расклешенними моделями: в цьому зимовому сезоні актуальний легкий, ледь помітний кльош.

Прямі класичні брюки ніколи не втратять своєї актуальності. Елегантні стрілки зроблять образ ефектним і незабутнім. А доповнити ці штани можна товстим в'язаним светром, який подарує відчуття затишку і комфорту. Хочеться урізноманітнити традиційні ділові брюки прямого крою? Виберіть широкі штани, забезпечені завищеною талією.

Не менш популярні і брюки-шаровари - здається, нічого більш комфортного і практичного придумати неможливо. Розкішні шаровари чудово доповнюються трикотажними топами, вишуканими шовковими блузами і укороченими елегантними курточки.

Завужені брюки теж знайшли своє місце в модних колекціях. Оскільки мова йде про зиму, вони виконані з досить щільних тканин. Проте, вузькі зимові штани дозволено носити в контексті будь-якого стилю - починаючи від ділового і закінчуючи спортивним.

елементи декору

Вибираючи нові штани для зими 2013, зверніть особливу увагу на кількість декоративних елементів, - їх повинно бути мінімум! Головне, чим привертають увагу нові штани, - це колірне рішення і цікавий фасон. Серед елементів обробки можна відзначити вставки, виконані зі шкіри або інших матеріалів яскравих відтінків, а також великі гудзики і заклепки з блискучого металу.

На думку дизайнерів, цієї зими справжнім писком моди стануть білосніжні штани. Вони виглядають ошатно і доречно в будь-якій ситуації, але головним чином їх пропонується носити в особливих випадках. Чудовим доповненням до білосніжного образу стануть такі аксесуари, як яскравий ремінь, сумка або рукавички. А ще рекомендується надіти до білих штанів кольоровий піджак.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Хочеться урізноманітнити традиційні ділові брюки прямого крою?

Новости