Модні джинси на осінь 2017: де купити і які моделі вибрати - 2018

  1. Джинси «сигарети»
  2. «Татусеві» джинси
  3. Кюлоти з деніму
  4. Джинси «труби»
  5. джинси скинни

2,5 5 2

Ми розповімо, де купити модні моделі джинсів на осінь 2017 і як їх носити.

Джинси «сигарети»

Якщо mom jeans відрізняються звуженими штанинами, то «сигарети» можна дізнатися за прямим кроєм. Вони облягають ногу рівно настільки, наскільки це потрібно для стрункого силуету і комфорту в русі. Зазвичай у них середня посадка на талії. Брати приклад з експлуатації джинсів «сигарет» можна у ікони стилю Вікторії Бекхем .

Victoria Beckham

Такі джинси можна носити в тих же поєднаннях, що і «мамині» джинси або скинни: з модними светрами (В тому числі і oversize), футболками, топами і блузами. З укороченими джинсами «сигаретами» здорово виглядатимуть socks boots , Або ботільони- «шкарпетки».

«Татусеві» джинси

Ще одна заміна «Маминим» джинсам - широкі вантажні джинси з високою талією. Брючини «батькових» джинсів зовсім облягають ногу, а ще краще, якщо в талії явно великі. модники на фото street style фотографів обігравали такі джинси шнурками на поясі, мотузкою або просто перешитій ґудзиком. Ця «самодіяльність» відмінно вписується в стиль 90-х : Толстовки з капюшоном, високі шкарпетки, вантажні кросівки. А якщо ти віддаєш перевагу імітацію «батькових» джинсів з мас-маркету, сміливо впроваджуй широкі штани в свій повсякденний гардероб. Широкий низ плюс облягає водолазка - стильний «лук» готовий, але йому і жакет або блейзер чоловічого крою не зашкодить. А можеш заправити в такі джинси сорочку, підкресливши талію. Експериментуй!

Кюлоти з деніму

кюлоти полюбилися всім давно і міцно і виходити з моди поки не планують. Але на горизонті вже маячить нова варіація - кюлоти з деніму. виглядають такі укорочені джинси стильно і, мабуть, восени вони будуть куди практичніше. Можна вибрати кюлоти з деніму в магазині або made in Ukraine , а можна зшити зі старих джинсів : Необроблена кромка і бахрома вітаються, що значно полегшує завдання. До речі, з кюлотамі з деніму будуть вдало поєднуватися як кросівки, так і ботильйони-шкарпетки.

Джинси «труби»

Ще один прогримів «Старий» тренд - джинси «труби». Вони не просто розкльошені, вони широкі від самого стегна, в них нога абсолютно вільна. У чому їх краса? Такі джинси підійдуть будь-якого типу фігури і, по суті, на всіх сидітимуть однаково. Вони не облягають стегна, як кльош. Головне - вгадати з об'ємом в талії. А якщо переживаєш про незначне зростання, сміливо одягай каблуки і йди «летючою ходою», здіймаючи осіннє листя.

джинси скинни

Якщо широкі джинси набридли або недоречні, завжди можна повернуться до класичних скинни. Хоч вони і відійшли на другий план, але в антітренд їх ніхто не записував. джинси скинни підкреслять стрункі ноги і будуть мати гарний вигляд з об'ємним верхом. Наприклад, зі светром oversize, курткою бомбер, укороченою дублянкою в стилі пілотної куртки або пуховиків. Крім того, вузькі джинси скинни ідеально підійдуть під модний плащ і не будуть створювати додатковий обсяг там, де він не потрібен.

Автор: Анастасія Діденко

У чому їх краса?

Новости