Модні жіночі джинси (46 фото) тенденції

  1. Тканини та кольору модних джинсів

Нові колекції літніх джинсів для представниць прекрасної статі, в цілому, повторюють фасони минулих сезонів. Однак головну ідею літа - унікальність образу кожної окремо взятої модниці - дизайнери змогли втілити за допомогою додаткового декору та інноваційних колірних рішень. Пропонуємо вашій увазі фото модних жіночих джинсів. Нові колекції літніх джинсів для представниць прекрасної статі, в цілому, повторюють фасони минулих сезонів

Крій жіночих джинсів допускається абсолютно будь-хто. Тому в теплу пору року будуть актуальні такі моделі як:

  • Скинни. Сексуальні, облягаючі, немов друга шкіра, джинси відмінно виглядають на довгоногих дівчат. В цьому році вони виконані не тільки з традиційного деніму, але і з блискуче-переливається джинсової тканини. Найбільш актуальні пастельні відтінки, а також незвичайні поєднання кольорів, наприклад, ніжно-зеленого і рожевого. Ніжні і романтичні моделі виконані в різних відтінках бузкового, бежевого і ніжно-синього.
  • «Бойфренди». Кілька нагадують чоловічі варіанти джинсів, що робить їх ще більш привабливими на жіночих постатях. Головна відмінність - вільний силует, акцент на талії, щільно обтягнуті стегна і довжина до середини щиколотки. Деякі дизайнери зробили даний фасон ще більш нестандартним, «перевернувши» джинси задом наперед: лейба, шлеечкі під пояс, широкі задні кишені і відсутність блискавки або гудзиків спереду створюють вельми правдоподібну ілюзію неправильно одягненою деталі гардероба.
  • Класика. Все так же в моді і традиційний дизайн - прямі джинси. В даному випадку унікальність моделі визначається наявністю заутюженнимі стрілок, одворотів, рваних дірок, одворотів і потертостей.
  • Банани. Знову актуальні культові джинси 80-х, завужені знизу і досить об'ємні в стегнах. Однак слід брати до уваги, що цей фасон специфічний, і дівчата з широкими стегнами будуть в ньому виглядати комічно.

Тканини та кольору модних джинсів

Модні жіночі джинси (див. На фото) на літо вітає абсолютно незвичайні по текстурі, матеріалу і колористиці. Популярний і традиційний яскраво-синій денім, але найбільш актуальні моделі створені з різнобарвною джинсової тканини, в деяких варіантах має колір розплавленого металу або ж відблиск міді, срібла і золота. Оригінально виглядають моделі, виконані з поєднання деніму, бавовни, шкіри та трикотажу.

Часто використовується і комбінування шматочків джинсової тканини, пофарбованої в різні кольори Часто використовується і комбінування шматочків джинсової тканини, пофарбованої в різні кольори. Досить популярні написи, принти, графіті, абстрактні малюнки. На літніх жіночих джинсах можуть бути намальовані пейзажі, портрети і навіть натюрморти. Підкладка навмисно створюється в контрастних кольорах.

Бісер і вишивка в якості елементів декору вже не настільки актуальні для моделей майбутнього літа. Їм на зміну прийшли порізи, потертості і аплікації. Залишилися в моді заклепки і прикраси з блискучих металів. Бісер і вишивка в якості елементів декору вже не настільки актуальні для моделей майбутнього літа

Втім, деякі модні будинки все ж представили в своїх нових колекціях варіанти жіночих джинсів зі стразами і бісером, - спеціально для любительок яскравих і екстравагантних моделей.

Новости