Модні тренди для маленьких собачок

Існує ціла індустрія собачої моди, спеціальні магазини собачого одягу і навіть цілий стиль Doggy. Як розібратися в модних віянь і стильно нарядити свого улюбленця - читайте далі.

Існують породи собак, які потребують одязі. Наприклад, є тварини, що не мають підшерстя. До таких порід, наприклад, відносяться йоркширські тер'єри, чихуахуа. З тих пір як в моду увійшли собачки декоративних і теплолюбних порід, за допомогою одягу можна захистити їх від бруду, холоду і опадів. Крім того, дороги посипають спеціальним складом, який дуже шкідливий для собак: він роз'їдає лапи, сплутує в щільні ковтуни шерсть. Тому, щоб уникнути проблем, простіше взути чотириногого друга. Також одягати тварин потрібно після операцій, щоб захистити організм від інфекцій і мікробів. Одяг для собак повинна бути не тільки практичною, але і стильною.

Велюр замість синтетики і народні принти

Мода для собак є не менш мінливою і різноманітною, ніж людська. Ще в наприкінці 2015 року трендом для маленьких собачок стали сукні-помпони, які були представлені дизайнером Ентоні Рубіо. Ця ж тенденція збереглася і зараз. Популярними залишаються і светри з товстої пряжі, мода на які з'явилася ще в 2014 році. Вони можуть бути як однотонні, так і в красиву шотландську клітинку. А ось в якості додаткового модного аксесуара виступають краватки і капелюшки-циліндри.

Читайте також: ЯК КОТА ЛІКУЮТЬ ЛЮДЕЙ

Модними залишаються і інші головні убори для улюбленців. Наприклад, шапки для собак з довгими вухами, таких як спанієлі, які захищають вуха від бруду і вологи. Також існують шапочки і панамки, які захищають маленьких собачок від сонця. Нинішній тренд - стильні бейсболки. В асортименті магазинів безліч різних видів одягу для собак на весну-літо: дощові плащі, куртки, маєчки та сорочки, які захищають від пилу і сонця в літній період.

Модні тенденції не обійшли стороною спортивні костюми для собак Модні тенденції не обійшли стороною спортивні костюми для собак. Синтетична тканина, з якої раніше робилися дуже яскраві костюми спортивного крою, тепер відійшла в минуле. На її місце прийшов велюр і вельвет, а також хутряні коміри і національні принти. Як в Європі, так і за океаном стали дуже популярні великі паєтки, стрази і великі намистини на нарядах для собак. Один з останніх писків моди для собачок - весільні наряди: плаття і смокінги.

Уподобання в кольорах

На думку законодавців собачої моди, в цьому сезоні в тренді одяг насичено-червоного, блакитного, рожевого і яскраво-жовтого відтінку.

Чорно-білі плащі в дрібну клітку-також на піку популярності Чорно-білі плащі в дрібну клітку-також на піку популярності. Собаку, яку носять в спеціальній сумці, часто одягають в яскравий одяг, як у маленьких дітей. Красуня, одягнена в нарядні дитячі штанці не може не викликати розчулення. Спідниці-пачки кислотних кольорів також на піку популярності. Якщо ж власник собачки не любить занадто помітних кольорів і не бажає виділятися з натовпу, він може вибрати одяг більш спокійних відтінків. Але найчастіше господарі собак, набуваючи для них одяг, орієнтуються на власний гардероб - все повинно гармоніювати.

Але найчастіше господарі собак, набуваючи для них одяг, орієнтуються на власний гардероб - все повинно гармоніювати

Читайте також: ДОМАШНІ ТВАРИНИ - ЗАХИСТ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Модне взуття для наших улюбленців

Популярною залишається спортивне взуття для собак. Незважаючи на те що моделі можуть бути найрізноманітнішими, мода на них особливо не змінилася. Головне, щоб лапки ваших вихованців залишалися в теплі і були захищені від сльоти. Асортимент взуття досить великий. Ви можете вибрати як черевички для свого вихованця, так і шкарпетки. Є взуття, які підходять для теплої погоди, є - для холодів, яка захищає і від реагентів. Дуже популярні зараз високі, стильні кеди модних кольорів, виконані зі штучної еко-шкіри і сіточки, що дозволяє дихати лапок.

Дуже популярні зараз високі, стильні кеди модних кольорів, виконані зі штучної еко-шкіри і сіточки, що дозволяє дихати лапок

На замітку!

Варто відзначити, що привчити собачку до процедури одягання перед кожним виходом на вулицю варто ще з щенячого віку. Костюми для собак діляться за статевою ознакою, вибирайте комбінезони виходячи з відповідних анатомічних прорізів.

Одягати своїх вихованців чи ні - справа суто особиста, але не забувайте, що це повинно бути лише на благо вашому чотириногого друга. Не потрібно в гонитві за модою доставляти йому дискомфорт.

Новости