Модні головні убори літо 2017

  1. Ковбойський капелюх літо 2017
  2. Кепка або бейсболка літо 2017
  3. Козирки без кепки і поля без капелюха
  4. Хустка або шарф літо 2017
  5. Солом'яний капелюшок літо 2017
  6. Панама літо 2017

Щоліта перед нами постає одне й те ж питання: який головний убір допоможе сховатися від палючих сонячних променів? Адже в жаркий день так просто отримати сонячний удар ... Для комфорту та безпеки людство давно вже придумало всілякі капелюхи, панами, кепі і інші головні убори. Залишається тільки вибрати те, що модно в цьому сезоні і що підходить саме вам.

Ковбойський капелюх літо 2017

Чому б не приміряти справжню ковбойський капелюх і не відчути себе приборкувачкою мустангів з Дикого Заходу? Влітку 2017 року такі головні убори пропонують носити багато гуру моди: Sonia Rykiel, Anna Sui, Blugirl та інші. Прімерте плетену ковбойський капелюх - в ній вам точно не бдет жарко! А може бути, ви виберете стильну капелюх чорного кольору і продемонструєте образ бездоганної леді-шерифа?

Кепка або бейсболка літо 2017

Давно минули часи, коли бейсболки і кепки вважалися приналежністю спортивних дівчат і носити їх належало виключно з джинсами або спортивним костюмом. Сьогодні ці головні убори виглядають неймовірно стильно і навіть гламурно, що дозволяє поєднувати їх з діловими піджаками і навіть з ошатними сукнями. Приміряйте модель від Chanel ніжного весняного відтінку, від Moschino, Off-White або Elie Saab. І визначитеся, як вам більше подобається носити кепку: козирком вперед, назад або набік.

Козирки без кепки і поля без капелюха

Тепер можна забути про те, що головні убори псують зачіску. Цього літа можна сміливо носити високі хвости, начісування і високі вечірні зачіски, а щоб забезпечити тінь для особи, достатньо використовувати козирок або поля про капелюхи. Такий сміливий хід запропонували Max Mara, Christian Dior, Nicholas K, доповнивши незвичайні головні убори тропічними принтами і ніжною сіткою.

Хустка або шарф літо 2017

Шовкові, шифонові і бавовняні шарфи і хустки можуть перетворитися в досить стильний і вишуканий головний убір, якщо вміло обв'язати ними голову в спекотний літній день. Модний дім Gucci рекомендує надавати їм вид східного тюрбана, по-рабськи зав'язують такі шарфи дизайнери Daks, Miu Miu і Pascal Millet воліють сільський стиль «бабусиної хустки», а моделі Giorgio Armani в ретро-хустках виглядали на модних показах, як кінозірки 20-х років.

Солом'яний капелюшок літо 2017

Звичайно, неможливо уявити собі спекотне літо без класичної солом'яною капелюшки - жіночною, стильною, витонченою. Широкі поля - практично обов'язкова умова: адже вони так вдало захищають від шкідливих сонячних променів і особа , і шию , і зону декольте . Плетені солом'яний капелюшок чудово пропускає повітря, а значить, в ній вам ніколи не буде жарко. Приміряйте модні капелюшки з соломи, створені дизайнерами Liselore Frowijn, Christian Siriano, Tome, Daniela Gregis, Agnes B., Blumarine і Jacquemus.

А якщо вам хочеться чогось зухвалого і епатажного - вийдіть на вулицю в темній плетених або солом'яному капелюсі. Темно-сіра, чорнильно-синя або чорний капелюх додасть вашому вигляду загадковість та оригінальність. Зверніть увагу на незвичайно цікаві моделі від Erdem, Emporio Armani, Emilio Pucci.

Панама літо 2017

У цьому сезоні літні панами виглядають, як головні убори рибалок. Вони дуже зручні як для прогулянок по місту, так і для літніх заміських пікніків. Paul & Joe, наприклад, пропонує жінкам ховати ніжні особи від сонця під бавовняними панамами пастельних відтінків, Aalto створив оксамитові і велюрові ошатні панами, а в колекції Etro можна побачити рибальські панами яскравих кольорів, прикрашені сміливими принтами.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: модні головні убори літо 2017

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
А може бути, ви виберете стильну капелюх чорного кольору і продемонструєте образ бездоганної леді-шерифа?

Новости