Модні головні убори весна-літо 2015

  1. Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ В ЧОЛОВІЧОМУ СТИЛІ
  2. Модні головні убори весна-літо 2015 - капелюх з широкими ПОЛЯМИ
  3. Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ В ЯПОНСЬКОМУ СТИЛІ
  4. Модні головні убори весна-літо 2015 - КЕПКИ У СПОРТИВНОМУ СТИЛІ
  5. Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ-Федір
  6. Модні головні убори весна-літо 2015 - БЕРЕТИ
  7. Модні головні убори весна-літо 2015 - бандани
  8. Модні головні убори весна-літо 2015 - Кепп-Коппола
  9. Модні головні убори весна-літо 2015 - кашкети
  10. Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ з м'яким ПОЛЯМИ
  11. Модні головні убори весна-літо 2015 - ПАНАМИ
  12. Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ Канот
  13. Модні головні убори весна-літо 2015 - тюрбан, ПЛАТОК, чалму
  14. Модні головні убори весна-літо 2015 - В'ЯЗАНІ ШАПОЧКИ
  15. Модні головні убори весна-літо 2015 БІЛОГО КОЛЬОРУ
  16. Модні головні убори весна-літо 2015 - МЕТАЛЕВІ Головні убори

З настанням весняно-літнього сезону на зміну теплим в'язаним і хутряних шапок приходять більш легкі і елегантні головні убори: капелюхи, кепі, панами і ін. Настає період повної свободи і творчості в створенні ансамблю костюма, адже проблема захисту організму від холоду не варто. Модницям належить вибрати з безлічі пропонованих дизайнерами моделей головних уборів ті, які зроблять їх прекрасними і незабутніми! З настанням весняно-літнього сезону на зміну теплим в'язаним і хутряних шапок приходять більш легкі і елегантні головні убори: капелюхи, кепі, панами і ін Я впевнена, що це буде кілька різних моделей виробів - на всі випадки життя! Схожі статті

Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ В ЧОЛОВІЧОМУ СТИЛІ

Ці капелюхи вже давно стали фаворитами жіночої моди: вони - вже класика! Я навіть підозрюю, що жінок в капелюхах чоловічого типу зараз більше, ніж чоловіків в подібному головному уборі. Ось зверніть увагу: дівчата навесні будуть ходити в фетрових капелюхах типу хомбург або Трілбі, а молоді люди - в кепках і бейсболках. Та ж картина буде спостерігатися і серед людей середнього віку: жінки з задоволенням будуть надягати капелюхи, які додадуть їм стильний і ефектний вигляд, а чоловіки будуть «молодитися» завдяки кепкам і бейсболкам!

Модні головні убори весна-літо 2015 - капелюх з широкими ПОЛЯМИ

Про крислатому капелюсі мріють всі дівчата, але не всі наважуються придбати подібну модель для повсякденного носіння: потрібна сміливість! Але на пляжі або в курортній зоні такі капелюхи - норма: прекрасно захищають від сонця і цілком комфортно носити, так як у кожної другої жінки теж щось подібне на голові!

Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ В ЯПОНСЬКОМУ СТИЛІ

Ще один тренд майбутнього сезону - модні капелюшки в японському стилі. Невеликий рада: якщо ви вирішили віддати перевагу такому модному головного убору, як капелюшок в японському стилі, то пам'ятайте, що ваш решті наряд повинен бути якомога менше помітним і яскравим, інакше ваша вишукана капелюшок «ризикує» залишитися непоміченою.

Модні головні убори весна-літо 2015 - КЕПКИ У СПОРТИВНОМУ СТИЛІ

Спортивний стиль улюблений багатьма дівчатами за свою універсальність і практичність. І саме для прихильниць даного стилю імениті бренди представили такий модний головний убір весна-літо 2015 року, як кепки. На піку популярності яскраві візерунки і сміливі поєднання кольорів.

Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ-Федір

Що стосується більш звичних варіантів, то улюблених головним убором дизайнерів залишається капелюх-Федора, яка так гармонійно поєднується з популярними в цьому сезоні чоловічими брюками, підтяжками тощо Виготовлена ​​вона в нинішньому сезоні в першу чергу з соломки (в тому числі фарбованої) або дуже щільного бавовни (Christian Dior, Donna Karan, Zac Posen). іноді у цих капелюхів настільки зменшуються поля, що при додатковому декорі вони починають нагадувати кумедні тірольські капелюхи. Деякі дизайнери пропонують носити Федору на піратський манер - поверх зав'язаного на голові хустки.

Модні головні убори весна-літо 2015 - БЕРЕТИ

Якщо вам близький образ дівчинки-шибеника, то вам не обійтися без берета: зухвало зсунутий набік «французький» бере, бретонський стиль, міні-форми, а також берети художників. До цієї деталі звернули свої погляди такі дизайнери як 3.1 Phillip Lim, Emporio Armani, Armani, Giorgio Armani, Christian Dior.

Модні головні убори весна-літо 2015 - бандани

Одним з популярних напрямків сезону виступають бандани. Причому зовсім не обов'язково як атрибут спортивного стилю. Деякі з них прикрашені вуалями, квітами, стразами і цілком можуть виступити деталлю вечірнього вбрання.

Модні головні убори весна-літо 2015 - Кепп-Коппола

Навесні будуть дуже актуальні кепки будь-яких фасонів, яскравих забарвлень з анімалістичні або квітковими плінтами. Дизайнери зробили особливий акцент на кепки-коппола, які відрізняються меленьким козирком. Також в моду увійдуть і французькі варіанти кепок, більш поширені в бежевому або чорному кольорах. Не зайвим придбанням стане і жокейська шапка, пошитий зі шкіри або фетру. Для тих, хто звик до лаконічності і строгості навесні наступного року теж буде з чого вибирати.

Модні головні убори весна-літо 2015 - кашкети

Кашкет або казанок з твердим козирком? Чорний або коричневий колір? Лак або глянець? Щоб в цьому сезоні не вважала за краще леді, дизайнери підтримають будь-який її вибір, вже зараз демонструючи в своїх колекціях багатоликість майбутнього сезону.

Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ з м'яким ПОЛЯМИ

В тренді моди нового теплого сезону - невеликі за обсягами капелюхи з м'якими полями, виготовлені з тканин або замші. Прикладом можуть служити моделі з колекцій брендів Ralph Lauren

Модні головні убори весна-літо 2015 - ПАНАМИ

У трійцю найпопулярніших головних уборів на літо обов'язково входить панама. Модні бренди, такі як Christian Wijnants, Karen Walker і Elie Tahari радять готувати до літа бавовняні і лляні панами пастельних відтінків. Більш темні варіації на тему ви знайдете у Martin Grant

Модні головні убори весна-літо 2015 - КАПЕЛЮХИ Канот

Ідеальний варіант для пікніка або побачення в теплі деньки. До речі, канотье це не тільки солом'яний капелюшок човняра, але і обов'язковий елемент шкільної форми в деяких країнах, тому весняно-літня колекція Olympia Le Tan обігрує саме препп-стиль. У цьому сезоні буде можна відходити від загальноприйнятих рішень, тому Agnes B, наприклад, покрасит канотье в нетиповий чорний колір, а Saint Laurent зробить жіночий капелюшок схожою на чоловічу.

Модні головні убори весна-літо 2015 - тюрбан, ПЛАТОК, чалму

До речі, капелюхи й шапочки не єдині головні убори, актуальні в сезоні весна-літо. Нескінченний простір для польоту фантазії і створення іміджу представляють текстильні конструкції: тюрбан, чалма, бандана. Цікавий цибулю в стилі неомодерн подарував нам Bibhu Mohapatra, приклади бандан можна подивитися у Derek Lam, а тюрбани у Missoni. І, звичайно, окремого слова заслуговує король аксесуарів - хустку. Дизайнери (наприклад, Nicholas K) рекомендують підбирати його під колір макіяжу і посилювати ефект за допомогою окулярів (Moschino, Chalayan). Зав'язувати хустку можна по-різному: під підборіддям, великим вузлом на потилиці або над чолом.

Модні головні убори весна-літо 2015 - В'ЯЗАНІ ШАПОЧКИ

Жіночі головні убори (весна 2015) характеризує продуманість. Звідси і симпатичні в'язані шапочки, які неодноразово захистять вуха від вітру. Вибір моделей буде дуже широкий, як в плані колірної гами, так і по частині силуетів. Свіжу альтернативу біні показали Blugirl і Devastee, а у Polo Ralph Lauren можна знайти більш спортивний варіант. Як і інші головні убори, жіночі (2015) шапочки будуть відрізнятися оригінальним декором.

Модні головні убори весна-літо 2015 БІЛОГО КОЛЬОРУ

Білий колір, який досить популярний в майбутньому сезоні, «поширюється» також і на модні головні убори сезону весна-літо 2015. І це безперечно радує, адже білий колір, як ви знаєте, найкраще відображає спекотні сонячні промені, так що вам доведеться трохи менше знемагати від літньої спеки.

Модні головні убори весна-літо 2015 - МЕТАЛЕВІ Головні убори

Dolce & Gabbana, Marni, Alexander McQueen - запропонували нову ідею, яка має всі шанси стати трендом, що визначає те, якими головні убори весна-літо 2015 будуть в моді. На думку дизайнерів цих модних брендів, немає ніякої необхідності в тому, щоб повністю приховувати голову. Металеві пластини, стрази, кристали і шпильки, - це те, що займає ключову позицію в колекціях даних брендів.

Чорний або коричневий колір?
Лак або глянець?

Новости