Модні головні убори весна-літо 2017: фото стильних новинок

  1. 1. Ковбойські капелюхи
  2. 2. Шапочки для ... басейну
  3. 3. Берети, берети і ще раз берети
  4. 4. Вуалі
  5. 5. Кепки і бейсболки
  6. 6. Уніформа
  7. 7. Козирки і капелюшні поля
  8. 8. Шарфи і хустки
  9. 9. Солом'яні капелюхи
  10. 10. Солома і плетіння в темних тонах
  11. 11. Рибальські панами
  12. 12. Мініатюрні капелюшки
  13. 13. Прикриті очі
  14. 14. Більше креативу!

Вважається, що головні убори - це пріоритетні аксесуари холодної пори року. Але що ви скажете про весну, коли прохолодний вітерець все ще роздуває зачіску? Або про літо, коли потрібно сховати наші голови від палючого сонця? Що ж приготували нам дизайнери в цьому році? Представляємо 14 найактуальніших трендів і фото жіночих головних уборів весна-літо 2017.

Представляємо 14 найактуальніших трендів і фото жіночих головних уборів весна-літо 2017

1. Ковбойські капелюхи

Ковбойські капелюхи в кращих традиціях Дикого Заходу - це ідеальний аксесуар для літнього сезону. Багато дизайнерів (наприклад, Anna Sui і Sonia Rykiel) використовували в якості матеріалу плетіння - комфортно, не жарко, та й така капелюшок важить всього нічого! Подивіться, якими яскравими можуть бути такі головні убори - двоколірні або з різнокольоровими принтами. А ось у Blugirl ми бачимо класичний варіант з фетру в чорному кольорі - для ідеальної леді-шерифа.

2. Шапочки для ... басейну

Так, не дивуйтеся - багато дизайнерів вирішили зробити цей необхідний аксесуар для басейну модним трендом для звичайної прогулянки. Ну, а якщо басейн раптом трапиться вам по шляху, ви завжди будете готові скупатися і попірнати. При цьому це не прості гумові шапочки, які так важко натягнути на зачіску. Це вишукані головні убори з великою кількістю декору: у Dolce & Gabbana чудові блискучі прикраси, у Miu Miu - велика кількість флористичних аплікацій.

3. Берети, берети і ще раз берети

А ось це - ідеальний варіант для прохолодну весну, та й не тільки. Хочете відчути себе справжньою француженкою? Тоді сміливо одягайте модні жіночі берети весна-літо 2017. У Sacai ми побачили, напевно, самий стриманий варіант і в фасон, і в забарвленні. Зате інші дизайнери вирішили відзначитися: Desigual використовує яскравий декор, аплікації і виблискуючі стрази, а Undercover шиє берети з натуральної шкіри, розфарбовуючи їх під клавіші піаніно.

4. Вуалі

Капелюхи з вуалями вже давно перестали бути атрибутом сумних похоронних процесій. Зате вони «переметнулися» в звичайну повсякденне життя - і цієї весни вуалі і вуалетки будуть популярні як ніколи раніше. Трохи класичного чорного кольору і готики від Dolce & Gabbana або Michael Costello, або ж світла ніжно-блакитний серпанок навколо особи і зачіски від Dries Van Noten - вибирайте варіант на свій смак.

5. Кепки і бейсболки

Кепки і бейсболки вже який сезон не виходять з моди. Але якщо ви думаєте, що носити їх можна виключно з джинсами і спортивними костюмами, то глибоко помиляєтеся. Ці практичні і комфортні жіночі головні убори весна-літо 2017 стали дуже стильними та гламурними. Подивіться приклади від провідних дизайнерів: Chanel використовує пастельні весняні кольори і пропонує носити їх козирком набік, Moschino - навпаки, козирком назад, у Off - White моделі розгулюють в бейсболках і строгих піджаках, а у Elie Saab кепки зшиті з блискучих тканин в пайєтках.

6. Уніформа

Багато дизайнерів вирішили не вигадувати щось нове, а почерпнули порцію натхнення у уніформи: військові, моряки, поліцейські ... У Yohji Yamamoto бачимо вишукані чорні офіцерські кашкети, а у Vivetta - капелюшки без козирка, так що нагадують про морському флоті. Moncler Gamme Rouge пропонує носити капелюхи, як ніби з урочистих військових парадів, і все це дійсно дуже актуально виглядає навіть для повсякденного виходу цієї весни.

7. Козирки і капелюшні поля

Ці деталі будуть дуже модними в прийдешньому літньому сезоні, і навіть без ... власне капелюхи! Тобто, просто козирок, що захищає ваші очі від сонця, але відкриває високу зачіску, буде дуже доречним, і для літа - це ідеальний варіант. Christian Dior і Max Mara пропонують саме такі модні жіночі головні убори весна-літо 2017, які так навівають відпускний настрій - сітка і велика кількість тропічних принтів. А ось Nicholas K створив варіант для весни - з щільної замші, який може не тільки захистити від сонця, але і зігріти.

8. Шарфи і хустки

Найпростіший шарф або хустку можна перетворити на вишуканий головний убір. Це буде доречно і навесні і, тим більше, влітку, особливо на пляжі, коли голову потрібно вкривати від палючого сонця. Як зав'язати шарф? Можна зразок східного тюрбана (Gucci) або арабської куфии (Daks), сільського «бабусиної» хустки (Miu Miu і Pascal Millet) або в ретро-стилі 20-х років (Giorgio Armani). Головне - незвичайні забарвлення, принти і побільше яскравості!

9. Солом'яні капелюхи

Плетіння і широченні поля - такими будуть наймодніші капелюхи жіночі весна-літо 2017. Крім того, що такі головні убори дуже практичні і захищають наше обличчя і декольте від шкідливих УФ-променів, вони можуть бути ще і неймовірно стильними та різноманітними. Найширші поля ми побачили на показах Blumarine і Jacquemus, а ось більш компактні капелюшки - у Agnes B., Daniela Gregis і Tome. Ще один цікавий нюанс - пошарпані залишки соломи на полях у Christian Siriano і Liselore Frowijn, нібито капелюх перенесла не один яскравий відпустку і побачила півсвіту!

10. Солома і плетіння в темних тонах

Так, виявляється, не тільки світлі жовті капелюхи будуть актуальними в прийдешньому літньому сезоні. Вони можуть бути абсолютно будь-яких кольорів, але багато дизайнерів, поряд з класичним солом'яним кольором вибрали темні тони. Чорний (Erdem) однозначно додасть загадковості, так само як і темно-сірий і чорнильно-синій (Emporio Armani). Але у Emilio Pucci ми побачили найоригінальніший варіант - поля капелюхи розділені на соломинки і спускаються на обличчя на зразок бахроми або чорної вуалі.

11. Рибальські панами

Рибальські панами - це ще одна новинка сезону весна-літо 2017, помічена відразу у кількох гуру моди. Панама - ще один головний убір, який ідеально підійде для літніх прогулянок і виїздів на природу. У Paul & Joe ми бачимо найбільш традиційний варіант - панами з бавовни в світлих і ніжних пастельних тонах. А ось у Aalto класичний фасон панами виконаний в незвичайному для цього головного убору матеріалі - велюрі і оксамиті. Ну і, звичайно ж, куди ж без вишуканих принтів і яскравих забарвлень, як у Etro.

12. Мініатюрні капелюшки

Пам'ятайте часи, коли капелюшок кріпилася до високої зачісці шпильками і служила лише прикрасою, а не повноцінним головним убором? Так ось, ця тенденція повертається навесні і влітку. Відмінний варіант для вечірнього виходу, чи не так? Такі мініатюрні капелюшки і шапочки можуть бути виконані в традиційному вигляді - сітка, пір'я, стрази (Anna Sui), або в більш оригінальних матеріалах - наприклад, повністю зі шкіри, як у Christopher Kane.

13. Прикриті очі

Ми вже згадали про вуалях, вуалетці, бахромі, сітці і інших хитрощах, які дозволяють головного убору закривати верхню частину обличчя. Така тенденція дійсно спостерігається, і вона додає загадковості і незвичайності в будь-який look. Ті ж козирки з сітки (Christian Dior) або велика кількість блискучою бахроми (Wanda Nylon), але самим футуристичний був образ від Anrealage - шолом-забрало в контрастах чорно-білого, що повністю закриває обличчя і залишає тільки проріз для очей.

14. Більше креативу!

І наостанок ми не могли не показати вам фото самих незвичайних, оригінальних і епатажних головних уборів, які будуть актуальними в сезоні весна-літо 2017. Звичайно, не кожна наважиться надіти таку красу, але якщо це для особливого випадку, чому б і ні? Втім, дивіться самі: атлас, банти і квіти з тканини від Gucci, стирчать вгору пір'я від Sacai, різнокольорові помпони на темному тлі від Shenzhen, ну а найяскравіший вихід був помічений у Thom Browne - голову моделі вінчала капелюх у формі голови собаки з блискучих дзеркальних елементів.

Погодьтеся, вибирати є з чого - стільки варіантів, і все вражають своєю різноманітністю. А тому в сезоні весна-літо 2017 без кількох актуальних головних уборів точно не обійтися!

Але що ви скажете про весну, коли прохолодний вітерець все ще роздуває зачіску?
Або про літо, коли потрібно сховати наші голови від палючого сонця?
Що ж приготували нам дизайнери в цьому році?
Хочете відчути себе справжньою француженкою?
Як зав'язати шарф?
Відмінний варіант для вечірнього виходу, чи не так?
2017. Звичайно, не кожна наважиться надіти таку красу, але якщо це для особливого випадку, чому б і ні?

Новости