Модні головні убори зими 2011 року

  1. Хутряні головні убори поза конкуренцією
  2. Актуальними взимку 2011 і трикотажні головні убори
  3. Об'ємний бере взимку 2011 повинні бути в гардеробі кожної модниці
  4. Пов'язки і капелюхи взимку 2011 не залишилися без уваги
  5. Якщо вам сподобалася стаття, то ви можете поділитися нею c друзями, натиснувши на значок своєї улюбленої...

В останнє десятиліття жінки знову гідно оцінили головні убори

В останнє десятиліття жінки знову гідно оцінили головні убори. Пройшли часи, коли до жіночих шапок існувало упереджене ставлення. Пов'язано це було з одноманітністю моди і мізерним вибором на прилавках магазинів. До того ж багато жінок вважають, що головний убір може зіпсувати зачіску, або ж вони просто не пасують до обличчя і образу зовнішнього вигляду. Тенденції зимової моди 2010-2011 пропонують представницям прекрасної статі величезний вибір моделей і колірної гами.

Хутряні головні убори поза конкуренцією

На піку популярності залишаються жіночі хутряні головні убори. взимку 2010-2011 слід вибирати хутряні шапки з довгим ворсом, так як в моді зараз об'ємні головні убори з хутра. Вони можуть бути виконані з песця, лисиці та традиційної норки, можуть мати вигляд кепки, вушанки, берета, казанка, але обов'язково повинні бути великими і привертають увагу. Колірна гамма також різноманітна. Слід зупинити свій вибір або на спокійних натуральних тонах або, навпаки, на квітах ультра: лимонному, яскраво-зеленому, малиновому і т.д. Модні жіночі шапки будуть мати гарний вигляд, якщо їх забарвлення буде виконаний в бордовому і фіолетовому кольорах.

Актуальними взимку 2011 і трикотажні головні убори

Трикотажні і в'язані головні убори як і раніше актуальні при наших суворих і холодних зимах. Тим більше, вибір головного убору не обмежується шапочкою. Зимова мода 2010-2011 рекомендує звернути пильну увагу на трикотажні шалі, хустки, косинки і капюшони. Ви можете подивитися на жіночий форум, напевно там знайдете схеми і малюнки, вивчивши які ви зможете самі собі зв'язати модну шапку. У мережі можна знайти цікавий жіночий журнал, на сторінках якого можна знайти поради, як правильно комбінувати верхній одяг і головні убори. Стильно виглядатимуть і в'язані кепки, а також улюблені останнім часом жінками різного віку берети. Хустки, шалі і трикотажні капюшони зручні в носінні, при їх виборі не знадобиться купувати шарф, так як ці головні убори красиво драпіруються і добре закривають область шиї і плечей. Колірна гамма трикотажних виробів повинна бути нейтральною, вітаються скандинавські орнаменти, візерунки в традиційному російською стилі. В'язані речі повинні мати велику фактуру трикотажного полотна і об'ємні візерунки.

Існують деякі нюанси при виборі трикотажних жіночих головних уборів. Якщо ви віддаєте перевагу носити трикотажні сукні, кардигани, подовжені джемпера і т.д., то в'язані головні убори потрібно підбирати в тон речей основного гардеробу. У цьому сезоні не слід купувати шарфи і шапки в комплекті. Шарф повинен поєднуватися тільки з верхнім одягом, особливо якщо ви носите класичне пальто з тонкої вишуканої вовни. таку тенденцію моди зими 2010-2011 модельєри називають монотонністю. Але не забувайте, що монотонність цілком може бути яскравою і життєрадісною!

Об'ємний бере взимку 2011 повинні бути в гардеробі кожної модниці

Об'ємний бере взимку 2011 повинні бути в гардеробі кожної модниці

Хіт модного стилю зима 2010-2011 - жіночий бере. Він повинен бути дуже об'ємним і опускатися до самих плечей. Стильно такі берети виглядають в поєднанні з в'язаними сукнями і кардіганами під пояс. Об'ємність жіночому берету додасть в'язка косами, джгутами і т.д. Серед жіночих хутряних головних уборів особливе місце займає кепка. Однією з найстильніших і практичних моделей зимової кепки виявилася кепка - вушанка, досить велика кепі, в якому при бажанні відшпиляються навушники як в шапці - вушанці. У виконанні хутра соболя або лисиці така кепка буде виглядати сучасно і модно.

Пов'язки і капелюхи взимку 2011 не залишилися без уваги

Пов'язки і капелюхи взимку 2011 не залишилися без уваги

У не надто холодну погоду або для поїздок на автомобілі дизайнери радять вибирати замість звичних жіночих шапок трикотажні пов'язки на голову, які можна прикрасити хутром, стразами, стрічками і т.д. Модний в цьому сезоні стиль хіпі дозволяє носити всілякі капелюхи. Капелюхи класично декорують стрічками і квітами, а також шовковими хустками, камінням, пір'ям і багатьом іншим. Можна вибрати ковбойський капелюх з широкими полями, а можна зупинити свій вибір на короткополой капелюсі-угорці. У будь-якому випадку, ви будете виглядати чудово, адже капелюхи підходять до всіх форм особи і їх можна носити в різних життєвих ситуаціях.

Каплінскі Ганна Олегівна


стаття підготовлена ​​спеціально для МірСовет.ру - http://mirsovet.ru

Якщо вам сподобалася стаття, то ви можете поділитися нею c друзями, натиснувши на значок своєї улюбленої соціальної мережі

Рекомендуємо прочитати:

Наступні статті:

Попередні статті:

Новости