Модні шапки осінь зима 2014 - 2015

  1. В'язана класика
  2. Шапки-біні
  3. Шапки з помпонами
  4. оверсайз
  5. Шапка шолом

Модні шапки осінь зима 2014 - 2015, показані в колекціях кращих світових брендів, впишуться в гардероби різних стилів і допоможуть створити актуальний образ.

Колекції цього року можна без сумніву назвати тріумфом головних уборів. Якщо в деякі роки про шапках геть забували, то цієї зими навіть самим завзятим модницям мерзнути не доведеться.

В'язана класика

Модні шапки осінь зима 2014 - 2015, показані в колекціях кращих світових брендів, впишуться в гардероби різних стилів і допоможуть створити актуальний образ

Серед вигадливих моделей і складних форм з фетру, ниток і тканини, в'язані шапки виглядають скромніше, зате чудово вписуються в щоденний гардероб. Представлені модні шапки осінь - зима 2014 - 2015 відрізняються простотою, мінімалізмом і натуральними відтінками.

Тяга до природності і увійшов в моду стиль нормкор диктують природні мотиви в головних уборах: скромні кольору, однотонність або поєднання двох-трьох неконтрастних квітів і простоту. Головна відмінність - в в'язанні. Деякі шапки виглядають фактурно за рахунок об'ємної в'язки і товстих ниток, інші ж робляться з скромного тонкого трикотажу.

Шапки-біні

Біні ідеально підходять дівчатам з тонкими, різкими рисами обличчя, загостреним підборіддям і витонченою шиєю. Тонкі трикотажні шапки-біні часто відносять до спортивного одягу, але спортивним стилем область їх застосування аж ніяк не вичерпується.

Поєднуючи біні з класичним бежевим або сірим пальто, джинсами, кросівками або кедами, ви отримаєте ідеальний "лук" в стилі кежуал - зворушливий, витончений і еклектичний.

Носять в цьому сезоні також і біні "без верху", коли в шапці залишається отвір для волосся. У нього зручно випускати високий кінський хвіст, і до того ж така шапка і гріє, і не псує зачіску.

У нього зручно випускати високий кінський хвіст, і до того ж така шапка і гріє, і не псує зачіску

Шапки з помпонами

Здавалося б, бабусині помпони давно залишилися в минулому разом з журналами з в'язання, і вже ніяк не вписуються в поняття "модні шапки". Осінь - зима цього року спростовують цю істину: висхідний на подіум бохо і етно-стиль просто потребують об'ємних в'язаних шапках з помпонами, які роблять образ трохи бешкетним, іронічним, по-дитячому яскравим і наївним.

Поєднувати різнокольорові строкаті шапки з помпоном можна з одягом в народному стилі або її елементами, але так само вдало виглядають вони і в стилі кежуал. У такому випадку головний убір служить яскравим аксесуаром, що виділяється на тлі звичайного повсякденного одягу, і привертає увагу до обличчя і волоссю. Одягати настільки виділяються шапки рекомендується лише тим, хто впевнений у гарному стані своєї шкіри, волосся, зубів. Безсумнівний плюс в'язаній шапки з помпоном - вона робить витонченіше навіть великі риси обличчя.

У цьому році на подіумах з'явилися шапки з двома і декількома помпонами, на зав'язках і без них, забезпечені "вушками" і з рівним краєм, але лідирує, безумовно, великий помпон на яскравою шапці.

оверсайз

Разом з тенденцією мінімалізму, простих форм і кольорів в одязі, з'явилася мода на складний нестандартний крій, до якого можна віднести і речі оверсайз. Пальто, жакети і куртки цього типу не сходять з подіумів вже другий рік, а тому цілком логічним є те, що дизайнери стали доповнювати їх такими ж безрозмірними шапками і беретами. Модні шапки оверсайз чудово виглядають як в поєднанні з мінімалістичним комплектами, так і з одягом в стилі кежуал. Найчастіше такі головні убори надягають c куртками-парками і важкої взуттям.

Безсумнівна перевага шапок оверсайз в тому, що завдяки їм великі і середні риси обличчя виглядають витончено, а образ стає трохи дитячим, беззахисним.

Шапка шолом

На піку моди - шапки-шоломи, які продемонстрував в цьому році бренд Dolce & Gabbana в продовження теми Середньовіччя, якій знаменитий дует захоплюється вже не перший рік. Шапки-шоломи великої і середньої в'язки, розшиті скляними, пластиковими намистинами і самоцвітними камінням, повертають нас до теми лицарства, Хрестових походів і самі по собі нагадують чи то кольчужні сітки, то чи пізньосередньовічні шоломи.

Поява шапок-шоломів в жіночих колекціях було досить несподіваним; дизайнери зіграли на андрогинном (чоловічому) стилі в жіночій моді. Такі головні убори підійдуть дамам з яскравою, драматичної зовнішністю і тонкими рисами обличчя.

Безсумнівно, модні шапки цього сезону не просто послужать захистом від морозів і холодів, але ще й створять неповторні образи, додадуть яскравості навіть в повсякденні комплекти.

Новости