Модні жіночі головні убори осінь зима 2013-2014: шапки, капелюхи, кепки, берети

  1. Хутряні шапки 2013-2014
  2. В'язані шапки 2013-2014 - вільніше і побільше
  3. Берети, кашкети і кепки 2013-2014
  4. Капелюхи та капелюшки 2013-2014

Якщо літній сезон порадував дівчат і жінок різними фасонами капелюхів, то в осінньому і зимовому сезоні 2013 2014 ці модні жіночі головні убори можна буде замінити теплими в'язаними шапками і моделями з хутра. А для світських раутів і виходів дизайнери радять вибирати капелюшки оригінальної форми з фетру та інших щільних матеріалів. Отже, про все по порядку.

Хутряні шапки 2013-2014

Відразу почнемо огляд з самого модного тренду сезону осінь зима 2013-2014 - хутряної шапки. Такий шикарний головний убір є гордістю кожної красуні, його рекомендують активно використовувати з усіма комплектами. Багато вечірні та коктейльні сукні, нарядні одягу доповнювали шапки з натурального хутра. Моделі з каракулю, лисиці, норки, песця - це неповний список різновиди цього аксесуара, який з'являвся під час демонстрацій колекцій від різних брендів.

Форми хутряних шапок можуть бути різноманітними. Куля, вушанка, бере, кубанка, сніп, ковпак - підібрати можна модель для красунь з різними формами особи і будь-якої вікової категорії. А цілі комплекти, які включають шапку, горжетки, шарфи або палантини, сумки 2014 і хутряні гетри в тон шапки, доставлять масу приємних відчуттів і подарують тепло в холодний сезон.

В'язані шапки 2013-2014 - вільніше і побільше

Саме ці дві особливості, «вільні» в ширині і в великий в'язаний візерунок, можуть визначити модну форму в'язаній шапки 2013-2014. Така тенденція обумовлена ​​популярністю ретро стилю, і можна згадати ті часи, коли багато представниць прекрасної статі вдосконалювали свою майстерність у в'язанні. Причому їх об'ємні форми - данина ще одному модному напрямку - оверсайз.

Можливі й навіть бажані інші варіанти в'язаній шапки. Нехай вона нагадує за формою капор. Або набуде вигляду шапки-панчохи, нагадає пілотку за рахунок високо закрученого низу. Або складе комплект вязаному светра з капюшоном. Експериментуйте, вибирайте, що вам до душі ближче, і сміливо вводите такий головний убір в різні образи.

Берети, кашкети і кепки 2013-2014

Додадуть шарму і додадуть образу романтики берети. Вони є обов'язковим атрибутом кожного холодного сезону. Для осінніх днів можна вибрати моделі невеликих розмірів. У зимові дні будуть актуальними хутряні та в'язані берети, які стануть вірним захистом від вітру і холоду.

У військово-спортивних стилях модними головними уборами 2014 року залишаються всілякі кепі, кепки і кашкети, які відрізняються і формами і матеріалами. Часто такі аксесуари виконані в тому ж дусі, що і верхній одяг, мають з ним однаковий тон, прошивку і декор.

Капелюхи та капелюшки 2013-2014

Особливу категорію головних уборів 2013-2014 складають капелюшки і капелюхи. Щільні фактури таких нарядів дозволяють насолодитися ними навіть в холодні осінні дні. Трілбі, Федора, Хомбург, широкополі капелюхи і моделі в ковбойському стилі не виходять з моди багато років.

Багато дизайнерів роблять акцент на оригінальність жіночої капелюшки. Знаменитий російський дизайнер В'ячеслав Зайцев підготував для своєї ретро колекції 2013-2014 цілий модельний ряд красивих головних уборів, які до того ж візуально розповідають історію капелюшки 20 століття. А також підтверджують, що красиві жіночі капелюшки - важливий елемент жіночого гардеробу.

А також підтверджують, що красиві жіночі капелюшки - важливий елемент жіночого гардеробу

Знову творці великої моди поставили жінок перед широким вибором головних уборів осінь зима 2013-2014. За що їм вдячні багато красунь і нашої країни. Будьте красиві!

Новости