Модні жіночі головні убори осінь-зима 2016-2017 фото

  1. Шапочки з м'якого трикотажу
  2. стильні тюрбани
  3. завзятий помпон
  4. класичні берети
  5. Безкозирки а-ля морячок
  6. Шапка-вушанка знову в тренді
  7. Хустка на голову
  8. широкополі капелюхи
  9. елегантні кепки
  10. загадкова вуаль
  11. Масивний капюшон з хутра

Головний убір на сезон осінь-зима повинен бути не тільки красивим і стильним, але і досить комфортним, теплим, адже від цього залежить ваше здоров'я. Благо, фахівці моди пропонують жінкам багато варіантів цієї складової гардероба, так що кожна зуміє вибрати свою шапочку або стильний хустку.

Благо, фахівці моди пропонують жінкам багато варіантів цієї складової гардероба, так що кожна зуміє вибрати свою шапочку або стильний хустку

Шапочки з м'якого трикотажу

Трикотажні головні убори з великим вив'язаним малюнком зійшли на верхні щаблі популярності ще в минулому сезоні. Здавати свої позиції вони не збираються, навпаки - вони їх зміцнюють, саме вони стали головним трендом на всіх модних подіумах світу. Крім цього, в'язане полотно «терпить» всі види декору - від уплетених блискучих ниток до брошок, страз будь-якого розміру і форми.

«Сходинки», «кіски», «шишечки», вив'язані з товстої вовни знову на піку моди. У поточному сезоні основна увага приділяється красі візерунків, а рельєфності в'язки.

Що стосується колірних рішень, актуальними відтінками вважаються шоколадний, смарагдовий і глибокий малиновий.

Що стосується колірних рішень, актуальними відтінками вважаються шоколадний, смарагдовий і глибокий малиновий

стильні тюрбани

Шапки-тюрбани, завдяки своїй оригінальній формі, завжди приковують до себе погляди. Вони дуже йдуть жінкам з тонкими рисами обличчя. Ці шапки стильно виглядають з пальто і шубки вільного крою.

завзятий помпон

Симпатичні кульки-помпони можуть доповнювати найрізноманітніші види в'язаних шапок: капори, традиційної форми, витягнуті і приспущені вниз в області потилиці. Аналогічні кульки з ниток можуть прикрашати шарфи. Пустотливі шапки з помпонами просто обожнюють молоді дівчата. Вони залишаються модним трендом другий сезон поспіль.

класичні берети

Бере - це єдина форма і чоловічих, і жіночих головних уборів, які зберігали свою первісну форму багато-багато років. Для їх пошиття можуть використовуватися як тканинні матеріали, так і хутра, і трикотаж, і шкіра.

Для сезону осінь-зима 2016-17 нам пропонують цілу розсип беретів. Головне правило - їх форма повинна відповідати типу особи, не перекручувати його. Дизайнери рекомендують підбирати бере тоді, коли вже придбана верхній одяг. Це виключає ризик «промаху» і покупки невдалої моделі. Цієї зими нас чекають берети: з набивними і нарізними орнаментами, з декором з страз, з букетами з основної тканини, з брошками, з вишивками. Шанувальниці в'язаних беретів зможуть вибрати свій варіант з безлічі типів трикотажу - від гладкого до фактурного, з попонами, спортивного, вуличного, молодіжного, а-ля селянка і «домашнього» стилю.

Шанувальниці в'язаних беретів зможуть вибрати свій варіант з безлічі типів трикотажу - від гладкого до фактурного, з попонами, спортивного, вуличного, молодіжного, а-ля селянка і «домашнього» стилю

Хутряні берети теж будуть виглядати дуже ефектно.

Хутряні берети теж будуть виглядати дуже ефектно

Підібрати стильні ботильйони на наближається модний сезон осінь-зима 2016-17 можна відповідно до порад   у статті Підібрати стильні ботильйони на наближається модний сезон осінь-зима 2016-17 можна відповідно до порад у статті .

Цікава шубка або кожушок не тільки зігріє в холодну пору, а й підкреслить статус дівчини. Читайте головні модні поради щодо вибору цього наряду на сезон 2016-2017 за посиланням: http://plenitelnaya.ru/moda/modnye-zhenskie-shuby-i-polushubki-osen-zima-2016-2017-foto.html

Фешн фахівці вважають дублянку кращим варіантів верхнього одягу на осінь і зиму, тому про особливості цього предмета одягу і модних тенденціях його вибору ми розповіли тут .

Безкозирки а-ля морячок

Безкозирка американських моряків або панама? Це погрожує стати головною модною дилемою майбутнього сезону. З огляду на, що в сезоні осінь-зима 2016-2017 панує образ зухвалої хуліганки, безкозирок і панам на подіумах виявилося більше, ніж всі очікували. Якщо панами досить універсальні, підходять, як для пляжу, так і для міста, то безкозирка виглядає до місця тільки під час відпочинку на морі. Але все одно ці два головних убори повинні бути в списку кращих трендів. Однотонні і різнокольорові панами для морської подорожі від Iceberg, яскраві панами в поєднанні з жіночними нарядами від Trina Turk і, звичайно ж, білі і темно-сині безкозирки від Prada.

Шапка-вушанка знову в тренді

Ці, досить екстравагантні на думку європейців, шапки знову популярні. У них хизуються не лише вітчизняні модниці. Судячи з фото, викладені в інстаграм, подібні головні убори є в гардеробах багатьох зіркових персон: Крістіни Агілери, Мадонни, Ріанни.

Хустка на голову

Ви коли-небудь носили хустку, зав'язаний навколо голови в «бабусиному» стилі? Ще не пробували? Тоді саме час зробити це! Що модно восени 2016, так це дуже практичний головний убір, в який можна перетворити будь-яку шаль або шарф. До всього іншого, це ще й дуже зручно - захистить ваші вушка від холодного вітру і, можливо, навіть приховає не надто вдалу укладку.

Кільком дизайнерам одночасно прийшла в голову така вдала думка. Наприклад, Mary Katrantzou рекомендує використовувати для «бабусиних» хусток яскраві квіткові принти, а Christopher Kane - легкі газові та шифонові тканини.

широкополі капелюхи

Надихнувшись стилем Дона Карлеоне і Голлівудських гангстерів, дизайнери пропонують модницям взяти на озброєння фетрові капелюхи-Федора. На показі модного будинку Daks ці капелюхи відмінно доповнили повністю чорні вбрання моделей. У колекції Philipp Plein чорні капелюхи прикрашені дзвінкими ланцюжками з різних металів. Коричневі, сірі і червоні капелюхи від Trussardi нагадують про заході. Американський світ криміналу також надихнув на створення своїх капелюхів Faith Connexion, Wendy Nichol і Marcelo Burlon.

Поряд з капелюхами-Федора, казанками і фетровими капелюхами сезон осінь-зима 2016-2017 представлений великою різноманітністю крислатих капелюхів. Широкополі капелюхи з твіду, джинси і шкіри зі шкіряними або перловими ремінцями під підборіддям від Chanel. Загадкові і таємничі капелюхи насичене чорного кольору від Elie Saab і один єдиний циліндр від Moschino. Капелюхи від Gucci і H & M відрізняються високою тулією і різноманітністю відтінків, від яскравих до приглушених. Також широкополі капелюхи були помічені в колекціях Viviennе Westwood, Ralph Lauren, Ace & Jig, Manish Arora, Mara Hoffman і багатьох інших.

елегантні кепки

Кепки довгий час були атрибутом чоловічої моди, але з приходом на подіуми андрогинности, дівчата отримали можливість активно використовувати цей головний убір в своїх нарядах. Кепки ідеально підходять до рваним джинсам і просторим светрів. А пара стильних снікерсів і сонячних окулярів перетворить вас на справжнього адепта вуличної моди. У прийдешньому сезоні кепки представлені в різних виконаннях і з різноманітних матеріалів. Від зухвалої шкіряної кепки із закругленими краями з металевими ланцюгами від Moschino до плоских кепок з твіду від Polo Ralph Lauren. Варто також відзначити сміливі варіації на тему форми поліцейських від John Galliano і Giamba і щедро прикрашені бейсболки від Gucci.

Кепки для майбутнього холодного сезону - це найяскравіші кольори, дорогі матеріали, несподіваний декор і сміливі прикраси. Але це не означає, що носити їх зможуть тільки молоді дівчата і чоловіки, які віддають перевагу нестандартні рішення в створенні образу.

Але це не означає, що носити їх зможуть тільки молоді дівчата і чоловіки, які віддають перевагу нестандартні рішення в створенні образу

Пуховик можна вважати найбільш практичним варіантом на холодний період Пуховик можна вважати найбільш практичним варіантом на холодний період. Але сучасним модницям важливо, щоб одяг був не просто комфортною, але і стильною. Фото стильних пуховиків шукайте тут .

У сезоні осінь-зима 2016-17 знову в тренді пальто різного крою. Не знаєте, яке пальто підійде саме Вам? Значить ця стаття з фото саме для Вас: http://plenitelnaya.ru/moda/modnye-zhenskie-palto-osen-zima-2016-2017-foto.html

Зухвала шкірянка або романтична укорочена курточка пастельних тонів? Про те, які куртки в моді восени і взимку 2016-2017 ми розповіли модницям тут .

загадкова вуаль

Елегантні і загадкові капелюшки з вуаллю - напевно самий жіночний і витончений головний убір в нашому списку модних тенденцій сезону осінь-зима 2016-2017. Така капелюшок відмінно доповнить ваш наряд для весільної вечірки. У колекції Gucci капелюшки з вуаллю представлені в різних яскравих кольорах: від бірюзового до фуксії. А у Isabel Marant, навпаки, мінімум яскравості - маленька чорна капелюшок прикрашена чорною вуаллю з блискучими зірками.

Масивний капюшон з хутра

Окремий рядок модних тенденцій майбутнього сезону - це хутряні капюшони, капори і муфти. Дозволити собі їх зможуть усі, так як для їх пошиття використовувалися не тільки натуральні, але і штучні матеріали, причому виглядали вони нітрохи не гірше. Окремий рядок модних тенденцій майбутнього сезону - це хутряні капюшони, капори і муфти

Дозволити собі їх зможуть усі, так як для їх пошиття використовувалися не тільки натуральні, але і штучні матеріали, причому виглядали вони нітрохи не гірше

Ще не пробували?
Не знаєте, яке пальто підійде саме Вам?

Новости