Модні жіночі в'язані шапки - з вушками, помпоном, косами, об'ємні

  1. В'язана шапка-вушанка
  2. В'язана шапка з помпоном
  3. Об'ємні в'язані шапки
  4. В'язана шапка з вушками
  5. В'язана шапка з відворотом
  6. В'язана шапка з косами
  7. В'язані хутряні шапки
  8. В'язані шапки з товстої пряжі
  9. В'язана шапка-чалма
  10. В'язана шапка біні
  11. В'язана шапка англійської гумкою

В'язана мода набирає обертів з кожним сезоном все більше. У холодний період незамінними помічниками для створення затишного і стильного образу стають головні убори. В'язані шапки - це не просто стильний елемент, але і запорука комфорту, практичності і захищеності в поєднанні з модними тенденціями.

Останні модні концепції висувають аксесуари з пряжі, як одні з найактуальніших в повсякденному стилі . Моделі в'язаних шапок настільки різноманітні, що можна підібрати оригінальний і нестандартний варіант з урахуванням всіх особистих переваг, не виходячи за рамки діючих модних правил. Однак існують критерії, які незмінні в динаміці вдосконалення стильових тенденцій. В даному випадку мова йде про матеріал. Найпоширенішим вибором вважається акрил. Але в останні сезони популярності набуває натуральна пряжа:

В'язана шапка-вушанка

Найпоширенішим фасоном, який останнім часом стає все більше універсальним, вважається закрита модель з подовженим кроєм з боків. Жіноча в'язана шапка-вушанка - відмінний варіант, як для демісезонного періоду, так і для морозів. Відмінністю, як правило, виступає підкладка. В полегшених головних уборах дизайнери використовують нейлонову або бавовняну тканину. Для утеплених аксесуарів актуальний фліс і хутряної подклад. Стильною обробкою вушанок часто виступає хутро, пензлики або помпони на вухах. Такий фасон відмінно доповнить вуличний цибуля і ансамбль для відпочинку.

В'язана шапка з помпоном

Популярною прикрасою головних уборів з пряжі є м'який декоративний кульку. Модна в'язана шапка з бубоном - облягає кежуальная або спортивна модель з аксесуаром великого розміру. Стильні тренди останніх колекцій представлені з помпоном з хутра. Але і прикраси з пряжі не вийшли з моди. М'який кулька може доповнювати головний убір, як на маківці, так і на бічній частині. Забавно і оригінально прикрасить образ шапка з двома бубонами. Незвичайним буде цибулю з в'язаним беретом , Прикрашеним хутряним аксесуаром.

Об'ємні в'язані шапки

Модним трендом в останніх колекціях стали головні убори великого розміру. Такий вибір приверне увагу оточуючих до оригінального смаку модниці і стильно доповнить повсякденний лук. У більшості випадків масивна форма доповнює молодіжні в'язані шапки. Однак стилісти не виключають аксесуари великого обсягу в образах жінок у віці. Щоб весь ансамбль виглядав громіздко і безформно, масивні аксесуари краще носити з облягаючим або коротким гардеробом - курткою, пальто, плащем і іншими. Об'ємний фасон дизайнери створюють наступними рішеннями:

В'язана шапка з вушками

У сучасній молодіжній моді велику популярність здобули головні убори з пряжі, спрямовані на тваринну тематику. Найпопулярнішими стали красиві в'язані шапки з вухами кішки. Такі аксесуари доповнять зручний повсякденний лук ноткою загадковості, витонченості та незалежності - якостями, властивими містичним тваринам. Стильною альтернативою вважаються совушки з пензликами на кінцях вушок. Крім модних сово- і котоаксессуаров дизайнери пропонують шапки в стилі ведмедик, білка, лисичка. Таке рішення в образі відмінно підійде для періоду новорічних свят.

В'язана шапка з відворотом

При виборі елемента гардероба для голови важливо враховувати надійність і практичність бажаною моделі. Особливу увагу необхідно приділити захисту чола і вух від холоду, тому доречним рішенням стануть стильні в'язані шапки з додатковим шаром в цій області голови. Аксесуари з відворотом не тільки забезпечують тепло, але і виглядають оригінально, універсальні для будь-якого типу зовнішності. Відворот можна назвати і манжетом, але все залежить від фасону і варіанти доповнення:

  • великий відворот. Найпоширенішими вважаються моделі з широким манжетом. Великий відворот доповнює як облягаючі біні, так і об'ємні оверсайз ;
  • декоративний відворот. Щоб манжет виступав стильною обробкою, він не повинен функціонувати, як утеплюючий елемент. Такими вважаються вузькі округлі відвороти;
  • поперечний відворот. Дуже красиво і незвично виглядають аксесуари з горизонтальним манжетом. Таке доповнення створюється в процесі в'язання, коли спочатку в'яжеться відворот по окружності голови, а потім до нього довязивайте тулія.

В'язана шапка з косами

Найпопулярнішим візерунком в в'язанні вважаються переплетені петлі. Моделі жіночих в'язаних шапок часто поєднують кілька видів кіс і джгутів. Оригінально виглядає і лаконічний дизайн з одним великим переплетенням. В якості фону краще використовувати гладь як лицьову, так і виворітну. Для досягнення більшого обсягу вироби дизайнери між косами роблять хусткової в'язки. Модним трендом останніх сезонів стали шапки в стилі Лало . Поєднання великих кіс з красивим колірним градієнтом виглядає просто приголомшливо і підходять, як для щоденного використання, так і доповнення ошатних луків.

В'язані хутряні шапки

Стандартним вибором для в'язання головних уборів стала акрилова, вовняна або напіввовняна пряжа. У колекціях демісезонного періоду майстра використовують бавовну, напіввовна. Але якщо ви шукайте стильне поєднання вишуканості і надійності, то варто звернути увагу на в'язані шапки з хутра. У моді як натуральні, так і штучні вироби. Дизайн таких головних уборів має округлу або вільну витягнуту форму. Це обумовлено складністю використання м'яких пухнастих відрізів. Але в готовому вигляді виходять цікаві прямі або діагональні симетричні малюнки.

В'язані шапки з товстої пряжі

Останнім писком в'язаній моди стали моделі, виконані з дуже товстих ниток. Точніше сказати, така пряжа утворена за допомогою додавання кількох об'ємних ниток в джгути. Ці джгути майстри з'єднують між собою петлями вручну. Тобто масивні в'язані шапки для дівчат - продукт в'язання без допомоги інструменту: спиць або гачка. Новий тренд представлений однотонними виробами. Як стверджують дизайнери, поєднувати декілька відтінків такої товстої пряжі дуже складно, і в готовому вигляді вони не виглядає так стильно, як модні зефірні, пломбірна і малинові відтінки.

В'язана шапка-чалма

Якщо ви шукайте жіночний і витончений варіант з оригінальним дизайном, то кращим рішенням буде головний убір облягає форми з перекрученим або перехрещені декором посередині в зоні чола. Красиві в'язані шапки для жінок в фасон чалма прості у виконанні, але виглядають дуже незвично і оригінально. Щоб доповнити свій вибір ноткою індивідуальності , Прикрасьте зону перехрещення пряжкою або брошкою. Щоб відповідати останнім тенденціям стилю, варто придбати об'ємну чалму з товстої пряжі.

В'язана шапка біні

Найпопулярнішим фасоном, який доповнить і кежуальний цибулю, і ділової ансамбль, і романтичний елегантний образ, став облягаючий простий крій без манжетів і додаткового декору. Модні жіночі в'язані шапки біні лаконічні в дизайні і цим привабливі. За рахунок простого невиразного крою такі аксесуари виступають теплим доповненням і ніколи головним елементом. Якщо ви шукайте більш демонстративний варіант, який приверне увагу оточуючих до вашої оригінальності і непересічність, то придивіться до тренду останніх колекцій - моделям з витягнутою верхівкою.

В'язана шапка англійської гумкою

Висновок, до якого прийшли стилісти - все незвичайне в простоті. Оригінальні в'язані шапки представлені нескладним виконанням. До таких належать аксесуари, в'язані поперемінно лицьової та зворотньої петлею. Стандартна англійська резинка представлена ​​гладдю один на один. Але також майстри часто застосовують метод дві лицьових на дві виворітних. Таким способом можна створити і універсальну вушанку, і лаконічну біні , І стильну чалму та інші фасони.

Новости