Модні фасони сарафанів

Слово сарафан було відомо жінками і в далекі від нас часи, правда крій і пошиття дуже відрізнялися від сучасних сарафанів, тому пропоную дізнатися, які ж нині модні фасони сарафанів, притаманні сучасним панночкам

Слово сарафан було відомо жінками і в далекі від нас часи, правда крій і пошиття дуже відрізнялися від сучасних сарафанів, тому пропоную дізнатися, які ж нині модні фасони сарафанів, притаманні сучасним панночкам.

Багато хто знає, що існують сарафани в тандемі з якими носять блузки , Светри, але ще є літні варіанти сарафанів, які шиються з легких тканин і переважні для носіння лише в літній час.

Саме про літніх сарафанах, про модні фасони цієї затребуваною в спеку одягу ми і станемо вести розмову. Найчастіше сарафани представлені на бретелях - широких і вузьких, і взагалі без них, які забезпечені лише одним ліфом і спідницею.

Ясна річ, що влітку в моді легкі кольорові тканини, частіше з квітковим принтом - ну що за літо без квітів ?! 🙂 А вже по стилю квіточки вельми різноманітні - від букетів і великих квітів, до дрібного квіткового принта - це на смак і перевагу модниці. Як відомо, примхливої ​​моді властиво повертатися до колишніх, здавалося б, канули в Лету, модним тенденціям . Сарафани, модні в п'ятдесяті роки минулого століття знову в тренді нинішнього літа.

Відноситься це твердження до сарафанів, приталеним з бретельками і з ліфом-бюстьє, які представляє в своїй колекції модний будинок Dolce & Gabbana, та й інші бренди теж не проти представити цей фасон сарафана, нехай і злегка забутий. Сарафан відрізняється жіночним силуетом з чітко окресленим ліфом і подолом розкішним, що з'явиться нагадуванням того, що сила всіх жінок в їх слабкості - така концепція одного з найбільш зворушливих стилів минулого ... Про будуарний стилі нагадають сарафани вільного крою, що нагадують жіночі нічні сорочки - теж тренд нинішнього року - модні фасони сарафанів.

Модним дизайнерам захотілося уявити одяг, що годяться і для вечірніх прийомів, зовсім не схожу на сукні, якщо звичайно не знайомі навколишні з новим трендом будуарний стилю. 🙂 Довжина сарафана дозволяє приховати наявні проблеми з ногами - максі подобається багатьом жінкам і зовсім не із зазначеної причини, а за незвичайність і нагадування про давно минулих часах великосвітських балів ...

Кому з жінок не властива романтичність ... До того ж ліф-бюстьє візуально збільшить невеликі груди, а декольте в розумних варіаціях дозволить пишається грудьми пишною! Єдине зауваження - для дам невисоких, мають пишні форми такі сарафани не підійдуть. В тренді так само сарафани грецького стилю, чудово підходять і до щоденному використанні і як наряд вихідний. До того ж стиль цей не обмежується лише одним шифоном, або напівпрозорою тканиною - ситець, легкий льон, батист, натуральний шовк, а також віскоза так само хороші для пошиття сарафанів - модні фасони сарафанів.

Грецький стиль відрізняють всілякі драпірування на ліфі, асиметричний крій подолу, тонкі бретелі. Хоча зрозуміло і так, що завдяки бретелям тонким сарафани різняться від суконь. В тренді сарафан на бретельках поверх топа, або іншого тонкого сукні - саме багатошаровість , Невластива жаркого пори року стала трендом нинішнього літа.

Незвичайний сміливий дизайнерський хід вже знайшов своїх шанувальниць з числа любителів стилю кежуал. Ну що ж - адже це літо, а йому властиві сюрпризи, як щодо погоди, так і щодо модних тенденцій - модні фасони сарафанів! 🙂

Про незнайомці

Мітки: красиві модні сарафани , кращі тканини сарафанів , модний одяг сарафани , модні фасони сарафанів , новинки + в світі моди , приталений сарафан літо , наймодніші сарафани 2016 , сарафан + в грецькому стилі фото , сарафан + на бретельках фото , сарафан вільного крою , сарафани максі фото

Новости