Модні поради для жінок з великими грудьми

  1. Плаття з запахом
  2. правильний виріз
  3. правильна білизна
  4. Рукава і бретелі
  5. Куртки та піджаки

Велика жіночі груди Велика жіночі груди ... Здається, це межа мрій як жінок, так і чоловіків. Однак, як відомо, у кожного свої проблеми, і в реальності великі груди не так-то просто піднести належним чином. Безумовно, кожної хочеться залишатися на хвилі останніх модних тенденцій, але при цьому є тонка грань, коли деякі речі просто сидять не так, як хотілося б. А деякі навіть здатні звести всю красу розкішного жіночого бюста нанівець. Щоб подібного не сталося, необхідно слідувати модним радам від провідних імідж-мейкерів, які знають, що можна, а що не можна.

Плаття з запахом

Такий різновид нарядів, як сукні з запахом, здається міцно і надовго засіли в головах дизайнерів, а тому урочисто переходять з сезону в сезон. Причому це можуть бути не тільки сукні, а й топи. І ця тенденція тільки на руку власницям великих бюстів, оскільки вони створюють V-подібний виріз на декольте, роблячи груди більш красивою і оформленої, а також підкреслюють фігуру найвигіднішим чином. Так що можна слідувати цьому модному раді і одночасно залишатися на хвилі останніх трендів.

правильний виріз

Як вже говорилося, V-подібний виріз, а також квадратний - найоптимальніші для дівчат з великими грудьми. Такі моделі вигідним чином підкреслюють груди і прибирають зайвий обсяг. Відбувається це за рахунок відкритого простору між грудьми і шиєю. Однак модний рада від всіх дизайнерів: уникати високих горловин і округлих вирізів. Вони роблять груди просто гігантської, найбільш невдалим чином підкреслюючи її. Особливо якщо дівчина не відрізняється худорлявої комплекцією. Те ж саме стосується і одягу на одній бретелі через шию. Груди здається більше, ніж вона є. І, крім цього, дуже важко підібрати білизну.

правильна білизна

Головний модний рада для власниць пишних грудей - це правильно підібрати білизну . І це не тільки заради естетичних цілей, але і з точки зору функціональності. Великий грудей потрібна правильна підтримка, інакше вона Головний модний рада для власниць пишних грудей - це   правильно підібрати білизну почне відвисати ще швидше. А тому варто приділити чимало часу, зайнявшись підбором правильної моделі. Варто один раз вибрати якісний і відповідний бюстгальтер, як велика частина проблем відразу вирішиться. Хороший бюстгальтер повинен забезпечувати підтримку грудей, але при цьому виглядати привабливо під одягом.

Рукава і бретелі

Довжина рукава, як не здасться дивним, здатна зробити багато чого. Власницям великого бюста краще зробити вибір на користь рукава три чверті, оскільки він робить груди більш красивою, а фігуру стрункою, ніж короткі рукава або їх відсутність. Також слід уникати вузьких бретелей будь-яку ціну. Вони тільки збільшують груди, роблячи її дуже об'ємною. Також вони не здатні забезпечити надійну підтримку, і наряд швидко прийде в непридатність. Якщо вже виникла необхідність в бретелях, то бажано вибирати більш широкі, щоб збалансувати бюст.

Куртки та піджаки

Модні тенденції невпинно радують дівчат з великими грудьми. Так, зокрема, модні Модні тенденції невпинно радують дівчат з великими грудьми куртки і піджаки, які сидять чітко по фігурі - справжнє відкриття для них. Такі моделі підкреслюють фігуру, створюючи контури і витончені обриси. Груди стає більш красивою і спокусливою. Що стосується піджаків, то це неодмінно повинна бути однобортна модель. Двобортні піджаки додають фігурі масивності, а однобортні стрункою. Лацкани такого піджака повинні бути вузькими, щоб не додавати непотрібний об'єм грудей.

Інші рекомендації

На жаль, літо не вічне, а значить, скоро доведеться одягатися в светр. Але він не повинен бути занадто великої в'язки. Тонка в'язка зробить фігуру більш крихкою. Мішкуватий стиль одягу - безумовно не для власниць великих грудей. Навіть дуже струнка дівчина з великим бюстом буде виглядати в ній величезної. Що стосується аксесуарів, то сумка не повинна бути дуже маленькою: вона зробить фігуру своєї володарки більшої. Намиста і намиста переважно короткі або в стилі комірця. Прихильницям багатошарового стилю в одязі варто бути уважнішими, оскільки може скластися небажаний ефект. А темний колір і вміло підібрана смужка - це найкращі друзі дівчат з великим бюстом.

Новости