Модні сумки зима 2011/2012: колекції дизайнерів

  1. Proenza Schouler, модні сумки зима 2011/2012
  2. Navy boot, модні сумки зима 2011/2012
  3. Dior, модні сумки зима 2011/2012
  4. Maison du Posh, модні сумки зима 2011/2012
  5. Jason Wu, модні сумки зима 2011/2012
  6. Desigual, модні сумки зима 2011/2012
  7. Valentino, модні сумки зима 2011/2012

Жінка без сумки не відчуває себе досить модною і до кінця одягненою. Нехай це буде крихітний клатч, в якому може поміститися тільки тюбик помади, але ми його обов'язково з собою візьмемо.

Дизайнери впевнені, що сумка додає жінці впевненості (дійсно - все з собою, чого боятися?) І кожен сезон оновлюють модні колекції.

Сучасна сумка виконує не стільки практичну функцію, скільки естетичну. У століття пластикових карток, багатофункціональних косметичних засобів (тіні-рум'яна-помада - три в одному) і безкоштовної доставки їжі додому, авоськи не так вже й потрібні. Тому сумка-пакет, настільки популярна весь 2011 рік цікавить дизайнерів швидше як стильна унісекс-модель, здатна радувати око досконалої геометрією ліній. Але це не скасовує того факту, що вона неймовірно зручна для шопінгу, не тільки в рамках торгового центру, а й на продуктовому ринку.

Абсолютний хіт сезону зима 2011/2012 - сумка зі шкіри рептилій (натуральна або імітація, це не важливо): змія, крокодил, ящірка. Колірна палітра - на ваш смак, але переважно вибирати жовто-зелену, червоно-коричневу і синьо-сіру гаму.

Основні тенденції сезону зима 2011/2012.

Proenza Schouler, модні сумки зима 2011/2012

Один із трендів сезону - сумка середнього розміру класичної форми на довгому ремені. Для того щоб ця модель не виглядала нудною, дизайнери експериментують з фактурою і барв.

Яскравий приклад вдалого експерименту - колекція Proenza Schouler, в якій представлені строкаті в'язані фактури тканини і контрастні поєднання (червоний і чорний, чорний і помаранчевий).

Navy boot, модні сумки зима 2011/2012

Провокаційна колекція від Navy boot - це звірині і зміїні принти, великі форми і незвичайні поєднання. Але є і цілком стандартні моделі, наприклад, об'ємна сумка-торба м'якої форми зі світло-коричневої замші з темно-коричневої шкіряною обробкою. Така модель буде вдало виглядати в рамках хіпі-стилю, ковбойського способу і звичайного міського «casual».

Dior, модні сумки зима 2011/2012

Колекція відомого будинку Dior - це втілення класики: невеликі сумочки прямокутної форми з крокодилової шкіри з традиційною металевою пряжкою і на довгій металевому ланцюжку замість ременя. Ці моделі виглядають дуже елегантно і жіночно. Альтернатива шкірі рептилій - простьобана шкіра в стилі Chanel. Dior використовує консервативні кольори - чорний, колір слонової кістки, молочний, бежевий.

Maison du Posh, модні сумки зима 2011/2012

Яскрава і молодіжна колекція від Maison du Posh - це об'ємні сумки з хутряними вставками і довгі місткі клатчі, змішання фактур і оригінальність в деталях.

Навіть модний ридикюль в колекції Maison du Posh зима 2011/2012 постає в його неформальному варіанті з незвичайним декором. Поряд з великими прямокутними клатчами в цій колекції є і маленькі клатчі-гаманці класичної форми.

Jason Wu, модні сумки зима 2011/2012

Для тих, хто віддає перевагу вишукану елегантність, ідеально підійде колекція Jason Wu зима 2011/2012. Строгість форм в ній скупається соковитими кольорами: темно-фіолетовий, винний, бардовий, золотисто-коричневий. Цікавий, хоча і скромний декор, теж звертає на себе увагу.

Jason Wu, безумовно, представляє моделі для справжніх леді, в яких є родзинка, поряд з традиційним підходом. Не можна не відзначити розкішну вироблення шкіри: матову з легким блиском.

Desigual, модні сумки зима 2011/2012

Бразильський бренд Desigual представляє для нового сезону екстравагантні моделі сумок в не менше екстравагантної рекламної компанії.

Сумки від Desigual підійдуть тим, хто обожнює активний декор, причому в молодіжному стилі і яскравому кольорі. Одна така сумка здатна повністю перевернути стандартний «casual» -образ (сині джинси, світла однотонна сорочка або топ, ремінь, лаконічні чоботи або черевики).

Valentino, модні сумки зима 2011/2012

У колекції Valentino зима 2011/2012 можна подивитися всі тренди холодного сезону. У ній є розкішні принти за мотивами шкіри рептилій (особливо цікаві в цьому плані колірні поєднання) і металевий декор, об'ємні клатчі та маленькі гаманці, сумки-трансформери і класика в бежево-коричневій гамі.

Автор: Прохорова Юлія
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
Дійсно - все з собою, чого боятися?

Новости