Модні чоботи весна 2014

  1. Модні весняні ботфорти
  2. З чим носити ботфорти
  3. Весняні чоботи на шпильці
  4. Чоботи на товстому каблуці
  5. Весняні чоботи на плоскій підошві

Дівчата і жінки хочуть виглядати стильно в будь-який час року. Тому задуматися про придбання нової пари весняних чобітків потрібно вже зараз. Адже багато жінок не носять взуття кілька сезонів, тому що вона втрачає зовнішній вигляд і деформується. Які ж моделі жіночого взуття будуть в моді цієї весни?

Отже, дизайнери пропонують модницям взуття з різних матеріалів. У колекціях італійських дизайнерів є моделі на плоскій підошві, на підборах, платформі, танкетці і суміщені варіанти. Всі варіанти виглядають жіночно і нарядно. Декоративними елементами служать банти, бахрома, шнурівка, пряжки, ремінці. А тепер про все більш детально.

Модні весняні ботфорти

ботфорти є фаворитом сезону. Їх довжина може бути звичною, тобто трохи вище колін, а може доходити до середини стегна. Модні чоботи весна 2014 року можуть бути виконані в різних варіаціях: на підборах, плоскій підошві, танкетці. Дівчата в такому взутті виглядають сексуально і елегантно. Крім цього таке взуття візуально подовжує ноги. Щоб не виглядати легковажною особою до цього взуття потрібно правильно підбирати одяг.

Для щоденного використання краще вибирати моделі чорного або білого кольору. Якщо ви йдете на вечірку або в клуб, то можете сміливо надіти червоні чоботи. Сексуально і витончено виглядають весняні ботфорти зі шнурівкою, пряжками, кнопками. Але найпрактичнішими є моделі на блискавки. Дизайнери пропонують модницям шкіряні моделі, замшеві, а також моделі, в яких поєднується шкіра і тканина.

Дівчата і жінки хочуть виглядати стильно в будь-який час року

Фото: червоні шкіряні Chanel, рожеві Gucci під шкіру пітона, Celine

Сміливим дівчатам сподобаються стильні чоботи з колекції Alexander McQueen. Виконані вони з матеріалу-сітки, ззаду по всій довжині прикрашені шнурівкою. Щоб візуально бути стрункішою, жіночі чоботи мають невелику платформу і високий каблук.

Скромнішу модель можна побачити в колекції Jeremy Scott. Він пропонує модницям ботфорти з кольорової та чорної лакової шкіри.

Стильні та зручні варіанти взуття є в колекції Alexander Wang. Ззаду ботфорти мають трохи вкорочене халяву і пряжку, а також стійкий високий каблук. Така модель стане відмінним доповненням образу в стилі мілітарі.

Ніжні моделі представив бренд Meadham Kirchhoff. Їх взуття має гострий носок і каблук. Чоботи можуть бути виконані в одному кольорі, а також можуть бути прикрашені малюнком. Декоративним елементом служать банти і стрічки.

Декоративним елементом служать банти і стрічки

Фото: чорні Christian Louboutin, бордові пітоновие Christian Louboutin і золотисті Louis Vuitton

З чим носити ботфорти

Щоб вас не вважали дівчиною легкої поведінки потрібно знати, з чим носити ботфорти. Перша помилка, яку допускають модниці це поєднання ботфортів з колготами тілесного кольору. Це саме грубе порушення. Найкраще вибирати колготи під колір весняних чобіт або так, щоб не було контрасту. Таке взуття відмінно виглядає з джинсами, вузькими брюками , Короткими сукнями, туніками, шортами і короткими спідницями.

Перш ніж вибрати модель чобітків, чітко визначтеся, з чим ви будете їх носити. Наприклад, багатошаровий, креативний наряд краще поєднувати з простими моделями. Одяг спокійних відтінків добре буде виглядати з яскравими варіантами.

Щоб здаватися стрункішою надягайте довгі ботфорти з вузькою одягом, наприклад, туніками, облягаючими сукнями, довгими светрами. Якщо верх буде об'ємним, то жіночі чоботи повинні бути вузькими і мати вузьке халяву.

Якщо верх буде об'ємним, то жіночі чоботи повинні бути вузькими і мати вузьке халяву

Весняні чоботи на шпильці

Модні чоботи весна 2014 року на шпильці сподобаються любителькам класики. У цьому сезоні дизайнери пропонують модницям моделі, в яких поєднуються різні фактури, наприклад, гладка і лакована шкіра, атлас і оксамит, чорна та кольорова шкіра.

Бренд Giambatista Valli продемонстрував гарні оксамитові весняні чоботи з атласними вставками. Таку модель можна надіти на вечірку, а ось для щоденного використання вона не підійде. У колекції цього бренду є і гарні лаковані моделі на шпильці, які можна одягати щодня.

Непогано виглядають півчобітки на шпильці прикрашені блискавками і застібками. Така красива модель вийшла завдяки співпраці двох брендів - Zanotti і Balmain. Цю модель можна носити з застебнутому блискавкою. Якщо ж розстебнути блискавку, то взуття набуває цікавий об'ємний вигляд. У дощову погоду можна надіти модель з грубої рифленою підошвою з колекції Viktor & Rolf.

Завдяки своїй універсальності взуття на шпильці можна поєднувати з різною одягом. Красиво чобітки виглядають з джинсами, брюками, шортами, короткими і довгими спідницями. З таким взуттям можна також носити сукні, легінси і туніки.

На фото шкіряні чорні Jimmy Choo, червоні Christian Louboutin і Anyi Lu (ціна 1000, 1800 і 800 $). На фото шкіряні чорні Jimmy Choo, червоні Christian Louboutin і Anyi Lu (ціна 1000, 1800 і 800 $) На фото замшеві чоботи Brian Atwood, чорні гладіатори Michael Kors і замшеві сині Manolo Blahnik (ціна 2000, 400 і 1425 $).

Чоботи на товстому каблуці

У цьому сезоні в моді зручні і красиві весняні чоботи на товстому каблуці. Дизайнери пропонують модницям моделі на товстому каблуці з незвичайним декором. Красиво виглядає яскрава взуття. Наприклад, бренд Aperlai пропонує дівчатам модні весняні чоботи 2014 року неоново-жовтого кольору з товстим дерев'яним каблуком. У такому взутті ви точно будете в центрі уваги.

Стильні моделі зустрічаються в колекції Jean Paul Gaultier. Взуття має блискавку, яка проходить ззаду по всій довжині, а «собачка» блискавки з'єднується з ланцюжками, які прикрашають низ взуття. Добре виглядають і чоботи від бренду Missoni.

Текстильний верх прикрашають яскраві зигзаги, а товстий стійкий каблук з платформою подарують зручність. Красиво виглядають моделі прикрашені металевими деталями і шнурівкою.

Красиво виглядають моделі прикрашені металевими деталями і шнурівкою

На фото шкіряні коричневого кольору Frye, світло-коричневі Chloe і чорні з гострим носком Miu Miu (ціна 590, тисяча триста двадцять п'ять і 990 $). На фото шкіряні коричневого кольору Frye, світло-коричневі Chloe і чорні з гострим носком Miu Miu (ціна 590, тисяча триста двадцять п'ять і 990 $) Бордові зі шкіри Sesto Meucci, замшеві Cole Haan і Frye (вартість 365, 380 і 390 $).

Весняні чоботи на плоскій підошві

Хітом сезону стане взуття на плоскій підошві. Можете вибирати спортивні моделі, жокейські або яскраві жіночні моделі з декоративними елементами. Яскраві спортивні моделі представлені в колекції Hogan. Таке взуття добре виглядає з укороченим пуховиків і джинсами. Завершити образ допоможе в'язана шапка.

Жіночі весняні чоботи 2014 року в жокейському стилі пропонує носити бренд Pollini. Взуття з чорної шкіри прикрашена вставками зі шкіри, які імітують шпори. З таким взуттям добре виглядають облягаючі штани, і строгий жакет.

Жіночні моделі пропонує бренд Arfango. Їх взуття виконана зі шкіри бронзового кольору і декорована оксамитовими вставками. Такі моделі добре виглядають з тунікою і легінсами, в'язаними сукнями.

Такі моделі добре виглядають з тунікою і легінсами, в'язаними сукнями

На фото мультиколор 10 Crosby Derek Lam, шкіряні лаковані Christian Louboutin і замшеві Roberto del Carlo (ціна 600, 1400 і 700 $). На фото мультиколор 10 Crosby Derek Lam, шкіряні лаковані Christian Louboutin і замшеві Roberto del Carlo (ціна 600, 1400 і 700 $) Бежеві із замші Chloe, Valentino і верблюжий колір Frye (1100, 1600 і 400 $).

Які ж моделі жіночого взуття будуть в моді цієї весни?

Новости