Модні куртки для жінок після 40 років. Правила вибору

  1. Хутрова куртка Фасон: зазвичай такі куртки досить короткі - до стегна або його середини (цим вони...
  2. Куртка-авіатор
  3. дута куртка
  4. Шкіряна куртка
  5. бомбер

Хутрова куртка

Хутрова куртка

Фасон: зазвичай такі куртки досить короткі - до стегна або його середини (цим вони і відрізняються від шуб). У гардеробі 40-річної жінки добре працюють моделі з поясом, але варто пам'ятати, що хутряні пояси вже вийшли з моди. Стильна альтернатива їм - звичайний брючний ремінь.

Матеріал: штучний або тонкий натуральне хутро, наприклад, кролик. Перевагу краще віддати короткому ворсу. Важливо: чим пишніше фігура, тим коротше хутро, інакше ризикуєте перетворитися в пухнастий куля.

Колір: універсальність ахроматических квітів ніхто не відміняв, але краще вибрати щось в пастельних тонах, щоб виділятися з натовпу і в той же час виглядати респектабельно.

З чим носити: з кюлотамі, плісировані спідницею довжиною міді, сукнями нижче коліна. Як правило, хутряну куртку не застібають, а сумку до неї вибирають невеликого розміру і структурної форми.

Кроп-дублянка

Кроп-дублянка

Фасон: по суті це та ж дублянка, але укорочена. У неї є відкладний комір, можуть бути декоративні елементи на рукавах або поличках. Зрілим жінкам рекомендується зупинятися на моделях з широкими комірами, щоб особа і шия виглядали витонченіше.

Матеріал: дубленая овчина, вивернута шкірою назовні. При виборі слід звертати увагу на якість вичинки. Для цього достатньо провести рукою по ворсу: повинен залишитися видимий слід. Плюс дублянки в тому, що вона дешевше хутряної куртки, але виглядає так само дорого і статусно, тому цілком гідна стати елементом базового гардероба .

Колір: оптимальною буде нейтральна колірна гамма (коричневий, чорний, бежевий, сірий), щоб можна було по-різному обігравати річ в образі.

З чим носити: для жінок після 40 ідеальним поєднанням будуть темні джинси з високою посадкою, спідниця-олівець або плаття-футляр. В якості взуття в цибулю впишуться ботильйони на стійкому каблуці.

дублянка в Didmarko
Від 42 000 руб.
+7 (800) 500-41-67

дублянка в Didmarko
Від 42 600 руб.
+7 (800) 500-41-67

Куртка-авіатор

Куртка-авіатор

Фасон: дуже коротка куртка на блискавці з накладними кишенями і відкладним коміром. Існують моделі з металевим декором, шнурівками і навіть мереживом, але це буде зайвим для жінки після 40 років. Варто вибирати максимально простий фасон.

Матеріал: верх може бути виконаний зі шкіри (традиційно), замші (зовні нагадує дублянку) або деніму. Останній варіант не універсальний, тому його не розглядаємо. Шкіра повинна бути матовою, інакше вона здешевить образ. Підкладка хутряна, так що куртка підійде для ранньої весни.

Колір: загальна рекомендація - нейтральні відтінки, але якщо до них душа не лежить, то брюнеткам підійде колір бургунди, а блондинкам - оливковий.

З чим носити: з джинсами з високою посадкою, кюлотамі або вовняний спідницею довжиною міді. Доповнить ансамбль маленька сумка через плече.

дута куртка

дута куртка

Фасон: дута куртка для жінки 40+ повинна бути максимально компактною, щоб не обтяжувати силует. В ідеалі варто вибирати моделі без капюшона або з відстібається капюшоном. Так ви будете здаватися стрункішою. Довжина може варіюватися від початку до середини стегна.

Матеріал: радимо придивитися до досить бюджетним, але стильним курток з болоньи. Цей синтетичний матеріал відмінно підійде для дощової погоди. Важливо, щоб підкладка була з бавовни. Наповнювачем може бути як синтепон, так і тінсулейт.

Колір: в цілому на жінках за 40 красиво виглядають персиковий, пильно-рожевий, небесно-блакитний відтінки. Вони освіжають і надають шкірі сяйва.

З чим носити: джинси, брюки, сукні - все можна. На нельотну погоду слід підібрати вдалу взуття: високі черевики на шнурівці або гумові чоботи. прикрасить цибулю оригінально зав'язаний хустку.

Шкіряна куртка

Шкіряна куртка

Фасон: в цьому сезоні дизайнери радують нас різноманітністю кольорів і фасонів шкіряних курток, які ідеально впишуться в гардероб стильним 40-річної жінки . При покупці варто звернути увагу на кілька нюансів. По-перше, краще вибирати моделі з мінімальною кількістю заклепок, кишень, ремінців і інших елементів декору. По-друге, краще відкладний комір в класичних куртках, так як стійка вже не в тренді. По-третє, не рекомендуємо дуже вузькі і приталені силуети, вони теж не зустрічаються на подіумах і не завжди вигідно підкреслюють фігуру.

Матеріал: гладка шкіра і замша. З останнього матеріалу шиють тільки косухи. Екокожа спростить образ.

Колір: класичний чорний, а також темно-бордовий, різні відтінки коричневого і бежевого (від кольору капучіно до шоколадного). Стильно виглядають замшеві косухи кольору пляшкового скла і моделі сірих відтінків.

З чим носити: гармонійно виглядають в ансамблях з сукнями та спідницями з струмуючих тканин, а також з укороченими строгими брюками і джинсами. В якості взуття можна вибирати майже що завгодно - від ковбойських чобіт до Лофери. А ось із взуттям в спортивному стилі після 40 років шкіряні куртки краще не комбінувати: ризикуєте виглядати як підліток-переросток.

бомбер

бомбер

Фасон: тут ніяких особливостей немає, так як фасон бомбера завжди один і той же - бочкообразная форма, манжети на рукавах і воріт-гумка.

Матеріал: безпрограшний варіант для жінок за 40 - це бомбери з шовку або замші. Вони виглядають більш жіночно і солідно.

Колір: строгих обмежень немає, але краще відмовитися від фіолетових і зелених відтінків, так як вони підкреслюють синці під очима (якщо вони є).

З чим носити: з спідницями. Гра на контрастах фасонів завжди молодить і свідчить про добрий смак і почуття стилю. Особливо ефектно виглядає комбінація бомбера з плісировані спідницею .

Дізнатися більше про моду для 40-річних:

Новости