Модні пальто весна-літо 2020 новинки фото

  1. Довге пальто весна-літо 2020
  2. Пальто оверсайз новинки 2020
  3. Приталені силуети новинки 2020 года фото
  4. Модні пальто-кімоно 2020 фото
  5. Трояндова пальто без рукавів весна-літо 2020 фото
  6. Кейп весна-літо 2020 новинки фото
  7. Короткі двобортні пальто новинки 2020 року
  8. Модне пальто без коміра фото 2020 року варіанти
  9. Пальто в стилі ретро весна-літо 2020
  10. Елегантні в'язані пальто 2020 новинки фото
  11. Пальто в стилі мінімалізм новинки 2020 року

В останні кілька років жіночі пальта завоювали почесне місце серед модного верхнього одягу в колекціях відомих кутюр'є. Щороку на показах мод можна побачити широкий вибір найрізноманітніших фасонів і кольорів красивих пальто. Зараз актуальні кілька напрямків - це стиль оверсайз, мілітарі, ретро, ​​80-е і ін. Більш детально перераховані тенденції ми розглянемо нижче.

Більш детально перераховані тенденції ми розглянемо нижче

Зміст статті

Довге пальто весна-літо 2020

Пальто в підлогу не перший сезон популярно на показах. Приталене однотонне або з абстрактним принтом - подовжить і зробить вас візуально више.Пальто до щиколотки однаково добре поєднується як з кросівками, так і з каблуками. Пальто в підлогу в наших реаліях вельми непрактична річ, а от довжина до середини ікри цілком прийнятна.

Жіночні приталені силуети, прикрашені вишивкою, розписами і унікальним принтом, як у Valentino і Gucci. Або прості мінімалістичні об'ємні пальта, як ніби недбало накинуті на плечі, як у Trussardi і Calvin Klein.

Або прості мінімалістичні об'ємні пальта, як ніби недбало накинуті на плечі, як у Trussardi і Calvin Klein

Пальто оверсайз новинки 2020

Оверсайз можна відрізнити не тільки по об'ємному, а іноді навіть безформною силуету, але і по масивним плечах і важкого верху. Відмітна особливість майбутньої весни - подовжені фасони, нижче колін.

Модельєри віддають перевагу полегшеним тканинам. На цей раз вони порадували нас мішкуватими фасонами. Вони тримаються на одній-двох ґудзиках або за допомогою пояса.

Якщо оверсайз перекочували з колекцій минулого сезону, то абсолютною новинкою весни є кімоно. Однак ця річ не підійде для прохолодної погоди, оскільки найбільш актуальні варіанти роблять з легких тканин.

думка експерта

Анна Петренко

Експерт в світі моди і жіночої краси. Більше 10 років створює модні образи і допомагає жінкам виглядати на всі 100!

Задати питання

Найбільш популярна подовжена модель, що прикриває коліна, яка стягується поясом.

Оверсайз підходить виключно всім жінкам - як «худишкам», так і власницям пишних форм. Краса цього фасону полягає в тому, що з ним можна поєднувати будь-який образ - від ділового до екстравагантного. Головне - правильно підібрати аксесуари.

Головне - правильно підібрати аксесуари

Приталені силуети новинки 2020 года фото

Жіночність завжди в моді навесні. Тому таку силу-силенну приталених силуетів було в нових колекціях весна - літо 2020. Деякі варіанти пальто нагадують більше подовжені жакети або сукні, т. К. Вони настільки точно сидять по фігурі і облягають її.

Для пальто зі спідницею а-силуету і завдовжки до коліна підійдуть виключно шпильки: будь то ботильйони, човники або навіть відкриті босоніжки.

Вибираючи довжину пальто, пам'ятайте, що вона повинна перекривати сукню чи спідницю під ним, щоб не створювати додаткових горизонтальних ліній.Однотонние тренчі актуальні, як і раніше. Але є і варіації на тему, наприклад, флористичний принт в поєднанні з замшевими вставками, як у Gucci, виглядає незрівнянно.

Модні пальто-кімоно 2020 фото

Пальто-кімоно стало справжнім відкриттям сезону. Дана модель чимось нагадує халат. Цей модний тренд жіночого пальто на весну 2020 року прекрасним варіантом. Якщо вам подобатися даний тип, то віддавайте перевагу легким плащів-кімоно. Пам'ятайте, що вони обов'язково повинні закривати коліна і підкреслювати талію поясом.

Трояндова пальто без рукавів весна-літо 2020 фото

Пальто без рукавів або простіше кажучи подовжений жилет - модна і популярна річ, must-have цієї весни або навіть прохолодним літом. Окат рукавів підбирайте під свою фігуру: щоб підкреслити плечі - вибирайте виріз більш вузький, як наприклад, у Hermes; якщо необхідно трохи погіршити верхню частину - підійде подовжена ширина плеча, як у Alexander McQueen, Lanvin і Versace.

Кейп весна-літо 2020 новинки фото

Накидки і Кейп - легкий варіант верхнього одягу для весни або літа. У цьому сезоні вони досить лаконічні і однотонні, з зав'язками на шиї або поруч невеликих гудзиків. Для стильних і оригінальних образів, з їх допомогою легко виділитися з натовпу.

Короткі двобортні пальто новинки 2020 року

Короткий двобортний фасон, що нагадує куртку або військовий мундир припаде до вподоби натурам, які віддають перевагу порядок у всіх сферах життя.

Навесні популярними обіцяють бути двобортні пальто, які ніколи ще не були представлені в такому достатку. Дизайнери віддають перевагу моделям, обтягуючі силуети, або володіють прямим кроєм. Мішкуваті двобортні пальто - за бортом моди. Таким чином, ця тенденція - протилежна тенденція моделям оверсайз.

Знаходять друге народження двобортні моделі в стилі мілітарі, які ніби зійшли з плечей офіцерів. Вибір кольору дизайнери залишають за панянками: актуальні як темні (синій), так і світлі тони (бежевий). Рада! Якщо ж вони здаються вам застарілими і банальними, то перевагу віддайте канарково-жовтому варіанту - цей колір в фаворі у багатьох дизайнерів.

Модне пальто без коміра фото 2020 року варіанти

Для теплих весняних днів ідеальним вибором стане напівпальто з розкльошені рукавами і без коміра. Такий фасон відмінно поєднується з сукнями та спідницями, діловими костюмами і класичними брюками.

Пальто в стилі ретро весна-літо 2020

У 2020 році ретро-стиль має дуже різнобічний значення. Актуальні й вантажні пальто в стилі 60-х років, і романтичні образи в традиціях 70-х, і яскраві епатажні пальто, характерні для 80-х.

Якщо ви хочете придбати пальто не на один сезон - вибирайте строгі моделі пастельних відтінків довжиною до колін. Деякі бренди, як наприклад, Chanel, рекомендують носити пальто в ретро-стилі з елегантними капелюшками і сумками на ланцюжку такого ж забарвлення.

Легендарні розкішні пальто Шанель в клітку підкреслять вашу індивідуальність і неповторний стиль навесні 2020 року. Помітні блискучі лакові або шкіряні тренчі в стилі вісімдесятих підійдуть для дівчат, які обрали для себе активний спосіб життя. Відмінні варіанти даної верхнього одягу можна подивитися в колекціях Maison Kitsuné, Tom Ford, Courrèges і ін.

Елегантні в'язані пальто 2020 новинки фото

За останні кілька років повернулися в моду в'язані речі ручної роботи - м'які і холодні светри, шарфи, а тепер ще й весняне пальто! Так-так, це не помилка, адже переглянувши покази весна-літо 2020 розумієш, що в'язана річ може виглядати не тільки мило і затишно, а й по справжньому дорого і шикарно.

Бежеві в'язані пальто, оздоблені хутром накинуте поверх маленького чорного плаття з туфлями на високих підборах зроблять ваш образ витонченим і елегантним. А, наприклад вкорочене пальто грубої в'язки відмінно буде виглядати з джинсами, сорочкою в клітку та чобітьми в стилі кантрі.

А, наприклад вкорочене пальто грубої в'язки відмінно буде виглядати з джинсами, сорочкою в клітку та чобітьми в стилі кантрі

Пальто в стилі мінімалізм новинки 2020 року

Вічний хіт - мінімалізм. Такі пальто нагадують чисте полотно, який можна розбавляти аксесуарами і іншим одягом, створюючи унікальні образи. Вироби виділяються чітким силуетом, відсутністю деталізації, високоякісними матеріалами, однотонної забарвленням і прекрасним виконанням.

У більшості моделей немає місця декору, помітною фурнітурі або коміра. Дизайнери використовують приховані застібки. Яскравими прикладами абсолютного мінімалізму служать колекції Jil Sander і Proenza Schouler.

Яскравими прикладами абсолютного мінімалізму служать колекції Jil Sander і Proenza Schouler

Новости