Модні тенденції колекція весна 2012

  1. Тренчі і плащі
  2. Весняні куртки
  3. весняні пальто
  4. Якщо вам сподобалася стаття, то ви можете поділитися нею c друзями, натиснувши на значок своєї улюбленої...

C приходом весни з'являється необхідність оновити гардероб красивими, теплими речами з урахуванням останніх модних тенденцій

C приходом весни з'являється необхідність оновити гардероб красивими, теплими речами з урахуванням останніх модних тенденцій. І, звичайно, навесні хочеться знову ставати модною і спокусливою.

Який же буде модний жіночий одяг навесні 2012?

Тренчі і плащі

Універсальний і ідеально підходить для весеннец погоди тренч тріумфально повертається на подіуми.

Актуальний колір тренча в цьому сезоні - чорний. Світлі тренчі відходять поки що на другий план. Модні тренчі колекція весна 2012 закриваються на два борти і застібаються під горло. Вишуканий двобортний тренч - стильна і актуальна новинка цієї весни. Ідеальна довжина для цього тренда - трохи нижче коліна. Така довжина універсальна, підходить як для повсякденного так і для вечірнього виходу. Хоча міні-тренчі також є гостромодними. Ідеальний колір модного міні-тренча - це хакі або беж.

Ідеальний колір модного міні-тренча - це хакі або беж

Модні жіночі плащі весна 2012 - це клейончасті плащі, а також атласні, мають водовідштовхувальне просочення.

Справжній хіт цього сезону - шкіряний плащ, в стилі жінки «вамп». Актуальні чорний відтінок і максимальна довжина для найсміливіших, а також моделі, що мають середню довжину, більш спокійних шоколадних і вершкових відтінків. Нова тенденція - обробка тренчей і плащів рюшами, драпіровкою і оборками. Такий предмет гардероба вимагає ретельного підбору взуття. Зробити це можна, відвідавши інтернет магазин взуття або модний бутік в торговому центрі.

Весняні куртки

Модні весняні куртки 2012 приємно дивують розмаїттям фасонів і колірних рішень. У фаворі різні розміри, величезні коміри і круглі коміри, хутряні вставки. Оздоблення з хутра - гарячий тренд цього сезону. Хутро використовується в різних деталях не тільки курток, але аксесуарів і суконь, спідниць.

Модні жіночі плащі весна 2012 - це клейончасті плащі, а також атласні, мають водовідштовхувальне просочення.

Знову актуальні капюшони, пончо і накидки, які є даниною моді сімдесятих, що панує зараз на подіумах. Кожній модниці просто необхідно мати ці деталі в своєму гардеробі. Довжина допускається різна, але особливо актуальні короткі куртки. З декору особливо популярні зараз гудзики, які прийшли на заміну блискавок.

Класика жанру - шкіряна куртка різних кольорів не здає своїх позицій і цієї весни. Колірна палітра модних курток тяжіє до темних відтінків. Класичний чорний, сірий, шоколадний, вугільний і навіть колір іржі. Для любителів більш яскравих відтінків залишається актуальним червоний колір.

весняні пальто

Модні пальто весна 2012 - це пальто з хутром.

Подіуми рясніють різними силуетами - пальто овальної форми, пальто з запахом, прямий крій, двубортное пальто. Гостромодними є шкіряні приталені пальта чорного кольору. Також модними є темно-ізумурудние і інші приглушені кольори.

Також модними є темно-ізумурудние і інші приглушені кольори

Модні жіночі плащі весна 2012 - це клейончасті плащі, а також атласні, мають водовідштовхувальне просочення.

Модна гамма різна. Серед світлих відтінків домінують молочно-рожеві, а також холодні синюваті відтінки білого. Кольорові пальто актуальні цієї весни, як ніколи. Модними можна назвати все сім кольорів веселки. А найбільш популярний принт - це клітина. Також дуже стильно виглядатимуть пальто з великим геометричним принтом.

Довжина пальто в цьому сезоні коливається від улькороткой до довжини максі. Короткі моделі мають трапіцевідную форму, довгі ж розширюються до низу.

Модні тенденції цієї весни дають простір для вибору і дозволяють підібрати популярні і одночасно, що відображають індивідуальність речі.


стаття підготовлена ​​спеціально для МірСовет.ру - http://mirsovet.ru

Якщо вам сподобалася стаття, то ви можете поділитися нею c друзями, натиснувши на значок своєї улюбленої соціальної мережі

Наступні статті:

Попередні статті:

Який же буде модний жіночий одяг навесні 2012?

Новости