Модні весняні куртки 2012. Тренди сезону

  1. Колір модною куртки 2012
  2. Матеріали і крій модних весняних курток 2012
  3. Оздоблення модних курток колекція весна 2012
  4. Довжина модних весняних курток 2012

Привіт! Сьогодні я, самий жіночий портал Мікруша.ру, розповім тобі про самі трендові речі весни 2012, а саме про модні куртки.

Ти ж у нас стильна штучка? Хочеш виділятися з сірої маси обивателів? Немає нічого простіше! Я розповім тобі все секрети, як стати тендітній, модною леді в цьому сезоні. Поїхали!

Колір модною куртки 2012

Давай спочатку визначимося з кольором твоєї нової весняної куртки. Насправді, колір може бути будь-яким, але дотримуватися він повинен сірої, блакитний, рожевої гами. Чорно-білі кольори - в моді будуть завжди, можеш їх також сміливо використовувати. Давай спочатку визначимося з кольором твоєї нової весняної куртки

Матеріали і крій модних весняних курток 2012

Писк цього сезону - модні куртки з натуральної шкіри, плащової тканини, замші, деніму і твіду з трикотажем. Ти можеш собі уявити модну курточку зі шкіри та мережива або шифону та шкіри? Раджу спробувати - це шалено стильно і «смачно»!

У цьому сезоні вибирай куртки незвичайного фасону. Модні куртки можуть бути з об'ємним коміром або асиметричним вирізом. Тренд весняних модних курток - куртка з короткими рукавами, під яку можна надіти високі рукавички або мереживні «гольфи».

Тренд весняних модних курток - куртка з короткими рукавами, під яку можна надіти високі рукавички або мереживні «гольфи»

Оздоблення модних курток колекція весна 2012

Шалено модно і стильно виглядатимуть весняні куртки з безліччю блискавок, застібок, ґудзиків нестандартних розмірів. Модна весняна куртка повинна бути оброблена тканинами, що не вписуються за кольором в основну колірну гамму куртки. Модні шкіряні куртки з безліччю тканинних вставок видадуть в тобі модницю. Також можливий і зворотний варіант, коли куртка доповнена шкіряними вставками або хутром.

Не варто забувати про ремені і пояси, як основний аксесуар всіх модниць і стильних штучок. Ремінці можуть доповнити твій стиль, а пояс підкреслити талію (особливо, якщо ти не дуже старанно читала мої статті про схуднення).

Ремінці можуть доповнити твій стиль, а пояс підкреслити талію (особливо, якщо ти не дуже старанно читала мої статті про схуднення)

Довжина модних весняних курток 2012

Якщо дозволяє фігура (!) - віддай перевагу коротким курток. Короткі куртки - наймодніші в цьому сезоні. Курточка-міні в усі часи буде перебувати в тренді, ультракороткі курточки, вище талії - просто гарячий хіт цього сезону.

Не підходить модна коротка курточка? - Не біда! Вибирай куртки і плащі до середини стегна або нижче коліна. Перший варіант, звичайно, більш сучасний, але зате другий стане для деяких дівчат рятівним колом.

Найбільш жіночий портал Мікруша.ру підготував для тебе огляд наймодніших курток цього сезону. Будь з Мікрушей, будь в тренді!

Ти ж у нас стильна штучка?
Хочеш виділятися з сірої маси обивателів?
Ти можеш собі уявити модну курточку зі шкіри та мережива або шифону та шкіри?
Не підходить модна коротка курточка?

Новости