Модні весняні куртки 2018

Напередодні весняного сезону 2018 редакція LeMonade проаналізувала модні світові тенденції і вирішила розповісти своїм читачкам, які куртки будуть актуальні навесні 2018 року і на які моделі варто звернути увагу.

Цієї весни в моді будуть різні варіанти курток, які можна поєднувати і з джинсами, і з сукнями. Звичайно ж, must have сезону - косуха.

Її ви зможете носити не тільки з повсякденним одягом, а й з діловими образами. Радимо звернути увагу на куртки-косухи з вишивкою, так як квіткові мотиви знову в моді.

Напередодні весняного сезону 2018 редакція LeMonade проаналізувала модні світові тенденції і вирішила розповісти своїм читачкам, які куртки будуть актуальні навесні 2018 року і на які моделі варто звернути увагу

Кайя Гербер. Фото: instagram.com/kaiagerber

Також на піку популярності будуть бомбери. В тренді будуть і подовжені моделі, і короткі. Варто звернути увагу на стьобані варіанти з контрастними вставками.

Не дивлячись на те, що в моді яскраві кольори, не бійтеся купувати і більш спокійні відтінки, наприклад, темно-синій, зелений або бордовий.

Не дивлячись на те, що в моді яскраві кольори, не бійтеся купувати і більш спокійні відтінки, наприклад, темно-синій, зелений або бордовий

Джіджі Хадід. Фото: instagram.com/fendi

Ще однією модною тенденцією вважаються куртки-вітровки і анораки, які прекрасно поєднуються навіть з жіночними речами.

Не бійтеся експериментувати і купувати моделі з яскравими принтами, стильними вишивками і сміливими деталями.

Не бійтеся експериментувати і купувати моделі з яскравими принтами, стильними вишивками і сміливими деталями

Balenciaga. Фото: instagram.com/balenciaga

Нагадаємо, раніше LeMonade писав про модні тенденції 2018 .

Новости