Модні весняні пальто до 15 000 рублів

  1. До 5000 рублів
  2. Пальто Bershka, 3999 рублів
  3. Пальто з хутряними кишенями Takko Fashion, 3999 рублів
  4. Пальто Zarina, 4632 рублів
  5. Пальто в клітину Concept Club, 4999 рублів

7days.ru склав огляд найстильніших весняних пальто для будь-якого гаманця. 7days Пальто на блискавці Stradivarius, 3699 рублів

З першими весняними променями сонця хочеться скинути об'ємну шубку, обридлий за зиму пуховик і надіти щось більш легке і жіночне. Прийшла пора вибирати весняне пальто! Зовсім необов'язково витрачатися на дороге пальто розкрученого бренду, можна підібрати менш дорогу річ який-небудь популярної марки. Ми склали огляд найстильніших весняних пальто для будь-якого гаманця.

До 5000 рублів

Пальто на блискавці Stradivarius, 3699 рублів

Пальто насиченого синього кольору Stradivarius припаде до смаку тим, хто звик тримати руку на пульсі моди. Актуальний відтінок електричного синього, блискавка замість гудзиків, відсутність коміра - головні прикмети модного пальто сезону. На жаль, варіант підходить лише на теплу весну - в складі ні натяку на шерсть або хоча б акрил.

Пальто Bershka, 3999 рублів

Шанувальники еко-моди по достоїнству оцінять це пухнасте пальто, схоже на хутро козлика. Об'ємне і м'яке, воно відмінно поєднується з шкіряними штанами і байкерскими чобітьми. Доповнити образ можна капелюхом.

Пальто з хутряними кишенями Takko Fashion, 3999 рублів

Пальто демократичною марки Takko Fashion далеко не найтепліше (в складі всього 30% вовни, решта поліестер), зате ефектне, завдяки відсутності коміра і псевдо-хутряним кишенях. Носити його краще за все з жіночними сукнями

Пальто Zarina, 4632 рублів

Пальто-кокон - затребувана модель сезону, яка гармонійно поєднується як з діловими брюками, так і спідницями-максі з щільної тканини. Варто звернути увагу на пальто пастельній колірної гами, наприклад, небесно-блакитного або зефірно-рожевого. До речі, таке пальто добре виглядає в комбінації з чорним кольором.

Пальто в клітину Concept Club, 4999 рублів

Пальто в клітину - непорушна класика. Воно не таке нудне як однотонне, але і не дуже сміливе. При бажанні таке пальто можна доповнити знімним хутряним коміром, щоб додати йому благородного лиску.

Новости