Модні жіночі брюки весна-літо 2017-2018: топ 5 трендів

  1. Вузькі штани в моді весна-літо 2017 фото тенденції
  2. Модні укорочені брюки навесні і влітку 2017 тенденції
  3. Шовкові штани в моді весна-літо 2017 фото
  4. Модні брюки спортивного крою весна-літо 2017
  5. Тренд весни 2017: брюки-колють фото тенденції

Завантаження ...

Важко уявити сучасну жінку без пари брюк в гардеробі. Цей універсальний елемент одягу здатний гармонійно вписатися в будь-який наряд, в якому можна себе комфортно почувати, як на роботі в офісі, так і під час прогулянки на вікенд. Тому очевидно, що штани стали однією з основ складання кожного жіночого образу в будь-який час року.

Завдяки дизайнерам, навесні-влітку 2017-2018 року ми можемо спостерігати особливу популярність жіночих брюк, які представлені в широкому спектрі моделей за кроєм, кольором і фактурою в найпопулярніших інтернет магазинах брендового одягу, таких, як www.x-style.ua з найрізноманітнішим асортиментом жіночих товарів. У моду входять штани чоловічого крою, розкльошені варіанти, емансиповані кюлоти, а також витончені завужені моделі.

Колірна палітра також зазнала змін з минулого сезону, пропонуючи нам воістину весняно-літні фарби з відтінками коралового, лавандового, блакитного і смарагдового. Однак, безперечними фаворитами на модних показах стали класичні кольори і відтінки: сірий, гірчичний, беж, чорний, бордо і м'які сливові нотки.

Схожі статті: Модні кольори помади 2017 .

Сьогодні ми покажемо вам вибірку найбільш актуальних модних брюк сезону весна-літо 2017, в яку увійшли молодіжні моделі різного крою, а також стильні варіанти для жінок 40 років. Надихнувшись представленими нижче модним фото-образам, будь-яка дівчина зможе створити відповідний для себе, розширивши тим самим асортимент нарядів, з якими добре поєднуються жіночі штани.

Вузькі штани в моді весна-літо 2017 фото тенденції

Завужені до низу брюки, елегантно облягають ноги, схоже не збираються покидати модні подіуми, а скоріше навпаки - підкорюють модниць по всьому світу своєю універсальністю і простим дизайном. Різноманітність моделей стало настільки велике, що навіть дами консервативних поглядів в моді, зможуть підібрати собі модель до смаку. Без вузьких брюк не обійшлися колекції таких будинків моди, як Chanel, Mary Katrantzou і Ralph Lauren.

Ось ще кілька стильних образів з звуженими штанами для застосування в повсякденному стилі:

Модні укорочені брюки навесні і влітку 2017 тенденції

Найбільш поширені з усіх жіночих брюк навесні 2017 - це їх укорочена модель. Ось уже кілька сезонів поспіль, вони лідирують за своєю популярністю і розмаїтості фактури і кольору. Укорочені брюк користуються попитом у жінок різного віку, але найбільше їх люблять носити 40 літні жінки. Це багато в чому завдяки тому, що ця модель вкрай універсальна і не прив'язана до віку. Єдиним їх відмінністю від молодіжних варіантів, є колір і довжина. Штани строгих темних відтінків підходять для жінки до 40, в той час, як соковита палітра йде молодим дівчатам.

Читайте також: з чим носити джинси-бойфренди .

Так полюбилися багатьом модницям укорочені брюки, відрізняє їх незвичайна довжина, однак їх ширина в талії може варіюватися від 100 см і вище, а ширина штанин до низу до 29 см. Але, щоб образ в таких штанах був модним і актуальним, необхідно грамотно підібрати верх наряду, взуття та аксесуари. Як це зробити правильно, можна поглянувши на фото-образи від популярних модельєрів колекцій сезону весна-літо 2017-2018:

Ще стильні весняні луки в укорочених брюках від вуличних модниць:

Шовкові штани в моді весна-літо 2017 фото

Досить часто в колекціях нового сезону, зустрічаються штани з шовку і трикотажу з ефектом шовку. Це дуже здорово, що дизайнери використовують легкі тканини для пошиття модних брюк, в яких влітку і навесні можна виглядати стильно і при цьому відчувати себе комфортно і легко.

Силует і крій шовкових штанів практично не відрізняється від інших версій і навіть в чомусь схожий з бананами або легкими лляними штанами, однак варіант їх шовку виглядає набагато елегантніше, крім того, він краще за інших підкреслює лінію стегон.

Ще модні статті:

Щоб надати образу жіночності навесні 2017, слід використовувати топи з ніжних тканин і пастельних відтінків. Під шовкові штани підійдуть кардигани з ангори, кашемірові кофти, витончені туфлі, клатчі як аксесуар або сумочки з тоненьким плечовим ремінцем.

Під шовкові штани підійдуть кардигани з ангори, кашемірові кофти, витончені туфлі, клатчі як аксесуар або сумочки з тоненьким плечовим ремінцем

Версії брюк світлих відтінків краще поєднувати з таким же світлим верхом, проте класичні монохромні комбінації також можуть добре працювати в образі. Ніжні тканини добре підкреслить капелюшок з полями в парі з шовкової блузкою. В якості взуття можуть виступити найрізноманітніші варіанти, починаючи від босоніжок на платформі і закінчуючи чобітьми на плоскому ходу.

Дівчата з пишними формами можуть візуально зменшити розмір своїх стегон за допомогою брюк з строкатих тканин або моделей з малюнком. Брючки в дрібний рубчик також візуально зменшує розмір широких стегон і пишною попи, в той час як контраст колишеться на вітрі тканини при ходьбі і мішкуватого крою створює враження стрункості конституції під многослойностью наряду.

Модні брюки спортивного крою весна-літо 2017

Цього року дуже модними стали штани з трикотажу спортивного крою. Їх популярність багато в чому обумовлена ​​універсальністю і комфортом, які вони запозичили у спортивних штанів, однак на відміну від останніх, штани можна носити як з кросівками, так і з босоніжками стилетто. Якщо образи в стилі «спортивний шик» або «athleisure» вам близькі, то спортивні штани точно припадуть вам до смаку.

Елементи ділового стилю, такі як стрілки, можуть бути присутніми в брюках спортивного крою, що виділяє їх на тлі інших, роблячи їх альтернативою формального дрес-коду одягається багатьма на роботу в офіс. Такий симбіоз протилежних стилів виглядає на ділі дуже стильно і свіжо влітку 2017 , Крім того він однаково прекрасно поєднується з кросівками на плоскому ходу або Сліпони, а також з босоніжками на шнурівці.

Трикотажні спортивні штани на гумці стануть справжньою знахідкою для повних панянок. Специфіка крою, утворює складки і защипи в області талії і стегнах, візуально приховують їх повноту. Жінкам в тілі підійдуть однотонні або темно-сірі моделі брюк з важкого трикотажу з гумкою або кулиской на талії.

Тренд весни 2017: брюки-колють фото тенденції

Не менш залучають за кроєм брюки цього сезону - колють. Широкі і прямі, вони підійдуть до будь-якої жіночої фігури, а їх укорочена довжина стане модною знахідкою для жінок з розміром плюс. Однак, як і всі інші моделі, ці штани потрібно вміти правильно носити, тому наші модні поради нижче допоможуть вам в цьому.

Грамотно підібране взуття і верх будуть вирішальними при виборі брюк фасону колють, тому не поспішайте відкинути їх в сторону при примірці в примірювальній кабінці магазину. Погляньте на фото-образи нижче - як витончено і жіночно вони виглядають - по-справжньому весняні брюки.

На вигляд вони схожі на штани-спідницю, але укорочена штанина вирішує все, а бездоганна лінія крою, додає образу легкість і естетичність. Вибираючи штани з легкої, струмує тканини, можна отримати жіночний образ для весни, особливо в парі з капелюхом з полями, босоніжками і тонким светром.

Брюки-колють добре виглядають з укороченими топами і косухи. Комбінуючи їх зі шкіряною укороченою курткою, можна домогтися жіночного, але в той же час агресивного образу, здатного звести з розуму не одного чоловіка. Такі модні луки дуже популярні серед вуличних модниць Нью-Йорка, Парижа і Амстердама.

Повні жінки обов'язково залишаться в захваті від цього зручного фасону брюк. Тільки погляньте, як гарно він виглядає з важкою комплекцією, візуально рівномірно розподіляючи конституцію тіла. Очевидно, що ці штани також добре підійдуть для більш зрілих 40-річних жінок, адже їх укорочена довжина надає чарівності образу, а стримані відтінки створять ауру досвідченої модою дами.

Шовкові штани-колють або з крепдешину можна надягати як ранньої осені, так і навесні. З таким нарядом добре працюватимуть светри під горло з великої і дрібної в'язкою, кашемірові кофти і ангорові водолазки. Холодними осінніми днями, як супутньої взуття можна взяти пару високих чобітків або ботильйони. Навесні, їх можуть змінити босоніжки з відкритим або закритим миском, туфлі і навіть кеди, за умови, що штани будуть виконані з більш повсякденних тканин, наприклад, з деніму. Джинсові штани-колють матимуть особливу популярність навесні 2017 року, оскільки цей універсальний матеріал здатний поєднуватися з будь-яким одягом, завдяки чому, будь-яка модниця зможе створити свій, неповторний образ на весну.

Завантаження ...

Новости