Модні жіночі плащі Весна 2018: 100+ кращих новинок на фото

  1. Модні жіночі плащі весни 2018: класика не здає позиції
  2. Жіночі плащі з укороченим рукавом: весна 2018
  3. Жіночі замшеві плащі: весна 2018
  4. Жіночі шкіряні плащі: весна 2018
  5. Короткі жіночі плащі: весна 2018
  6. Жіночі плащі в стилі мілітарі: весна 2018
  7. Жіночі двобортні плащі: весна 2018
  8. Жіночі плащі без рукавів: весна 2018
  9. Жіночі спортивні плащі: весна 2018
  10. Жіночі плащі для повних: весна 2018
  11. Жіночі плащі весна 2018: актуальні принти сезону

Коли сонце пригріває особливо яскраво, хочеться негайно позбутися важкого пальто або куртки і надіти щось легке і невагоме. Сама природа і весняна погода підштовхує дівчат на сміливі експерименти, на створення романтичних образів і легких невимушених поєднань.

Сама природа і весняна погода підштовхує дівчат на сміливі експерименти, на створення романтичних образів і легких невимушених поєднань

Хоч як би були зручні весняні куртки і жилети цей одяг більше відноситься до повсякденного, нічим особливо не привабливою. Елегантні жіночні плащі зовсім по іншому виглядають на фігурі. Цей одяг покликана пробудити самі жіночні і ніжні нотки, притаманні кожній представниці прекрасної статі, відчути впевненість у собі. Тому якщо у вашому гардеробу ще немає цієї стильною і красивою одягу, то саме час познайомитися з основними трендами весни 2018 і нарешті придбати цей незамінний атрибут справжньої леді.

Тому якщо у вашому гардеробу ще немає цієї стильною і красивою одягу, то саме час познайомитися з основними трендами весни 2018 і нарешті придбати цей незамінний атрибут справжньої леді

Модні жіночі плащі весни 2018: класика не здає позиції

Класичні фасони вже не перший сезон користуються популярністю більшості модниць. Моделі з откладним комірів і V-вугільним вирізом виглядають доречно в будь-якому образі. Такі плащі відрізняються простотою крою, декоративними вставками, накладними та об'ємними кишенями, які тільки додають комфорту цьому одязі.

Жіночі плащі з укороченим рукавом: весна 2018

Рукава ¾ виглядають кокетливо і дуже жіночно. Єдиний мінус такої моделі в тому, що одягнути плащ можна тільки в теплу погоду, інакше ви ризикуєте не тільки виглядати безглуздо, але і просто замерзнути.

Жіночі плащі з укороченими рукавами представлені в самих різних фасонах - по пояс, з запахом, з прихованими гудзиками, з застібками на боці. Мінімалізм і простота простежується в кожній деталі цього верхнього одягу, яка підкуповує багатьох дівчат, що віддають перевагу помірні і стримані образи.

Жіночі замшеві плащі: весна 2018

До замшевим плащів багато дівчат ставляться з побоюванням. Поєднувати таку верхній одяг з іншими елементами образу буває важко. Важливо дотримуватися головного правила - плащ із замші вже велике навантаження на образ, тому інші його деталі повинні бути максимально стриманими.

За всіма недоліками замші ховається важлива перевага цього матеріалу - він виглядає дорого і шикарно. Вибирайте моделі з натуральної замші пастельних тонів, вони стануть справжнім хітом весни 2018. Плащі коричневого, молочно-кавового, теракотового, гірчичного кольору присутні в колекціях Ralph Lauren, Daks, Loewe.

Жіночі шкіряні плащі: весна 2018

Шкіряні плащі складно назвати новинкою. У шафах багатьох модниць можна знайти ефектну шкіряну верхній одяг, яка свого часу була на піку популярності.

Одяг з натуральної шкіри здатна не тільки захистити свою власницю від дощу і вітру, але і додати образу брутальності, загадковості і шику. В останніх колекціях Max Mara, Phillip Lim, Creatures of the Wind особливу увагу приділено класичним однотонним моделям. Крім класичного чорного відтінку шкіряних плащів популярні бежеві, сині, сливові, жовті, коричневі кольори.

Короткі жіночі плащі: весна 2018

Легкі короткі плащі, які більше схожі на утеплену кофту, заслуговують на особливу увагу в весняному сезоні 2018. Така верхній одяг виглядає стильно на будь-якій дівчині. Навесні 2018 не варто обмежувати себе моделями стриманих відтінків. Проявіть свою весняний настрій і одягніть короткий плащ яскравого насиченого кольору. У моді смарагдові, сині, рожеві, яскраво-жовті, бірюзові моделі. Ці життєрадісні кольори виглядають сногшібательно.

Жіночі плащі в стилі мілітарі: весна 2018

Стиль мілітарі в новому сезоні здав свої позиції. Дівчата втомилися від нудної колірної гами і вибирають більш яскраві і життєстверджуючі відтінки верхнього одягу. Якщо консервативність ваших модних переваг не дозволяє позбутися від плаща в стилі мілітарі, то можете сміливо носити його і цієї весни.

Вибирайте плащі синього і оливкового кольору з характерним декором, ніби втік з мундирів бравих вояків. Впізнаваним ознакою одягу в стилі мілітарі вважаються:

  • кокетки
  • строгі відкладним коміром
  • великі накладні кишені
  • металеві пряжки

кокетки   строгі відкладним коміром   великі накладні кишені   металеві пряжки

Жіночі двобортні плащі: весна 2018

Фасон двобортних плащів не змінюється вже кілька десятиліть. Це класична верхній одяг, яка і через 20 років буде відмінно сидіти на наших дітях і онуках. Змінюється тільки забарвлення. У цьому сезоні популярні глибокі насичені тони - сливовий, синій, гранатовий, смарагдовий.

Жіночі плащі без рукавів: весна 2018

Верхній одяг без рукавів - відмінний варіант для прохолодною весни і літа. Виглядає фасон більш ніж оригінально. Дизайнери пропонують моделі з м'яких приємних на дотик матеріалів.

Плащ без рукавів при необхідності можна доповнити теплою водолазкою або светром. Він буде виглядати чудово як в вечірньому, так і в повсякденному образі. Створюйте контрастні поєднання, наприклад, бежевий плащ з чорної кофтою і легінсами. Урізноманітнити образ допоможуть яскрава сумка або черевики.

Жіночі спортивні плащі: весна 2018

Спортивні плащі відмінно гармонують з вуличним гардеробом з джинс і стильних кросівок або кед. Основні складові стильного плаща - вільна форма, яскравий принт, великі кишені і каптур. У такому вбранні вам не страшні ніякі капризи весняної погоди.

Жіночі плащі для повних: весна 2018

Пишні дами завжди приковували погляди чоловіків, оскільки здавалися їм більш жіночними і привабливими. Правильно підібраний гардероб тільки підсилює цей ефект.

Вибираючи весняні плащі для повних жінок, варто враховувати кожну дрібницю. Важливим аспектом в підборі правильної моделі плаща грає тип фігури.

Важливим аспектом в підборі правильної моделі плаща грає тип фігури

Для власниць силуету «груша» підійдуть моделі прямого крою або модель реглан лацканами і рюшами. Візуально приховати відсутність талії можна за допомогою плаща із завищеною посадкою. Моделі плащів до середини гомілки з декором на передній плівці візуально додадуть зростання невисоким повним дівчатам.

Намагайтеся акцентувати кожну індивідуальну особливість вашого статури. Наприклад, великі груди можна виділити за допомогою облягає моделі з гудзиками або блискавкою від лінії талії. Приховати великі широкі стегна допоможуть плащі трапеції з широкими воланами по подолу. Збалансувати і врівноважити весь образ дозволять плащі з укороченими рукавами 3/4, широкими манжетами або вилогами.

Жіночі плащі весна 2018: актуальні принти сезону

Весна - ідеальний час для втілення в життя оригінальних задумів, які з побоюванням будуть зустрінуті в іншу пору року. У цьому сезоні крім яскравих і чисто весняних кольорів в моді панують такі оригінальні орнаменти та візерунки як:

  • анімалістичні принти - малюнок імітує шкуру леопарда, тигра, жирафа або зебри популярний не перший сезон. Навесні 2018 вони продовжать утримувати свої позиції і бути основною деталлю образу справжніх модниць.
  • клітина - геометричні візерунки від класичного Burberry до шотландки ще не скоро покинуть світові підмостки

клітина - геометричні візерунки від класичного Burberry до шотландки ще не скоро покинуть світові підмостки

  • смужки - горизонтальні, вертикальні, дрібні і великі принти теж в моді. Але з таким візерунком варто бути гранично уважним. Звертайте увагу на ширину смужок, які за певних умов можуть візуально «розширити» фігуру або навпаки занадто тягнути її.
  • флористичні мотиви - принти з дрібними, великими або поодинокими квітами просто створені для весняних образів

флористичні мотиви - принти з дрібними, великими або поодинокими квітами просто створені для весняних образів

Плащ - верхній одяг, яка більшу частину року припадає пилом у шафі, але без неї просто немислимий легкий образ в дощову і прохолодну погоду. Він виручить вас, коли в куртці вже жарко, а без верхнього одягу взагалі холодно. Якщо у вашому гардеробі ще немає стильного і комфортного плаща, то обов'язково придбайте його.

Якщо у вашому гардеробі ще немає стильного і комфортного плаща, то обов'язково придбайте його

Новости