Модні принти весна-літо 2014

  1. Африка і анималистика
  2. смужка
  3. квіти
  4. натхнення мистецтвом

Колекції сезону весна-літо 2014 здатні знайти відгук у серці найвимогливішій і примхливої ​​жінки. Модельєри постаралися на славу, щоб нам було з чого вибирати напередодні весни. З модними кольорами і тканинами ми розібралися в минулій статті, тепер настала черга принтів.

Африка і анималистика

Багато дизайнерів почерпнули натхнення у дикої природи. Тому на модних показах сезону весна-літо 2014 можна було побачити різноманітність анімалістичні принтів, таких як імітація пітона, тигрові смуги, плями і т.д.

модна анималистика: плямистий принт Akris модна анималистика: плямистий принт Akris   плащ під зміїну шкіру від Salvatore Ferragamo   анімалістичні принт в колекції Trussardi плащ під зміїну шкіру від Salvatore Ferragamo анімалістичні принт в колекції Trussardi

Надзвичайно популярні в наступаючому сезоні будуть африканські малюнки і етнічні принти на одязі. Актуальними будь-які варіації: геометричні етно мотиви, як у Alexander McQueen, схематичне зображення тварин від Diane Von Furstenberg або ж більш яскраві і помітні малюнки Givenchy.

модні етно мотиви від Alexander McQueen модні етно мотиви від Alexander McQueen   Alexander McQueen весна-літо 2014   малюнки у вигляді звірів на плаття Diane Von Furstenberg   тренд весна-літо 2014 в колекції Anna Sui   яскравий малюнок в стилі етно від Givenchy Alexander McQueen весна-літо 2014 малюнки у вигляді звірів на плаття Diane Von Furstenberg тренд весна-літо 2014 в колекції Anna Sui яскравий малюнок в стилі етно від Givenchy

смужка

У сезоні весна-літо 2014 без смугастих нарядів ніяк не обійтися. Варіантів маса: яскраві і різноколірні смуги або більш стримана гамма, вертикальні або горизонтальні, широкі, вузькі або ж їх поєднання, подібно яскравому комплекту від Alberta Ferretti, продемонстрованому на одному з наступних фото. Серед модних тенденцій знайдеться відповідна смужка для худенькою дівчата і коригувальний принт для жінки з пишними формами .

модна смужка весна-літо 2014 (Givenchy) модна смужка весна-літо 2014 (Givenchy)   різнобарвна смужка на спідниці Alberta Ferretti   поєднання вузької і широкої смуг (Alberta Ferretti)   вузькі яскраві смуги в колекції Christian Dior   вертикальні смуги Roksanda Ilincic   модні кольорові смуги весна-літо 2014 (Roksanda Ilincic) різнобарвна смужка на спідниці Alberta Ferretti поєднання вузької і широкої смуг (Alberta Ferretti) вузькі яскраві смуги в колекції Christian Dior вертикальні смуги Roksanda Ilincic модні кольорові смуги весна-літо 2014 (Roksanda Ilincic)

квіти

У моді жіночність, тому трендом теплої пори року стануть квіткові принти . Причому актуальні вони будуть в різних варіаціях, проте в особливому фаворі великі квіти на модних сукнях , Спідницях, пальто. навіть суворий комбінезон Hermès, створений з явним натяком на стиль мілітарі , Прикрашений великими і жіночними бутонами.

в тренді великий квітковий принт (Antonio Marras) в тренді великий квітковий принт (Antonio Marras)   квіти комплекту Dries Van Noten   квітковий принт весна-літо 2014 в колекції Paul Smith   комбінезон з квітковими бутонами від Hermès квіти комплекту Dries Van Noten квітковий принт весна-літо 2014 в колекції Paul Smith комбінезон з квітковими бутонами від Hermès

натхнення мистецтвом

Очевидно, що при розробці своїх колекцій модельєри зверталися до віянням сучасного мистецтва. Честі стати трендами весняно-літнього сезону удостоїлися шедеври абстрактного живопису, перенесені на сукні бренду Preen By Thornton Bregazzi, а також оригінальні і виразні портрети, якими буквально рясніє колекція Prada.

абстрактний принт Preen By Thornton Bregazzi абстрактний принт Preen By Thornton Bregazzi   модна живопис Preen By Thornton Bregazzi   портрети на сукнях Prada   з колекції Prada весна-літо 2014 модна живопис Preen By Thornton Bregazzi портрети на сукнях Prada з колекції Prada весна-літо 2014

Antonio Marras, в свою чергу, розмістив на речах пейзажі, а модний будинок Chanel продемонстрував не так результат живопису, скільки причетність до процесу. комплекти одягу Chanel схожі на палітру художника з усіма кольорами веселки і їх відтінками. Під час модного показу деякі моделі для завершення образу несли мольберти в руках.

пейзажний принт Antonio Marras пейзажний принт Antonio Marras   палітра художника на плаття Chanel   модний принт Chanel весна-літо 2014 палітра художника на плаття Chanel модний принт Chanel весна-літо 2014

Не залишилося осторонь і фотомистецтво. Шанувальниці закатних видів зможуть в буквальному сенсі надіти на себе фотопрінти від бренду Ports 1961. Красиве і креативне рішення для всіх любителів ловити і зупиняти момент.

фотопрінти від бренду Ports 1 961 фотопрінти від бренду Ports 1 961   модні принти в колекції Ports 1961 модні принти в колекції Ports 1961

Якщо ви ще не придумали, що нового привнести в своє життя навесні, можливо, натхнення сучасним мистецтвом торкнеться і вас. Слідом за модельєрами вам захочеться реалізувати свої таланти на терені живопису або фотомистецтва.

Основні тенденції в принтах сезону весна-літо 2014 перестають бути секретом. Тепер ви точно знаєте, чому приділити особливу увагу на шопінг, а що залишити в стороні як неактуальне. Вдалих модних обновок напередодні нового сезону!

фото:

© 2014 CONDÉ NAST / Джерело http://www.style.com/

Текст: Валентина Чайко

Новости