Модні спідниці весна 2017

  1. Спідниці міді весна 2017
  2. Міні-спідниці весна 2017
  3. Спідниця-труба ( «русалочка»)
  4. Спідниці з запахом
  5. Спідниці весна 2017
  6. Асиметрична спідниця весна 2017
  7. Спідниці з бахромою весна 2017

Навіть жінки, які віддають перевагу носити штани, з настанням весни мимоволі прагнуть надіти модну спідницю. Можливо, їм набридають штани за довгу холодну зиму, а можливо, перші теплі дні пробуджують жіночність і бажання виглядати привабливо.

Завдяки правильно обраній спідниці, кожна модниця зможе привернути увагу оточуючих до своєї фігури, адже грамотний фасон здатний надійно замаскувати деякі недоліки, виставивши на загальний огляд лише переваги.

Спідниці міді весна 2017

Модні весняні покази переконали нас в тому, що довжина міді для спідниць весни 2017 - найбільш актуальна. Моделі цієї довжини однаково привабливо виглядають практично на всіх. Єдиний тип фігури, яку міді не прикрашає - це «яблуко», маленьким полнотелим дівчатам краще від неї відмовитися.

Що стосується фасону, то спідниця міді може виглядати по-різному, - модні дизайнери пропонують носити як класичний олівець, так і розкльошені моделі, і будь-які інші, які вам до смаку.

Міні-спідниці весна 2017

Щасливі власниці довгих струнких ніг завжди будуть носити міні - це вже закон природи. Йдучи назустріч прагненням молодих дівчат продемонструвати свою фігуру, модні дизайнери постійно включають в свої колекції короткі спідниці. Не став винятком і новий весняний сезон 2017. Від вас залежить, що вибрати, - відносно скромну ділову спідницю завдовжки трохи вище колін або провокаційну спідницю-пояс шириною в пару долонь.


Спідниця-труба ( «русалочка»)

Цей фасон відрізняється ідеальною посадкою, спідниця-русалочка спокусливо окреслює стегна, злегка (або досить виразно) розширюючись до низу. Швидше за все, така модель підійде як вечірньої - вона виглядає дуже ошатно. Спідниця-труба може бути виконана з будь-якої тканини і мати будь-яку довжину, - все залежить від ваших смаків і уподобань.

Спідниці з запахом

Головна перевага такої спідниці - універсальність. Вона однаково підходить всім. Жінка-«Пампушка» може вибрати для себе спідницю середньої довжини із завищеною талією . Якщо ваша фігура схожа на перевернутий трикутник, вам підійде розширюється до низу модель з запахом. Дами з фігурою «прямокутник» можуть приміряти спідницю з запахом з заниженою талією.

Спідниці весна 2017

Модна навесні 2017 го расклешенная спідниця може мати різний силует, залишаючись при цьому затребуваною і привабливою. Залежно від особливостей вашої фігури, ви можете вибрати модель А-силуету, кльош, тюльпан, «риб'ячий хвіст», нью-лук або дзвін. Варто дотримуватися лише одного правила: чим більший об'єм такої спідниці - тим краще. Щоб зробити свої спідниці ще пишніше, майстри модних будинків використовували тюль, шифон, різноманітні сітчасті тканини ... Вони добре тримають форму і дозволяють створити ошатний образ.

Асиметрична спідниця весна 2017

Асиметрія не збирається залишати модні подіуми - як і раніше дуже актуальні спідниці з нерівним подолом. Серед безлічі різноманітних моделей особливо цікаво виглядають спідниці фасону «русалочка» з асиметричним низом. Вражають також нерівні оборки, привабливо виглядають спідниці з коротким подолом спереду і довгим - ззаду.

Спідниці з бахромою весна 2017

Є модні тренди, які залишаються з нами з сезону в сезон, не набридаючи. До таких можна віднести і бахрому: увірвавшись в світ моди кілька років тому, вона впевнено займає лідируючі позиції, прикрашаючи найрізноманітніші предмети одягу, сумки та взуття. Дуже своєрідно виглядають спідниці, доповнені бахромою. До нового весняного сезону дизайнери підготували безліч варіантів таких моделей. Бахрома на спідницях може бути класичною - з ниток і шнура, а може мати вигляд крупно нарізаною тканини. Кожен варіант по-своєму цікавий.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: модні спідниці весна 2017

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости