Модні жіночі куртки весна 2010: джинсові, шкіряні і утеплені куртки, колірна гамма. Оздоблення і стильні жіночі куртки весна 2010

  1. Джинсові модні жіночі куртки весна 2010
  2. Шкіряні модні жіночі куртки весна 2010
  3. Утеплені куртки: модні жіночі куртки весна 2010
  4. Модні жіночі куртки весна 2010: колірна гамма
  5. Оздоблення зі шкіри та хутра: модні жіночі куртки весна 2010
  6. Стильні жіночі куртки: мода весна 2010 для жінок
  7. Весняне пальто: жіноча мода весна 2010

Весна, весна, як багато в цьому звуці ... Навесні все пробуджується від сплячки: природа, тварини і в якійсь мірі ми з вами. З кожним днем ​​все яскравіше і тепліше світить сонечко. Навколо все зеленішою. І нам, жінкам, теж хочеться цвісти і пахнути. Хочеться пурхати, як метелик. Скинути важкий зимовий одяг. І тут постає питання, а на що змінити зимове пальто і шубу? Що буде модним цієї весни. Допоможемо вам в цьому розібратися, милі дами.

Джинсові модні жіночі куртки весна 2010

Якщо ви любителька весняних курток, то скажу вам, що навесні 2010 відразу кілька фасонів в моді, що істотно полегшує завдання не бути як всі, можна вибрати той фасон, який найбільш близький вам. На піку популярності цієї весни джинсові куртки з різною обробкою (стрази, паєтки, камені).

Шкіряні модні жіночі куртки весна 2010

Також залишаються популярними і шкіряні куртки. Перевага віддається коротким курток (до талії і вище). Що стосується кольору, то можете вибирати будь-який на свій смак: від чорного до світлих тонів. Та й фіолетовий досі в моді.

У моді картаті куртки. Куртка обов'язково повинна бути приталена і коротка.


Утеплені куртки: модні жіночі куртки весна 2010

Куртка - ідеальний варіант в гардеробі на весняний сезон. Утеплені курки з сучасних матеріалів допоможуть зігрітися в несталий ще погоду, уберегти від вітру, захистити від дощу. Мода для міста диктує свої правила, де одяг повинен бути не тільки з дотриманням модних тенденцій, але і володіти практичністю. Тому куртки можуть бути виконані з різноманітного матеріалу - шкіра, натуральні і сучасні тканини, хутра.


Великий вибір жіночого демісезонного одягу сьогодні може задовольнити саму примхливу модницю. Відносно жіночих курток мода дає як ніколи величезні можливості для дизайнерів. Тканини для курток металізовані, блискучі, яскраві і нейтральні натуральні підкреслюють широкий діапазон сьогоднішньої моди, її демократичність. Залишилися в моді приталені, жіночі силуети. Все ще цікаві рукава укорочені, розкльошені, широкі манжети з іншої тканини в тон основної. Так само залишилися вірні багато дизайнерів хутряної обробці, яка не тільки зігріє, а й вигідно підкреслить жіночність вироби. Віддають перевагу більш молодіжну одяг, мода пропонує куртки зі всілякими яскравими клітинами, графічними принтами.

У фаворі залишилося у дизайнерів поєднання контрастних матеріалів і обробки.

Модні жіночі куртки весна 2010: колірна гамма

Тепер про кольорову гаму. Класичний чорний колір залишився як завжди популярним, але поряд з ним актуальні і інші відтінки - пурпур, слива, темно-синій. У моду входять пастельні відтінки - кремовий, рожевий.

Дуже популярні навесні 2010 натуральні відтінки: сірий, коричневий, шоколад, оливковий, пісочний.

Клітка, смужка, візерунок «п'є де куль» (куряча лапка) в цьому сезоні на піку популярності. Вміле застосування шотландської клітки або клітини «Барберри» дає можливість підкреслити достоїнства фігури, приховати недоліки.

Оздоблення зі шкіри та хутра: модні жіночі куртки весна 2010

Яскраво і виразно в цьому сезоні виглядає оздоблення зі шкіри або хутра. Особливо, якщо така обробка застосовується в поєднанні з абсолютно несподіваними тканинами, що створює контраст і пікантність куртки.


Особливу увагу хочеться приділити модним курток для чоловіків. Сучасна мода піднесла їм деякі сюрпризи. Спочатку про силуеті в цілому. Модними стануть тренчкоти і двобортні моделі. Довжина - до колін. Вигідно підкреслять широту плечей, привернуть увагу до красивого торсу всілякі стильні пояса. Тканини для чоловічих курток - блискучі, металізовані. Як і в жіночих моделях курток актуальними стануть різноманітні смуги і клітини.


Демісезонне куртка - важлива річ в будь-якому гардеробі, призначена для різної погоди. Матеріал для курток на сьогоднішній день може бути різноманітним. Але обов'язково практичним і зручним. Сьогодні дизайнери це враховують і пропонують водонепроникні просочення, ветронепродуваемая мембрани, тканини легені в догляді і чищенні. Це ті якості одягу, які стають незамінними в гардеробі як жінки так і чоловіки. Утеплені куртки, завдяки сучасним матеріалам, тепер не тільки зігріють, але і зроблять куртки легкими.

Курки для відпочинку та спорту з нових сучасних матеріалів, з безліччю зручних кишень, оснащені капюшонами, комірами.

Стильні жіночі куртки: мода весна 2010 для жінок

А по стилю і дизайну куртки, вітровки надають закінченість ансамблю одягу. Завдяки своїй практичності і зручності куртки на весняний сезон займають лідируючі позиції серед інших моделей верхнього одягу.

Віддаючи данину класиці, весняна колекція верхнього одягу 2010 вносить свіжий подих новизни. Моделі на будь-який смак: класичні моделі, спортивні, ультрамодні. Сучасна куртка може підкреслити ваш силует, допомогти виділитися оригінальним декором, додати закінченість створюваному вами образу. Курки для відпочинку та спорту з нових сучасних матеріалів, з безліччю зручних кишень, оснащені капюшонами, комірами. На сьогоднішній день будь-який інтернет-магазин запропонує моделі курток на будь-який смак, вік, стать і модні тенденції.

Весняне пальто: жіноча мода весна 2010

З куртками все зрозуміло. А ось яким має бути весняне пальто? Гарний весняний пальто повинно поєднувати в собі кілька параметрів: воно повинно бути теплим і в той же час легким і зручним. З цим завданням ідеально справляється кашемір. До того ж кашемір дуже практичний в шкарпетці. Єдине але, це поява катишков в місцях тертя. Але при правильному догляді цієї неприємності можна легко уникнути.

Щоб вибрати пальто, яке вам підходить, слід пам'ятати, що весняне пальто просто зобов'язана зробити свою володарку самої жіночною і привабливою. Тому слід вибрати таку модель, яка буде підкреслювати ваші достоїнства і приховувати недоліки. Не раджу купувати супермодні фасони, головне не мода, про те, як ви виглядаєте в цьому пальто.

Якщо ви висока і струнка, то вам підійдуть практично всі моделі. А ось довгоногим жінкам не варто вибирати дуже короткі пальто. Вам слід врівноважити свої пропорції, вибравши пальто до середини стегна. Якщо ж у вас широкі плечі, то вам слід звернути увагу на приталені фасони, які расклешаются на рівні стегон. Наявність широкого відкидного ворота вам тільки на руку. Власницям пишних форм просто протипоказані вільні пальто. Вам варто зупинити свій вибір на пальто середньої довжини, яке буде щільно обтягувати ваші форми. При цьому воно може трохи расклешаются знизу. Мініатюрним жінкам добре підходять короткі напівпальто або ж пальто середньої довжини.

Отже, з силуетом ви визначилися. Тепер можна включати фантазію і вибрати модель не тільки добре вам підходить, а й оригінальну. Пам'ятайте, що в цьому сезоні, як і раніше залишаються актуальними рукава в три чверті, рукави-ліхтарики і великі гудзики. Але найголовніше, щоб пальто вам подобалося і ви відчували себе в ньому на всі 100%.

Автор: Федоренкова Валентина
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
І тут постає питання, а на що змінити зимове пальто і шубу?
А ось яким має бути весняне пальто?

Новости