Модні жіночі прикраси Літо 2017: чокери, сережки, браслети, кільця

Чим тепліше на вулиці - тим менше на нас одягу, а чим менше одягу - тим більше вільного місця для прикрас

Чим тепліше на вулиці - тим менше на нас одягу, а чим менше одягу - тим більше вільного місця для прикрас. Такий вердикт винесли всесвітньо відомі дизайнери, а для того, щоб ніхто в цьому не сумнівався, вони включили в свої весняно-літні колекції аксесуари для всіх частин тіла. Більш того, модні прикраси 2017 відрізняються значними розмірами! Втім, дивіться самі.

Модні прикраси на шию 2017

Вибираючи прикраси на шию, в сезоні Весна / Літо 2017 можете сміливо звернути увагу тільки на два різновиди аксесуарів -

  • чокери ( Trussardi , Roberto Cavali, Gucci) і
  • кольє (Hermes, Gicenchy, Mulberry).

Однак, це зовсім не означає, що дизайнери вирішили обмежити ваш вибір! Взяти, приміром, чокери. Якщо у вашому розуміння слово «чокер» асоціюється з чорною шкіряною смужкою або стрічкою, то познайомившись з моделями, представленими в нових весняно-літніх колекціях, ви будете приємно здивовані. Чокери в їх класичному варіанті зустрічаються вкрай рідко, зате з'явилася величезна кількість нашийників з ланцюжків, бісеру та металу, а прикрашати їх можуть підвіски, знову ж ланцюжка, і навіть банти!

Асортимент кольє і намист, присутній в колекціях Весна / Літо 2017, задовольняє будь-які вимоги. Так, всі вони відповідають головному тренду, а тому і відрізняються великими розмірами, але, тим не менш, на вибір прикрас на шию модницям гріх скаржитися. Шукаєте жіночі ланцюга Весна / Літо 2017? Будь ласка, тільки не забудьте вибрати масивні ланцюжки з не менш масивними підвісками. Не знаєте, яким кулоном або підвіскою доповнити вбрання намисто або ланцюг? Беріть все, що відрізняється великим розміром і оригінальною формою, можна взяти і великі хрести. До речі, ключі на шнурку теж можуть виконувати роль модного прикраси, адже такі ідеї теж представили модні Будинки, перетворивши текстильні стрічки, тасьму і шнурки в модні прикраси на Літо 2017.

Модні прикраси Літо 2017: сережки

Сережки, як і всі інші жіночі прикраси Весна / Літо 2017, відрізняються величезними розмірами, але то, на що варто звернути увагу, це не стільки їх розмір, скільки форма, а й варіанти поєднань!

Форма сережок сезону Весна / Літо 2017 не піддається опису або класифікації, оскільки всі дизайнери дали волю своїй уяві, в результаті чого з'явилися моделі з практично всіх існуючих матеріалів, з найрізноманітнішою обробкою. Пластикові стрічки і кола, бісерні полотна, пір'я, квіти і просто арт-об'єкти - все це можна побачити в колекціях, і все це можна сміливо назвати трендовими рішеннями. При цьому, модні прикраси цього літа можна носити як в парі, так і поодинці, що, з огляду на величезні розміри всіх моделей, досить зручно!

Серед новинок сезону Весна / Літо 2017 варто відзначити пари, що включають сережки з одного матеріалу, але різного фасону і розміру. Таку інтерпретацію асиметрії запропонували багато модні Будинки, і можна з упевненістю сказати, що такий варіант є оптимальним. Адже купивши одну пару, можна носити сережки в комплекті або по одній, і в будь-якому випадку бути в тренді!

Адже купивши одну пару, можна носити сережки в комплекті або по одній, і в будь-якому випадку бути в тренді

Жіночі браслети Весна / Літо 2017

Вибираючи модні прикраси на Літо 2017 року обов'язково зверніть увагу на браслети, оскільки без них вам не обійтися. Адже в новому сезоні дизайнери рекомендують носити їх практично скрізь, і якщо ножні браслети, або так звані анклети, далеко не новина, то браслети для плечей - інноваційний тренд!

Зрозуміло, всі модні прикраси Літо 2017 великого розміру, і браслети - не виняток. Навіть ті, які створені з благородних металів, відрізняються значною формою, а для більшого ефекту варто носити відразу кілька браслетів на одній руці або однакові на обох. До речі, якщо ваш вибір ліг саме на ювелірні прикраси, то можете сміливо поєднувати на одній руці браслети із золота і срібла.

До речі, якщо ваш вибір ліг саме на ювелірні прикраси, то можете сміливо поєднувати на одній руці браслети із золота і срібла

Жіночі модні прикраси Весна / Літо 2017: кільця

Чи вважаєте, що кільця - маленький аксесуар? Значить ви все ще не бачили моделі, які дизайнери рекомендують носити в цьому сезоні! Більш того, обійтися одним колечком вам не вдасться, оскільки модні тенденції вказують на те, що кільцями повинні бути прикрашені всі пальці, або хоча б чотири з п'яти.

Сподобалася стаття?

Шукаєте жіночі ланцюга Весна / Літо 2017?
Не знаєте, яким кулоном або підвіскою доповнити вбрання намисто або ланцюг?
Сподобалася стаття?

Новости