Модні куртки осінь 2012

  1. Короткі куртки осінь 2012
  2. Довгі куртки і куртки з поясом
  3. Шкіряні куртки осінь 2012
  4. забарвлення

Кожна жінка навіть в холоди мріє виглядати найпрекраснішою, і при цьому відчувати комфорт. Саме цим прагненням відповідають сучасні жіночі куртки осінь 2012: практичні, зручні і теплі, вони вважаються ідеальною верхнім одягом на кожен день.

У новому осінньому сезоні стилісти дають нам можливість вибрати найбільш підходящі моделі з безлічі представлених на подіумах. Нерідко ці куртки оновлені незвичайним кроєм або новими деталями, що надає кожній моделі свою «родзинку».

Короткі куртки осінь 2012

Укорочені курточки відмінно виглядають на молодих дівчатах і жінках старшого віку, які вважають за краще не приховувати фігуру. За допомогою такої куртки можна привернути увагу до найбільш виграшним місцях - талії, стегон, грудей. Дуже актуальні в новому сезоні короткі дуті куртки, рукава яких підняті до рівня ліктя.


Не менш цікаво виглядають стильні куртки довжиною до талії, виконані з пальтової тканини, з укороченими рукавами. На перший погляд, така куртка більше схожа на жакет, забезпечений теплою підкладкою.

Дуже ефектний вигляд - у блискучих курток з атласу. Дуті або тонкі, такі курточки скроєні довжиною до талії, але при наявності утеплювача цілком підійдуть для холодних днів.

Різноманітність коротких курток справді безмежний - найсміливішим модницям стилісти пропонують одягатися в «золоті» куртки з мерехтливим відливом, ідеально відповідні настрою теплих осінніх днів.

Довгі куртки і куртки з поясом

Подовжені куртки, які доходять до середини стегна, теж знайшли своїх шанувальників. Це не дивно: адже в такій куртці ви точно не замерзнете! Якщо хочете привертати загальну увагу - віддайте перевагу куртці, скроєної по фігурі. Приталений силует доповнений лацканами і піднятим коміром.

Жіночно і романтично виглядають куртки з акцентом на талію. До таких моделей додається пояс, що надає фігурі витонченість. Багато стилісти пропонують носити підперезані куртки розстебнутими.

Помітними і цікавими виглядають куртки з потайною застібкою, без коміра і з рукавами, що розширюються догори.

Шкіряні куртки осінь 2012

Не секрет, що шкіра - дуже практичний матеріал. Ось уже кілька сезонів поспіль вона не покидає подіуми. І в цьому сезоні модельєри використовували шкіру для створення чудових виробів.

Подовжені куртки з якісної дорогої шкіри - річ, що не знає знесенню. В останніх колекціях особливе місце зайняли моделі, декоровані кнопками, блискавками, ремінцями та лакованими вставками. Серед наймодніших кольорів для шкіряних курток - бордовий, чорний, берлінська лазур і глибокий сірувато-синій.

забарвлення

Любительки яскравих і помітних кольорів із задоволенням приміряють золотисті та сріблясті моделі, відливають дорогоцінними металами і викликають асоціації з красивим життям.

Більш скромним представницям прекрасної статі рекомендуються куртки чорного і білого кольорів. Популярними будуть оливковий, сірий і бордовий, а також фіолетовий і помаранчевий.

Вибравши куртку собі до душі, не забудьте про інших предметах ансамблю. Підібравши красиву спідницю або модні штани, доповніть свій образ актуальним цієї осені шарфом, шкіряними рукавичками, трикотажними гетрами або шкарпетками, - і ви будете виглядати стильно, оригінально і елегантно.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я

Новости