Модні повсякденні сукні весна 2016

  1. Сукні-сорочки весна 2016
  2. Плаття-мішок
  3. асиметричні сукні
  4. Футболка плюс штани
  5. Плаття з оголеними плечима
  6. Плаття з рюшами, воланами і оборками

Сьогодні, як ніколи, дуже затребувана жіночність. Сучасна жінка хоче виглядати чарівною не тільки в свята, а й будні дні. А що ще здатне зробити нас такими витонченими, елегантними і привабливими, як не сукня? Повсякденні сукні, вибрані з урахуванням модних тенденцій, дозволять вам завжди бути центром уваги і зачаровувати в будь-якій ситуації: на прогулянці, під час походів по магазинах, в парку, в кафе, куди ви зайшли випити чашечку кави ...

Навесні 2016 року неймовірно популярний стиль кежуал. Саме в цьому стилі представили свої колекції повсякденних суконь імениті дизайнери, що пропонують досить широкий вибір моделей.

Сукні-сорочки весна 2016

Універсальність таких суконь - запорука їх популярності, адже сукня-сорочка чудово сидить практично на будь-якій фігурі. Воно здатне делікатно замаскувати наявні недоліки фігури і в той же час звернути увагу оточуючих на гідності. Поняття «сукня-сорочка» включає в себе самі різні фасони, воно може бути виконано в однотонному варіанті або з принтами, виглядати строго, по-діловому, або романтично. Вибираючи для себе нову сукню-сорочку на цю весну, зверніть увагу на творіння Boss, Banana Republic, Versace, Joseph, Chalayan, Aquilano, Derek Lam, Christopher Raeburn.

Плаття-мішок


І таке плаття - «паличка-виручалочка» для не ідеальної фігури, - втім, на ідеальної воно виглядає теж незрівнянно. Якщо вам хочеться привернути увагу до своєї тонкої талії або струнким стегнах - дизайнери радять скористатися широким або вузьким поясом, зафіксованим на відповідній ділянці. Весняні сукні в стилі «мішок» були помічені в колекціях таких знаменитих кутюр'є, як Kaelen, Hellessy, Ryan Lo, Tome, The Row, Ulla Johnson, Alexis Mabille, Maison Rabih Kayrouz.

асиметричні сукні

Такий модний прийом, як асиметрія, давно вже став одним з улюблених у наших жінок. І це не дивно: асиметричний крій робить будь-яке плаття цікавим і незвичним, надаючи йому індивідуальність і роблячи жінку неповторною. У моді сьогодні будь-які види асиметрії: можете вибрати сукню-Маллет або модель з асиметричним подолом, наряд через одне плече або з оригінальним вирізом. На допомогу тим, хто хоче виділитися за допомогою асиметрії, - колекції Martin Grant, J. JS Lee, Parsons MFA, Narciso Rodriguez, A Détacher, Eudon Choi, Christopher Kane, Antonio Berardi, Diesel Black Gold.

Футболка плюс штани

A Detacher, Christopher Raeburn, Talbot Runhof, Marni, APC, Kaelen, Thomas Tait, Suno, Arthur Arbesser, Creatures of Comfort, Koche, Creatures of the Wind пропонують цієї весни одягатися в дивно стильні сукні та туніки, які носять разом з брюками, штанами, джинсами, легінсами. Що ж, непоганий варіант для непостійній весняної погоди, коли хочеться вже зняти обридлу теплий одяг, але остаточно розлучатися з брюками ще страшнувато. Наприклад, спробуйте приміряти плаття-сорочку з брюками кльош, пряму туніку доповніть джинсами, а ніжне шифонове плаття - ви здивуєтеся! - чудово поєднується з брюками строгого класичного фасону.

Плаття з оголеними плечима

Перші по-справжньому теплі весняні деньки так і манять скинути, нарешті, куртки і кофти і залишити відкритими руки і плечі! Якщо сонце гріє досить добре - так і робіть, адже навесні 2016 року немає нічого більш актуального і спокусливого, ніж відкриті плечі. Саме такий тонкий хід пропонують зробити Milly, Mara Hoffman, Prabal Gurung, Salvatore Ferragamo, Mother of Pearl, Chloe, Andrew Gn і інші стилісти.

Плаття з рюшами, воланами і оборками

Сьогодні багато дизайнерів прикрашають свої наряди в стилі кежуал всілякими рюшечками і оборочками. Ці декоративні елементи давно вже перестали бути приналежністю виключно вечірніх суконь і перекочували на повсякденний одяг. Коли весна вже остаточно вступить у свої права і порадує першими жаркими днями - не відмовте собі в задоволенні, нарядитеся в плаття з оборками! Саме так пропонують вступити No.21, Ashish, Mary Katrantzou, Erdem, Roberto Cavalli, Alexander McQueen, Francesco Scognamiglio, Jason Wu.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: модні повсякденні сукні весна 2016 , догляд за руками

Повернутися до початку розділу Мода
Повернутися до початку розділу Краса і Здоров'я
А що ще здатне зробити нас такими витонченими, елегантними і привабливими, як не сукня?

Новости