Модні спідниці літо 2018: фото, новинки, фасони

  1. Джинсові юбки
  2. мереживні спідниці
  3. Спідниці з воланами і воланами
  4. Спідниці з запахом
  5. Спідниці в підлогу
  6. прозорі спідниці
  7. Спідниця олівець
  8. Міні-спідниці
  9. Спідниця-брюки

У кожної жінки, на думку стилістів, повинні бути, як мінімум, три спідниці різного крою і кольору. В цьому випадку можна створити з цими спідницями практично будь-який образ, якщо правильно їх доповнити. Головне - стежити за модними тенденціями, щоб знати, які саме спідниці сьогодні актуальні. Для літа 2018 року дизайнери жіночого одягу придумали безліч нових цікавих моделей.

Джинсові юбки

Завжди модні джинсові спідниці цього літа представлені, головним чином, двома фасонами: це спідниця-олівець і пишна модель. Саме такі тенденції простежуються в колекціях Jeremy Scott, Karen Walker, Oscar de la Renta, Chanel, Christian Dior, Elisabetta Franchi, Alexander McQueen.


мереживні спідниці

Спідниці з ажурного мереживного полотна ось уже кілька сезонів не сходять з модного олімпу. Актуальні вони і цього літа, причому носити мереживні моделі можна куди завгодно - починаючи від урочистої вечірки і закінчуючи прогулянками по пляжу. Якщо ви правильно підберете верх і аксесуари - завжди будете виглядати в мереживний спідниці доречно і стильно. Приміряйте моделі від Hermès, Miu Miu, Poustovit, Zimmermann, Dolce & Gabbana, Fausto Puglisi, Alexis Mabille, Chanel.


Спідниці з воланами і воланами

Безліч оборок і воланів роблять спідницю особливо ошатною. Влітку 2018 дизайнери запропонували носити моделі, прикрашені абсолютно божевільною кількістю воланів, - об'ємні і пишні. Крім того, велика увага приділяється асиметричності крою таких спідниць. Ці тенденції можна побачити в моделях, запропонованих Alexander Wang, Blumarine, Chanel, Gucci, Phillip Lim.


Спідниці з запахом


Цю модель можна сміливо назвати основним трендом наступаючого літа. Серед цікавих деталей стилісти відзначили розрізи, незвичайні драпірування, оригінальну фактуру тканини. Крім того, перевагу рекомендується віддати спідницям яскравих забарвлень. Придивіться до колекцій Véronique Leroy, Vivetta, Y Project, YCH, Chloé, Lanvin, Tod's, Trussardi.

Спідниці в підлогу

Довга спідниця додає образу особливу жіночність і елегантність. Влітку 2018 року найбіль актуальні спідниці в підлогу, забезпечені гудзиками по всій довжині. Зверніть увагу також на моделі з спокусливими високими розрізами і завищеною талією. Натхнення можна знайти в колекціях таких іменитих дизайнерів, як Issey Miyake, Stella McCartney, Vionnet, Giorgio Armani, Janashia, Zadig & Voltaire.


прозорі спідниці


Найсміливіші дівчата можуть з'являтися цього літа і в абсолютно прозорих спідницях: це наполегливо рекомендують робити Jill Stuart, Karla Spetic, Toga, Fendi, Jeremy Scott, Christian Dior, Emporio Armani. У їх колекціях можна побачити моделі з сатину, шифону, органзи, сітки, а в деяких випадках - навіть клейонки. Всі ці матеріали є основою, поверх якої майорить прозорий другий шар.

Спідниця олівець


Якщо ви хочете створити елегантний і витончений образ - вам не обійтися без спідниці-олівець: вона відмінно коригує будь-які недоліки і ідеально сідає на будь-яку фігуру. Щоб вдало підібрати потрібну саме вам спідницю-олівець, вивчіть пропозиції Emanuel Ungaro, Fendi, Tae Ashida, TheCentaur, YCH, A Détacher, Christian Dior, Dolce & Gabbana.

Міні-спідниці


Спекотного літа ніяк не обійтися без міні-спідниць! Особливо це стосується молодих дівчат зі стрункою фігурою. Найцікавіші моделі представили на модних показах Véronique Leroy, Vivienne Tam, Zimmermann, Gucci, Margaret Howell, Valentino, Emanuel Ungaro, Emilio Pucci, Gucci.

Спідниця-брюки


Ця модель була шалено популярна на початку 90-х, і сьогодні знову повернулася на вершину модного хіт-параду. Комфортні і ефектні спідниці-брюки представили Margaret Howell, Oscar de la Renta, Escada, Marco de Vincenzo, Nina Ricci, Hermès.

Автор: Моїсеєва Ольга
Стаття захищена законом про авторські та суміжні права. При використанні та передруці матеріалу активне посилання на жіночий сайт www.inmoment.ru обов'язкове.

Теги: модні спідниці літо 2018

Новости