Модні жіночі джинси великих розмірів сезону осінь-зима 2016-2017

  1. Завищена талія
  2. класика
  3. Джинси кюлоти і моделі кльош
  4. Джинси з вилогами
  5. кольорові джинси
  6. Рвані джинси
  7. Джинсовий тотал лук
  8. Джинси з декором

Сьогодні складно знайти представницю прекрасної половини людства, яка не має хоча б однієї пари джинсових штанів. Цей універсальний елемент гардеробу відноситься до категорії обов'язкових.

За столітню історію існування ця річ мала велику кількість модифікацій: кльош, скинни, бойфренди. Здавалося б, здивувати вже нічим, але фантазія працівників фешн-індустрії нескінченна, і ось ми продовжуємо спостерігати все нові і нові модні експерименти над денимом. Пропонуємо 8 топових моделей жіночих джинсів великих розмірів сезону осінь-зима 2016/2017.

Завищена талія

У новому сезоні дизайнери пропонують носити джинси із завищеною талією. Від такої моделі жінкам суцільні плюси: вони будуть тепліше побратимів із заниженою талією, підкреслять жіночі форми і приховають випирає животик.

Як відомо, все нове - це добре забуте старе. У моду повертається хіт 80-х років, так звані, mom-джинси. Це модель відрізняється не тільки завищеною талією, а й вільним кроєм від стегна.

Сьогодні складно знайти представницю прекрасної половини людства, яка не має хоча б однієї пари джинсових штанів

Модні жіночі джинси великих розмірів з високою талією

класика

Жіночі джинси великих розмірів в класичному стилі виглядають досить стримано. Їх відрізняє відсутність декоративних складок, розрізів, вставок і прикрас і непомітні кишені, які розташовуються у бічних швів. Колошина класичних брюк з деніму злегка звужуються до низу або по всій довжині є прямими, величина Колошина в ширину еквівалентна ширині стопи - в прямих моделях і не менше її половини - в звужених.

Класика може застосовуватися для офісного комплекту, якщо вимоги дрес-коду в організації не є строгими. Такі джинси виточує фігуру, візуально витягаючи її.

Класичні жіночі джинси великих розмірів від бренду Persona by Marina Rinaldi

Джинси кюлоти і моделі кльош

Кюлоти - широкі укорочені брюки, мабуть, самий гарячий хіт сезону. Такі джинси виглядають неймовірно стильно і неординарно, тому безперечно варто придивитися до цієї моделі. Взимку і восени вони особливо шикарно виглядатимуть в парі з високими чобітьми.

Деякі модниці, напевно, вже скучили за кліщу. У нас для вас чудові новини! Джинси кльош повертаються в гардероб. Трендовая модель на сьогодні - жіночі джинси великих розмірів з високою талією і кльошем, який починається від коліна.

Модні жіночі джинси великих розмірів від бренду Persona by Marina Rinaldi

Джинси з вилогами

Джинси з вилогами - вже давно звичний і багатьом полюбився елемент гардероба. Але не кожна жінка знає, що відвороти - відмінний модний інструмент. Адже з їх допомогою можна змінювати довжину брюк і задавати різне звучання однієї і тієї ж моделі в залежності від стилю і настрою.

Адже з їх допомогою можна змінювати довжину брюк і задавати різне звучання однієї і тієї ж моделі в залежності від стилю і настрою

Модні жіночі джинси великих розмірів з вилогами

кольорові джинси

Поряд з брюками класичних кольорів деніму, залишаються актуальними і кольорові джинси великого розміру . Кольорові рішення змінюються з сезону в сезон: для літнього сезону завжди краще залишаються яскраві відтінки, для осені - більш приглушені. Сезон осінь-зима 2016/2017 порадує модниць двома головними відтінками - бордо і хакі.

Сезон осінь-зима 2016/2017 порадує модниць двома головними відтінками - бордо і хакі

Кольорові жіночі джинси великих розмірів

Рвані джинси

Знову популярні потерті, пошарпані, немов добре заношені джинси. Пустотливий стиль хуліганки доводиться сучасним дівчатам до душі. Такі штани з деніму дуже ефектно виглядають зі стильними речами, наприклад, з класичними туфлями човниками яскравого відтінку.

Такі штани з деніму дуже ефектно виглядають зі стильними речами, наприклад, з класичними туфлями човниками яскравого відтінку

Модні рвані жіночі джинси великих розмірів

Джинсовий тотал лук

«Денім багато не буває» - головне гасло сезону, тому джинсовий тотал лук тільки вітається. Причому можна абсолютно не боятися переборщити з кількістю деніму в одному ансамблі.

Причому можна абсолютно не боятися переборщити з кількістю деніму в одному ансамблі

Джинсовий total look від бренду Persona by Marina Rinaldi

Джинси з декором

Джинси, прикрашені яскравими аплікаціями та нашивками, припадуть до душі творчим натурам. Вишиті ланцюга і візерунки з страз або перлин - для більш гламурних панянок. Ще один тренд - заплатки, вставки, накладні кишені, відмінні за кольором. Як ви бачите, декор на джинсах в сезоні осінь-зима 2016/2017 грає не останню роль.

Як ви бачите, декор на джинсах в сезоні осінь-зима 2016/2017 грає не останню роль

Модні джинси з декором

Які б джинси ви не вибрали, їх можна носити куди завгодно: з повсякденним светром і туфлями Лофери на роботу, з ошатним жакетом і ботильйони на шпильці - на побачення.

Новости