Модні жіночі пальта Осінь-Зима 2016/2017 - тенденції

Модні жіночі пальта Осінь-Зима 2016/2017 - тенденції та фото   І скоро осінь і ми задаємося Вопрс, які ж пальто будуть в моді це восени

Модні жіночі пальта Осінь-Зима 2016/2017 - тенденції та фото

І скоро осінь і ми задаємося Вопрс, які ж пальто будуть в моді це восени ???

Тренди на осінь 2016: в'язане пальто; дафлкот; без коміра; без рукавів; обробка вишивкою і хутром; стьобана пальто; вельвет, замша, оксамит, денім, матова і блискуча шкіра, комбіновані моделі; багатий декор. Основні принти: клітина, смуги, квіти, тваринний принт.

модний тренд осені і зими 2016-2017 - Цікаві і оригінальні візерунки на теплих тканинах.

модний тренд осені і зими 2016-2017 - Цікаві і оригінальні візерунки на теплих тканинах

Пальто - особлива річ в жіночому гардеробі, яка поза конкуренцією. І не дивлячись на різноманіття різних модних зимових курток, тільки надівши пальто, жінка стає воістину розкішної, граціозною і чарівною особливою.

Дизайнери ніби змовилися і вирішили, що в цьому році осінь буде веселою і життєрадісною. в поточному році - яскраві відтінки червоного, зеленого, синього і жовтого. Саме таку верхній одяг ми бачили в колекціях DKNY, Donna Karan, Fausto Puglisi, Christian Dior, Fendi, Alberta Ferretti.

Отже, основні тренди:

  1. напівпальто
  2. пальто без рукавів. Таку річ не одягнеш в лютий мороз, а для погожого осіннього дня вона цілком підійде. Можна і зовсім полегшитися, скомбінувавши своєрідний жилет з майкою або топом без рукавів, а можна утеплитися, надівши водолазку і високі рукавички. Придивитися до фасонів без рукавів настійно рекомендують Сhristian Dior, Roberto Cavalli, Chalayan.
  3. бушлати і шинелі
  4. плаьто в підлогу
  5. пальто з блискучої тканини
  6. пальто міді
  7. клаптева плаьто
  8. пальто з хутряною горжеткою
  9. геометрія
  10. овчина
  11. каракуль
  12. тваринні принти леопарди і зебри
  13. великі клапани і кишені
  14. великі коміри
  15. клітина. Багато модельєрів запропонували картаті плащики, причому картатий принт був скомбінований з іншими орнаментами - квітковим, рослинним, звіриним, абстрактним. Клітка була в різних видах - тартан, шахматка, великий і дрібний орнамент, строкаті забарвлення і спокійні поєднання. Isabel Marant, Akris, Fendi, Nina Ricci, Dolce & Gabbana, Chanel, Carolina Herrera продемонстрували луки, де забарвлення плаща збігається з відтінком і орнаментом тканини, з якої пошито плаття, топ або штани. Ідеальний баланс і абсолютна гармонія можлива навіть в суворі морози.
  16. опукла текстура і стьобана пальто
  17. over size. Чи не здає своїх позицій. Vivienne Westwood, Nina Ricci, Badgley Mischka, Chanel продовжують впроваджувати в маси стиль оверсайз, саме такі зимові жіночі пальта були запропоновані в рамках їхніх колекцій. Речі оверсайз увазі прямі мішкуваті фасони, великі кишені і лацкани, широкі рукави, об'ємні коміри, ніби ви приміряли одяг на кілька розмірів більше власного.
  18. Стьобані і дуті пальто не тільки модні, але і дуже практичні. У них не замерзнеш навіть в лютий мороз ..

Модні пальто сезону осінь-зима 2016-2017 років неможливо уявити без комплектів, в яких верхній одяг збігається по відтінку з іншими речами - брюками, топом або сукнею. Більшість брендів представили повністю однотонні луки. Що стосується принтів, то тут пальму першості займає хижий орнамент, що нагадує шкуру тигра або леопарда, а також візерунки, що імітують шкіру рептилій. Принт може покривати виріб цілком, більш стримано і вишукано виглядають моделі, в яких хижий малюнок прикрашає капюшон або манжети ..

Сподобалася стаття - підпишись на мою розсилку!


Новости