Модний тренд: довгі сукні 2013.

Поліна Лічагін, Elle.ru


Довгоочікувана весна нарешті вступила в свої законні права, і без модного довгої сукні тепер ніяк не обійтися. У новому сезоні в моді літні довгі сукні з квітковим принтом, сексуальні декольте і вирізи, облягаючі силуети на одному плечі і інші оригінальні дизайнерські рішення. Elle вибрав найцікавіші з них.

Квітковий принт
Квітковий принт і квіткова аплікація - один з найяскравіших трендів сезону на довгих сукнях в підлогу. Вечірні довгі сукні 2013. часто не обходяться без строкатого малюнка і яскравого принта, проте саме квіткове панно додає силуету додаткову романтичність і жіночність. Chanel, Paul & Joe, Valentino, Etro, Prada і багато інших дизайнерів віддали перевагу цій оригінальному візерунку і прикрасили їм свої довгі сукні до підлоги. Польові ромашки, садові троянди, настурції та лілії, братки і маки запанували на шовкових і атласних тогах, прикрасили пишні шифонові подоли, додали родзинки напівпрозорим мереживним сукням. Носити таку модель з квітковим принтом рекомендується з прозорими колготками, зручними босоніжками на платформі або танкетці, підбираючи їх колір під один з відтінків сукні. Яскравий однотонний клатч або Сатчел стануть відмінним завершенням образу.
Квітковий принт   Квітковий принт і квіткова аплікація - один з найяскравіших трендів сезону на довгих сукнях в підлогу
Chanel, Paul & Joe, Zac Posen
вирізи
Різьблена асиметрія на спокусливо облягаючих силуетах в підлогу - ще один ефектний тренд сезону. Вирізи - будь то на лінії декольте або від стегна, на спині або талії, додають загадковості і індивідуальності будь-якому довгої сукні, підкреслюючи його архитектурность і акцентуючи увагу на перевагах фігури. Плаття з вирізами активно використовували в своїх нових колекціях Roberto Cavalli, Michael Kors, Reem Acra, Victoria Beckham, прикрасивши ними еластичні сукні-бандо до п'ят, а на сукнях BCBG, Sass and Bide і Versace вирізи ідеально поєднуються і з летять вниз шифоновими складками. Гострі геометричні вирізи на талії - кращий спосіб виразити свою індивідуальність в цьому сезоні, готуючись до випускного балу або річному торжества.

BCBG, Versace, Michael Kors
буяння фарб
Довгі сукні яскравих кольорів - соковитою фуксії, іскристого лимона або налівшегося апельсина, як в колекціях Etro, Saint Laurent, Gucci, J. Mendel і багатьох інших провідних будинків моди, - відмінний варіант для тих, кому набридла чорно-біла класика. Яскравий колір вже давно в моді на червоних килимових доріжках, так чому ж не додати життя своєму вечірньому гардеробу в цьому сезоні? Навесні 2013 можна не боятися експериментувати з відтінками - в моді будь яскравий колір, від кобальтового до лайма. Натхнення можна почерпнути в весняно-літньої колекції Gucci - дизайнер Фріда Джанніні вдосталь пограла з палітрою фарб, представивши сексапільні атласні сукні до підлоги з драпіровками найяскравіших відтінків від кобальтового до лайма. Аксесуари до таких яскравим сукням варто підбирати або акурат в тон наряду, або за принципом колорблока, або гранично нейтральних відтінків ню або чорного, щоб не відволікати увагу від насиченого кольору сукні.

Saint Laurent, Etro, Gucci
прозорий вихід
Нова прозорість - такий девіз багатьох провідних дизайнерів на настала весну. У багатьох колекціях очевидна спроба все більше підкреслити загадковість жіночого образу за допомогою летять шифонових тканин і складок, лише наполовину приховують руки і ноги, зону декольте і стегон. Один з найпопулярніших силуетів модних довгих суконь цієї весни - чорні напівпрозорі сукні з глибоким декольте, відкритими плечима і асиметричним подолом в підлогу з вставкою з шифону від стегон. Оброблене мереживом і стразами топ з декольте або ліф-корсет з відкритими плечима, плавно переходить в легкий шифоновий поділ до самих п'ят, граціозно закриває, наче сіткою, ноги (такі моделі представлені у Victoria Beckham, Sass and Bide, Stella McCartney, Marchesa і багатьох інших) - неординарний і підкреслює жіночність силует сезону.

Roberto Cavalli, Stella McCartney, Sass and Bide
мереживний металік
З червоних килимових доріжок Голлівуду і головних світових подіумів в модні гардероби приходить самий аристократичний варіант вечірнього довгої сукні цієї весни - благородний силует з французького мережива в сріблястому відтінку металік. Вишукана тканину і гламурний відтінок разом дають абсолютно приголомшливий мікс, що приковує увагу своїм ефектним блиском. Плаття з сріблястого мережива прикрасили колекції Marchesa, Monique Lhullier, Valentino, Alexander McQueen і багатьох інших дизайнерів, передбачити в цьому поєднанні виграшний варіант для вечірнього виходу. Будь то облягає фігуру силует, що підкреслює лінію декольте і стегон, або більш розслаблений варіант із заниженою талією і закритим ліфом, плаття з сріблястого мережива викличе справжній фурор на урочистому вечорі.

Monique Lhullier, Marchesa, Valentino
Довгі сукні, мабуть, найлегший спосіб підкреслити жіночність - шарудять складки струмуючого шифону або сексуально облягає фігуру поділ додадуть грації будь-якого силуету і негайно змусять відчути себе самої єдиною і неповторною!
Фото: Imaxtree

Яскравий колір вже давно в моді на червоних килимових доріжках, так чому ж не додати життя своєму вечірньому гардеробу в цьому сезоні?

Новости