Модний чоловічий гардероб: поради Андре Тана

  1. Кольори і принти
  2. анімалістика і флористика
  3. Модні матеріали
  4. акцентуємо увагу
  5. Взуття та сумки
  6. Шкіряні куртки, джінсовки і бомбер ще в тренді?
  7. Повсякденний стиль
  8. Чи залишити строгі костюми в минулому?
  9. Табу в чоловічих нарядах
  10. Читайте також:
  11. Андре Тан про доступну одязі високої якості ...

З тенденціями жіночих колекцій «весна-літо» ми вже знайомі. Але чоловіча мода теж не стоїть на місці. Щоб переконатися в цьому, TG разом з українським дизайнером і засновником однойменного бренду Андре Таном обговорили весняні тренди для чоловіків: актуальні відтінки, принти, аксесуари і багато іншого.

Щоб переконатися в цьому, TG разом з українським дизайнером і засновником однойменного бренду Андре Таном обговорили весняні тренди для чоловіків: актуальні відтінки, принти, аксесуари і багато іншого

Кольори і принти

З вибором кольорів в чоловічому гардеробі справа йде простіше. Основне правило - правильно поєднувати відтінки. У цьому сезоні на почесному місці - червоний у всіляких варіаціях. Фаворити серед принтів - смужка і клітка (велика, дрібна або переривчаста). Наприклад, темні штани в поєднанні з синьо-чорною сорочкою в клітку підійдуть до вечірнього образу, а світлі штани будуть ідеально виглядати з небесно-блакитним поло. Хочете привернути особливу увагу? Зупиніть вибір на темно-синьому костюмі в тонку світлу клітку.

анімалістика і флористика

Принти з рослинами і тваринами - один з головних трендів сезону, особливо це стосується сорочок. Але не варто переборщувати з цим модним віянням. Тобто якщо верх - з принтом, низ повинен бути мінімалістичним і однотонним.

Модні матеріали

Кращі весняні матеріали - натуральні. Це може бути бавовна або льон, в яких можна відчувати себе максимально комфортно навіть у спеку. Оксамит і замша також популярні. Головна фішка цих матеріалів в тому, що їх потрібно вміти поєднувати з іншими речами і вони, звичайно, не повсякденні.

акцентуємо увагу

Акценти найкраще робити на деталях і аксесуарах. Будь то сонцезахисні окуляри, ремінь, годинник або краватку. У цьому сезоні Андре Тан рекомендує шовкові нагрудні хустки, які будуть доречні навіть в casual-піджаках, і тонкі краватки, які повертаються в моду на пару з краватками-оселедцями.

Андре Тан: Обов'язкові елементи модного весняного лука - яскраві відтінки, смужка, клітина, доречні аксесуари. Але найголовніший акцент - улюблена жінка поруч.

Але найголовніший акцент - улюблена жінка поруч

Взуття та сумки

Зараз той час, коли у виборі взуття немає якихось особливих заборон. Природно, на світський раут можна прийти в кросівках чи кедах під костюм, але чи буде це доречно? Все ж класика залишається класикою. А ось для повсякденного способу кросівки підійдуть як не можна краще і навряд чи колись стануть менш популярними. Також трендовими в сезоні «весна-лето'18» стали мокасини і кеди.

Що стосується сумок: в цьому сезоні дуже популярні міські рюкзаки середнього розміру і сумки-бананка для найнеобхіднішого.

Що стосується сумок: в цьому сезоні дуже популярні міські рюкзаки середнього розміру і сумки-бананка для найнеобхіднішого

Шкіряні куртки, джінсовки і бомбер ще в тренді?

«Безумовно!» - з упевненістю відповідає дизайнер. Шкіряна куртка-косуха -must have в чоловічому гардеробі. Це позачасова річ, яка не виходить з моди, а, значить, прослужить вам довгі роки. Головне - не економити на якості шкіри.

Повсякденний стиль

Все, звичайно, залежить від самого чоловіка, його смаків і настрою. Оптимальний варіант - стиль casual. Це брюки-чінос, поло або сорочки некласичного крою, мокасини, піджак на двох гудзиках або куртка-бомбер. Все, звичайно, залежить від самого чоловіка, його смаків і настрою

Чи залишити строгі костюми в минулому?

Строгі костюми - це класика на всі часи, і вони завжди повинні бути в гардеробі. Але зараз на світський захід необов'язково надягати фрак або костюм-трійку. Досить грамотно скомбінувати речі. Наприклад, вже давно не обов'язково носити сорочку під піджак, її завжди можна замінити базової футболкою.

Табу в чоловічих нарядах

Дизайнер стверджує, що ми живемо в ту епоху, коли немає жорстких табу на зовнішній вигляд. Але варто тверезо оцінювати себе і особливості своєї фігури. Наприклад, повним хлопцям потрібно забути про брюках-скинни і будь-яких облягаючих і стрейчевих речах. Все повинно сидіти за розміром і не виглядати так, ніби ви вистрибне зараз з одягу або вона на вас трісне. Те ж саме стосується і дуже худих чоловіків - обтягування костей не зробить вас більш привабливим, куди краще використовувати оверсайз речі, особливо, якщо чоловік високого зросту. Костюми та піджаки, навпаки, завжди повинні бути за розміром: ні більше, ні менше. При цьому костюм не повинен сковувати рухи.

Читайте також:

Андре Тан залишився без моря

Андре Тан про доступну одязі високої якості ...

6 правил модного сукні

Живопис на одязі, яскраві кольори і завищена талія - ​​що буде в моді цієї весни

схоже

Хочете привернути особливу увагу?
Природно, на світський раут можна прийти в кросівках чи кедах під костюм, але чи буде це доречно?
Шкіряні куртки, джінсовки і бомбер ще в тренді?
Чи залишити строгі костюми в минулому?

Новости