Модний лук 2019: в'язані шапки

Модниці з усього світу прагнуть поєднати стиль і комфорт у своїй індивідуальній манері одягатися Модниці з усього світу прагнуть поєднати стиль і комфорт у своїй індивідуальній манері одягатися. Саме ці два критерії частіше всіх інших беруть до уваги, коли вибирають головні убори. Сьогодні поговоримо про те, як правильно вибрати в'язану шапку і з чим її сьогодні модно одягати.

Рекомендації по вибору в'язаній шапки:

  1. Перш за все, огляньте шви, адже від якості їх виконання залежить міцність самої шапки. Сучасна техніка для створення одягу в'язаного типу створена з розрахунком на те, що кожен стібок буде рівномірним, а річ надійної.
  2. Основа виїзного головного убору повинна бути в ідеальному стані. Не можна купувати шапку з затяжками або, що ще гірше, з пошкодженими петлями, адже Ви ж пам'ятаєте, що це не гарантує надійність.
  3. В'язані шапки повинні приносити тепло, а це значить, що такі моделі мають утеплювач. Найкраще, якщо він з флісового матеріалу, адже цей матеріал дуже добре зберігає тепло і дбайливо лягає по тілу.

До речі, в Україні дуже багато виробництв головних уборів, які представляють насправді якісну продукцію. наприклад, в'язані шапки пройшли міжнародну сертифікацію. Ви можете самі це перевірити.

В'язану шапку сьогодні не носять тільки ледачі. Модні подіуми не перестають дивувати справжніми шедеврами. Ми навіть не могли собі уявити те, наскільки стильними можуть бути поєднання абсолютно різних речей з цим головним убором.

Вже стало нормою те, що шапки називають трендовими аксесуарами, а зараз інтернет магазин виробник shapkaoptom.com.ua представляє ТОП-5 елементів одягу, з якими модно поєднувати шапки виїзного типу:

  • Пальто: безумовно, ця верхній одяг завжди добре виглядає з в'язаній шапкою. Ви можете сміливо вибирати до цього тандему як більш безформні пальто, так і більш суворі (класичного крою);
  • Стильні сорочки в "клітинку": такий одяг виглядає дуже по-домашньому, а шапка такого виду надає потрібну атмосферу Вашому теплому образу;
  • Джинсові штани: ці штани дуже часто поєднують з в'язаними шапками. А ви вже пробували таке цікаве поєднання? Look з цими двома речами можна завершити за допомогою того ж пальто або ж картатої сорочки.
  • В'язаний светр: безформні светри вже давно увійшли в моду. Ви можете сміливо надягати ці дві речі і виглядати ідеально.
  • Модні сукні в обліпку: сукні-футболки або сукні-майки - це класика жанру для в'язаній шапки. Не бійтеся експериментувати!

А ви вже пробували таке цікаве поєднання?

Новости