Модний календар: що і коли купувати

2 5 1

Січень - найгарячіша пора святкових акцій! Якщо до Нового року магазини ставлять знижки 20-50%, то після свят вони можуть досягати 90%. Особливу увагу варто звернути на дорогі вироби з хутра та шкіри. Саме в ці дні на наступний рік можна купити собі шубу або дублянку з минулих колекцій за низькою ціною і при цьому ще поносити її місяці два. Саме в цьому місяці в магазинах з'являються весняно-літні колекції, так що здійснюючи шопінг по відділам зі знижками, зверніть увагу на новинки. Не поспішайте купувати одяг на весну і не бійтеся, що потім нічого не залишиться - речі з нових колекцій будуть поставляти в магазини ще мінімум три місяці.

Не поспішайте купувати одяг на весну і не бійтеся, що потім нічого не залишиться - речі з нових колекцій будуть поставляти в магазини ще мінімум три місяці

Лютий - один з найромантичніших місяців. Доглянете пару спокусливих, жіночних вечірніх суконь - до романтичної вечері на 14 лютого і до святкування 8 березня. Заздалегідь підготуйте свою половинку до очікуваних подарунків: коштовностей, парфуму, аксесуарів та гаджетам. Перевірте свою демісезонний гардероб на весну: подивіться що необхідно освіжити, що докупити, звіртеся з модними трендами весни-літа 2013.

Березень - зима ще не дозволяє нам знімати теплі пальта і чоботи, але слабке весняне сонце натякає на нудьгуючі по нам ботильйони, плащі та легкі сукні. Саме час змінити колірну гамму своїх образів на більш весняну - пастельні відтінки блакитного, рожевого, бузкового та зеленого. У березні також найкраще подивитися осінньо-зимові колекції 2013-2014 року, які Модні будинки представили в лютому, почитати огляди на них і виділити для себе головні тренди. Навесні купуйте речі з розрахунку, що і восени вони будуть актуальні.

Читати також У Лондоні пройшов найочікуваніший показ Burberry Prorsum

Квітень - пора діставати з гардероба легкі речі! Як покупок основний акцент йде на сукні, туфлі та босоніжки (думаємо про літо). І обов'язково купите тренч (двобортний плащ, з погонами). Якщо у вас вже є така модель класичного кольору хакі, придбайте іншого кольору на зміну - чорного, білого або яскравого відтінку.

Якщо у вас вже є така модель класичного кольору хакі, придбайте іншого кольору на зміну - чорного, білого або яскравого відтінку

Травень - спеціально до травневих свят, дістаємо з антресолей сандалі, сарафани, шорти та інші літні речі. Вечорами досить прохолодно, тому по знижкам купуємо нову шкіряну курточку і джинси-бойфренди. Кінець весни - ідеальний час для покупки пляжного одягу: придивіться до моделей в бутиках і інернет-магазинах, поки ще у вас є час знайти свій ідеальний купальник до нового купального сезону.

Червень - хороший час для покупки базових і класичних речей. У магазинах вже є невеликі знижки, але при цьому якісні речі ще не розібрали. Будьте розкішної навіть в спеку завдяки сукням і стратегічного використання багатошарової одягу. Придбайте нові сонцезахисні окуляри, балетки, а також обруч-гумку для ідеальної річної зачіски.

Придбайте нові сонцезахисні окуляри, балетки, а також обруч-гумку для ідеальної річної зачіски

Липень - найгарячіший місяць! Легкі шорти, майка, капелюшок і сонцезахисні окуляри - найстильніший образ місяця. Must-have липня - еспадрільі, невагомі тапочки на солом'яній підошві. Також придбайте новий аромат, який буде асоціюватися у вас саме з цього літа!

Серпень - час відпустки. Новий чемодан, дорожня косметичка, плаття сарафан, капелюх з широкими полями, пляжна сумка і в'єтнамки - все це можна купити по знижкам, адже саме в серпні вони досягають 70%. Загляньте в шафу і перевірте, які осінні речі потребують оновлення. Може бути на туфлях і чоботях потрібні нові набійки або прийшов час купити нове пальто?

Може бути на туфлях і чоботях потрібні нові набійки або прийшов час купити нове пальто

Вересень - час поповнити свій офісний гардероб. Нова блуза, спідниця-футляр, костюм, дорога сумка і елегантні туфлі будуть, як не можна до речі до ще свіжому загару. Пам'ятайте про якісне розкішному білизна, надівши яке, жінка завжди відчуває себе бажаною і красивою.

Жовтень - місяць дощів і нескінченних калюж. Купіть новий парасольку і гумові чоботи. Нудний осінній гардероб пожвавите за допомогою цікавої біжутерії та інших аксесуарів. Проаналізуйте, тільки що закінчилися світові Тижня моди і виберіть вподобані тренди на весну. У магазинах часто зустрічаються акції на пальто і речі з кашеміру - ловіть момент! Ще на початку жовтня підготуйтеся до Хеллоуїну, потім важко буде знайти відповідний костюм.

Ще на початку жовтня підготуйтеся до Хеллоуїну, потім важко буде знайти відповідний костюм

Листопад - місяць в'язаних речей! Утепляемся на зиму за допомогою пуховика, рукавиць, шапки і светри. Не забудьте про теплі вовняних шкарпетках, в яких так комфортно ходити вдома. До светрів підберіть масивні кольє - вони навіть безрозмірною моделі додадуть ошатний вигляд. Час купити собі маленьке чорне плаття до новорічному корпоративу - свята настануть швидше, ніж ви думаєте!

Грудень - всі думають тільки про майбутні свята, подарунки та відпустки. Лихоманка покупок досягає піку - знижки в магазинах ростуть на очах. Не забудьте купити що-небудь для себе: плаття і туфлі до новорічної ночі, забавний костюм для любовних ігор і розкішні прикраси.

З наступаючим НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ!

Може бути на туфлях і чоботях потрібні нові набійки або прийшов час купити нове пальто?

Новости