Модний одяг для високих чоловіків

Всі ми народжені з різними фізичними задатками: хтось має комплекцію Наполеона Бонапарта, хтось - атлетичні форми Геракла, а хтось, в силу різних обставин, має високий зріст, але не має могутнього тіла Всі ми народжені з різними фізичними задатками: хтось має комплекцію Наполеона Бонапарта, хтось - атлетичні форми Геракла, а хтось, в силу різних обставин, має високий зріст, але не має могутнього тіла. Проте, ніхто не забороняв рослим чоловікам виглядати стильно і презентабельно, відчувати себе впевнено і зручно в своєму одязі.

Худосочні, довготелесі і незграбні - такими здаються рослі чоловіки, якщо не стежать за своїм зовнішнім виглядом. Більш того, неправильно підібраний костюм здатний зіпсувати враження про людину при першому знайомстві.

Для нівелювання ефекту надмірно високого зросту, зверніть свою увагу на щільні тканини: наприклад, фланелі і твід. Щільність сприяє тому, що вироби з такої тканини тримають форму, а не створюють враження, ніби вони одягнені на щось штучне з гострими кутами. Кольорове рішення для верхнього одягу варто шукати в великих геометричних малюнках. Відмінно підкреслить Ваш зростання і візуально збільшить масивність твіду пальто у велику клітку.

Вибираючи сорочки, рекомендую тієї ж картатій тенденції. Шийні хустки можуть бути ефектніше і корисніше, якщо вони в смужку. Але на самому костюмі смужок слід уникати, тому що вони візуально тільки збільшать ваш зріст. Рослим чоловікам не рекомендується мати виступаючих елементів в одязі: подбайте, щоб краватка був доповнений затискачем, манжети сорочки застібалися щільно, а комірці пристібаються гудзиками.

Слідкуйте за тим, щоб розміри Вашого одягу були підібрані точно по Вам. Якщо одяг буде навіть трохи більше Вашого розміру, всім здаватиметься, що будь-який наряд на Вас - недбало накинутий шматок тканини. Навіть якщо навпаки - одяг буде трохи меншого розміру, картина особливо не зміниться - буде здаватися, що Ви носите свої наряди з дитинства, хоча давно виросли з них.

Рослому чоловікові варто відмовитися від піджаків з квадратними накладними плечима, звуженими лацканами і без шліц. Зовнішній вигляд рослого чоловіка в такому піджаку викликає співчуття його кощавому увазі, постарайтеся уникнути такої оцінки своєї фігури з боку. Непоганий комбінацією можна вважати вибір піджака з трохи більш широкими плечима, ніж Ваші: головне, пам'ятайте, що Ви не граєте в американський футбол і все повинно бути в рамках розумного. Простежте за тим, щоб кути лацканів розташовувалися нижче ключиць, а зовнішні бокові кишені повинні бути розташовані на рівні потрібніший гудзики.

Отже, ми розглянули, в якому напрямку рослі чоловіки повинні діяти при виборі одягу, а від яких елементів або речей краще відразу відмовитися. Але, напевно, кожного рослого людини цікавить рада, а що вибрати, щоб зовсім потрапити в десятку свого стилю!

І такий варіант існує, панове! Двобортний піджак - вибір, який може собі дозволити не кожен. Два ряди гудзиків і велика кількість тканини надають господареві такого одягу ставний вид! Але не намагайтеся застібати піджак на всі гудзики, досить буде застебнути його на талії.

Класичний костюм для рослого людини шиється з 4 зовнішніми кишенями. Крім нагрудної кишені, всі вони мають клапани.

Крім нагрудної кишені, всі вони мають клапани

Одвороти на брюках так само є обов'язковим атрибутом в костюмі високого чоловіка. Ширина одворотів коливається від 4,4 до 4,7 см.

Сорочки слід вибирати з особливою увагою. Найкраще віддавати перевагу все тієї ж великої клітці і іншим геометричним візерункам, зокрема, широким горизонтальним смугах. Подбайте і про комірі: якщо Ви самі по собі худорлявої статури з довгою шиєю, при виборі сорочки вибирайте комірці вище звичайних на 1-1,5 см .. Всі достоїнства сорочки підкреслить яскравий і яскрава краватка з великим малюнком або комбінацією ламаних ліній на своєму полотні .

Що хотілося б сказати на довершення ... Ніколи не бійтеся експериментів, але і не допускайте заздалегідь програшних варіантів в своєму зовнішньому вигляді. Мої рекомендації - лише напрямок, рухаючись в якому, ви зможете вдало побудувати свій гардероб. Кожен чоловік має свої переваги, які можна і потрібно підкреслити! Так користуйтеся ж ними кожен день!

" Невисокий зріст. Гардероб сучасних «наполеонів». Збережи свій стиль! »

Новости