Мої улюблені рідкі підводки для очей - Artdeco і Stila

З усіх видів рідких підводок для очей підводки з фетровим наконечником мені здаються найбільш зручними і легкими у використанні

З усіх видів рідких підводок для очей підводки з фетровим наконечником мені здаються найбільш зручними і легкими у використанні. Це, звичайно, справа практики, але при достатній старанності навчитися малювати такими підводками красиві стрілки можна досить-таки швидко.

Сьогодні хочу розповісти про двох рідких підводках, якими я користуюся зараз - Artdeco High Precision Liquid Liner у відтінку 01 Black і Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner у відтінку Black - Jet Black. Вони, незважаючи на зовнішню схожість, досить різні, і обидві не без недоліків, але, в загальному, мені подобаються.

Вони, незважаючи на зовнішню схожість, досить різні, і обидві не без недоліків, але, в загальному, мені подобаються

У підводки Artdeco аплікатор зроблений з тонких волокон, у підводка Stila наконечник фетровий. За формою і розмірами вони практично однакові, тому якихось фаворитів у цьому плані у мене немає. Обидва наконечника мають дуже тонкі кінчики і ними можна намалювати стрілки будь-якої товщини і складності. Але через пару місяців використання у Artdeco наконечник почав трохи розшаровуватися. На процес нанесення підводки це, правда, ніяк не впливає і малювати стрілки мені не заважає, але якщо відшарується ще парочка волосків, нам доведеться з нею розлучитися.

На процес нанесення підводки це, правда, ніяк не впливає і малювати стрілки мені не заважає, але якщо відшарується ще парочка волосків, нам доведеться з нею розлучитися

З наконечником Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner трохи інша історія - кінчик у нього гнучкіше і м'якше, ніж у Artdeco. Завдяки цьому підводка бездоганно ковзає по поверхні шкіри і особисто мені малювати нею стрілки набагато зручніше. Але через цю м'якості з наконечника періодично вилазять тоненькі ворсинки, які доводиться знімати серветкою.

Сама формула підводки в Artdeco High Precision Liquid Liner і Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner сильно різниться. Artdeco в цьому плані набагато краще - вона миттєво застигає, тому виходять ідеально рівні лінії. Stila ж більш рідка і після нанесення починає розтікатися. У житті це виглядає не так погано, як на мушці, але в загальному якість у Stila не така гарна, як у Artdeco.

По стійкості обидві підводки однаково хороші. Тримаються вони при будь-якій погоді цілий день, не блякнуть і не течуть. Але, хоча Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner заявлена ​​як водостійка, при попаданні на підводку рідини (у мене від вітру часто сльозяться очі) вона все-таки трохи втрачає колір і стає блідою.

Якщо підсумувати, то моя ідеальна рідка підводка виглядала б так - наконечник я б взяла у Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner за його гнучкість і м'якість, а формулу підводки у Artdeco High Precision Liquid Liner за те, що не розтікається і відмінно тримається. Але якщо відійти від цих нюансів, то обидві підводки відмінні, і я можу їх рекомендувати всім любителям стрілок в макіяжі.

Склад Artdeco High Precision Liquid Liner

Aqua (Water), Ammonium Styrene / Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Beheneth-30, Alcohol, Sodium Polyaspartate, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Disiloxane Dimethicone

[Згорнути]

Склад Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner

Water / Aqua, Ammonium Styrene / Acrylates Copolymer, Butylene Glycol, Alcohol, Beheneth-30, Phenoxyethanol, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Methylparaben, Polyglyceryl-3 Disiloxane Dimethicone, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium Edta

[Згорнути]

вартість:

Artdeco High Precision Liquid Liner - 27 USD

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner - від 17 до 18,50 USD (при замовленні в Cult Beauty від вартості віднімається 16% ПДВ)

Де купити:

Artdeco High Precision Liquid Liner в інтернет-магазині Beauty Bay тут

Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner в інтернет-магазинах Lookfantastic тут і Beauty Bay тут

Промокодом і знижки в іноземних інтернет-магазинах косметики дивіться тут

Схожі записи

Новости