Молоді Казахстану пропонують взяти курс на підприємництво

Учасники вдосконалювали свої знання та навички в роботі з молоддю і залучення її в суспільне життя.

Представники регіональних відомств республіки пройшли навчання у міжнародних тренерів і зустрілися з працівниками різних рівнів міністерств Казахстану, які взяли участь в міжнародній ознайомчої поїздки в Естонію і Фінляндію, передає Zakon.kz .

Протягом трьох днів в жовтні і листопаді 2018 року понад 80 представників держорганів, які працюють з молоддю, навчалися побудові активної взаємодії один з одним. Учасники вдосконалювали свої знання та навички в роботі з молоддю і залучення її в суспільне життя. Також на тренінгу було розказано про підтримку інноваційної діяльності та розвитку підприємницьких навичок у молодих людей і молоді NEET.

Також на тренінгу було розказано про підтримку інноваційної діяльності та розвитку підприємницьких навичок у молодих людей і молоді NEET

Учасникам було дано завдання: придумати або доопрацювати проект, яким вони займаються в роботі з молоддю для її залучення, соціалізації і просування підприємницької діяльності. Після закінчення тренінгу учасники презентували свої проекти тренерам з урахуванням всіх отриманих знань, досвіду і бізнес-кейсів.

Поділився своєю міжнародним досвідом з учасниками керівник Управління молодіжної політики Атирауської області Роллан Куспаев, який розробив Дорожню карту щодо підтримки молоді області на досвіді Фінляндії та Естонії з профорієнтації.

Відзначимо, у вересні 2018 року представники різних рівнів міністерств Казахстану брали участь в міжнародній ознайомчої поїздки до Фінляндії і Естонії, яка була організована в рамках Проекту розвитку молодіжного корпусу Zhas Project, який реалізується МОН РК і Світовим банком.


Більше новин в Telegram-каналі «Zakon.kz» . Підписуйся!

Новости