Молодіжна мода з США. Кращі інтернет-магазини Америки

  1. Що шукати?
  2. Цінова політика молодіжних брендів
  3. Для наймодніших
  4. Молодіжна взуття
  5. Де можна купити молодіжні речі?

Тенденції в молодіжній моді часто перегукуються з основними трендами, але мода для молодого покоління завжди більш помітна, гіпертрофована і більш незалежна. Підлітки і молодь в США ростуть в принципах демократії в усьому, і стиль тут не виняток. Напевно ви неодноразово зустрічали в американських серіалах і кіно хлопців і дівчат, що виглядають так, щоб будь-яка доросла звернув увагу. Чи робити пірсинг і татуювання, фарбувати чи волосся в явно неприродні відтінки і одягатися чи у все чорне - вибирає сама людина, іноді спільно з батьками. Самовираження для підлітків і молоді - святая святих в Америці.

Що шукати?

За великим рахунком в американських інтернет-магазинах можна з однаковою легкістю одягнути навіть дівчинку-Барбі і хлопця-гота. Субкультури в Росії і країнах СНД з'являються як відгомін моди на Заході, тому нестачі в різних стилях не спостерігається. Якщо вам потрібно що-небудь в специфічному стилі, вирушайте в спеціалізований онлайн-магазин набравши в пошуковій системі «buy *** style clothes», де замініть зірочки за потрібне вам стилем. Практично на будь-який із запитів ви знайдете більш одного магазину з речами різних брендів і за різними цінами. Також речі певного стилю можна знайти і в звичайних молодіжних магазинах.

Але ще простіше одягнутися модно тим дівчатам і молодим людям, хто просто любить стильну модний одяг, взуття, аксесуари. Спортивний стиль або класичний, гламурний або кежуал - є безліч брендів готових одягнути молодь модно і зовсім недорого.

Цінова політика молодіжних брендів

Молодіжні бренди орієнтовані на низький ціновий сегмент. Передбачається, що покупки будуть робитися часто, а носитися не надто довго. Втім, це найчастіше не позначається на якості американських брендів. Недорогі ультра-модні речі та аксесуари виправдовують свою ціну, а ось в питаннях взуття краще бути більш вимогливим. Модні молодіжні бренди роблять упор на тренди, не приділяючи достатньої уваги ортопедичним властивостям взуття. Якщо від модного сукні проблеми зі здоров'ям не виникають, то від балеток і дуже високих каблуків - дуже просто. Рекомендується мати кілька пар якісного повсякденного взуття, а по-справжньому модні моделі носити від випадку до випадку.

Для наймодніших

Безперечно, є і дизайнерські модні молодіжні бренди: Kenzo , Anna Sui, а також зустрічається багато речей у «дорослих» брендів: Lagerfeld, Gucci, Chanel . Вартість цих речей на порядок, а то і два вище, ніж мас-маркет, а їх затребуваність в цілому серед молоді невисока не тільки через високу ціну, але через те, що колекції оновлюються раз на пів року, а молодіжна мода живе в набагато більш високому темпі. Винятком можуть стати дизайнерські сумочки в класичному стилі, як, наприклад, культові моделі від Chanel і Hermes.

Між мас-магазинів і люксом існують бренди, які стежать за швидкозмінних тенденціями і пропонують досить демократичні ціни. Guess , Diesel, DKNY, Ralph Lauren - це спосіб виглядати модно, молодіжно і не бути схожим на інших. Також хороший вибір в магазинах молодіжних брендів як pinkmascara.com і стокових магазинах як theoutnet.com.

Якщо ж ви цінуєте тільки беззастережну оригінальність, шукайте речі від дизайнерів-початківців в таких магазинах як otteny.com.

Молоді дівчата з пишними формами можуть шукати свій стиль серед більшості модних інтернет-магазинів США, адже в Америці повнота дуже поширена. Також можна відвідати спеціалізовані онлайн-магазини: torrid.com, igigi.com.

Молодіжна взуття

Залежно від трендів ультрамодного може стати взуття в різному стилі. Сьогодні це кросівки, а завтра - високі черевики, післязавтра - гламурні туфлі. Проте, в моді одночасно зазвичай актуальні кілька напрямків: спорт, шик, повсякденність. Відповідно, шукайте модне взуття у спеціалізуються на цих напрямках брендів: Adidas, Nike, Puma, Nine West, BCBGeneration, Steve Madden, Timberland , UGG, ASH.

Де можна купити молодіжні речі?

Нижче ви знайдете перелік онлайн-магазинів в США, які пропонують широкий асортимент в молодіжному стилі.

abercrombie.com - найвідоміший американський бренд з речами, розрахованими на молодь не тільки стилем, а й покриємо. Втім, дорослі теж люблять цей бренд.

aeropostale.com - недорогий одяг для дівчат і хлопців за низькими цінами.

alloyapparel.com - стильний одяг для дівчат.

bebe.com - жіночий одяг в стилі Кардашьян, яка і розроблена самими знаменитими сестрами.

edhardyshop.com - речі з малюнками-тату від легендарного Еда Харді.

ellamoss.com - одяг для молодих і сміливих дівчат.

forever21.com - один з найвідоміших магазинів з дуже доступними цінами.

gap.com - недорого і зручно.

ninewest.com - бренд прославився модними сумками і взуттям.

piperlime.com - недорогий мультибрендовий магазин.

shoprumor.com - якщо вам подобається одягатися в стилі знаменитостей - вам сюди.

stevemadden.com - трендова взуття.

urbanoutfitters.com - молодіжний міський стиль.

wetseal.com - магазин з дуже доступними цінами.

Що шукати?
Що шукати?
Де можна купити молодіжні речі?

Новости