монтаж кондиціонерів

  1. Замовити монтаж кондиціонера в 1 клік Дивіться також:
  2. фотографії монтажів
  3. Монтаж кондиціонера від ЛЮКС-КЛІМАТ
  4. Монтаж кондиціонера: дешево або якісно?
  5. Як вибрати компанію установника?
  6. А далі?
  7. Установка кондиціонера: «день ікс»

Замовити монтаж кондиціонера в 1 клік

Дивіться також:

Ціни на монтаж кондиціонерів

№ Модель спліт-системи (потужність) Вартість Базового монтажу, руб. 1 Монтаж кондиціонера 7 (20), 9 (25) модель, потужність - до 2,7 кВт 9 900 руб. 2 Монтаж кондиціонера 12 (35) модель, потужність - до 3,8 кВт 12 000 9 900 руб. 3 Монтаж кондиціонера 15 модель, потужність - до 4,7 кВт 15 900 руб. 4 Монтаж кондиціонера 18 (50), 21, 24 (70) модель, потужність - до 6,6 кВт 18 900 руб. 5 Монтаж кондиціонера 30 (80) модель, потужність - до 8.3 кВт 23 000 6 Монтаж кондиціонера 36 (100) модель, потужність - до 10,7 кВт 23 000

Повний прайс-лист на монтаж кондиціонерів і додаткові послуги

фотографії монтажів

Монтаж кондиціонерів Daikin Emura в два етапи в квартирі:

Монтаж мультизональной системи кондиціонування Daikin VRV III в котеджі:

Предмонтаж спліт-системи в котеджі:

Монтаж кондиціонера з автовишки (коли немає можливості використовувати альпініста):

Монтаж кондиціонера від ЛЮКС-КЛІМАТ

У програмі "Чистота під час роботи" на телеканалі REN-TV

Монтаж кондиціонера: дешево або якісно?

Монтаж кондиціонера - справа, до якого потрібно підходити серйозно і відповідально Монтаж кондиціонера - справа, до якого потрібно підходити серйозно і відповідально. На сьогоднішній день існує безліч фірм-одноденок, які гарантують швидку і дешеву установку кондиціонера . Зазвичай привабливість подібних умовлянь складається в можливості значно заощадити на установці, і це не дивно: адже сама покупка кондиціонера вже коштувала чималих грошей.

Установка кондиціонерів в Москві перестала бути цивілізованою. Треба відзначити, що ближче до сезону, коли попит перевищує можливості професійних кліматичних компаній, як гриби після дощу зростає кількість фірм-одноденок і вільних монтажників, що продають кондиціонери і їх установку. Крім того, що їх діяльність не офіційна і в казну ніяких податків не перераховується, так і робота з встановлення кондиціонерів виконується на дуже низькому рівні - чим швидше і дешевше змонтують, тим більше зароблять. Тому порада проста - установка кондиціонерів повинна бути проведена до настання ажіотажу, причому Ви отримаєте ще один бонус - низькі ціни.

Але варто задуматися, дивлячись на строкаті оголошення з обіцянками поєднання дешевизни, швидкості і, в той же час, якісність монтажу. Компанії, так завзято вказують на економність і швидкість монтажу - просто сезонний «розлучення» для щасливих невдалих власників тільки що придбаної кліматичної техніки. Бригади монтажників, найняті цими компаніями, складаються не з професіоналів: хорошого майстра потрібно добре платити. Компанія-одноденка на такі жертви не піде: її завдання полягає не в тому, щоб заробити репутацію на майбутнє, а в тому, щоб за рахунок великої кількості вироблених установок поживитися і канути в Лету до наступного сезону.

Простіше кажучи, обіцяючи економію клієнтам, проводячи монтаж за невеликі гроші, компанія змушена урізати заробітну плату своїх працівників. Звідси і ставлення монтажників подібних компаній до установки - недбале, за принципом «як заплатили - так і зробили». До того ж, наймані монтажні бригади часто навіть не знають в обличчя свого роботодавця. Ці люди зацікавлені тільки в кількості виконаних установок за день - адже чим більше вони зроблять, тим краще їм заплатять.

При такому ставленні навряд чи можна сподіватися на якісний монтаж спліт системи , Все буде зроблено похапцем і сяк-так. Проблеми після такої «дешевої» і «швидкої» установки не змусять себе довго чекати, і через деякий час власник кондиціонера опиниться у скрутному становищі: витратиться на ремонт (Добре, якщо кондиціонер взагалі стане працювати), і витрати ці будуть в кілька разів більше, ніж якби він відразу звернувся в перевірену фірму.


Як вибрати компанію установника?

Набагато більш розсудливо буде звернутися в компанії, які обіцяють не купити дешево», «встановити швидко і дешево», а до тих, що гарантують висококласний монтаж, мають всі необхідні документи, а також працюють з високоякісними комплектуючими і   професійним інструментом Набагато більш розсудливо буде звернутися в компанії, які обіцяють не "купити дешево», «встановити швидко і дешево», а до тих, що гарантують висококласний монтаж, мають всі необхідні документи, а також працюють з високоякісними комплектуючими і професійним інструментом .

Вибираючи фірму, покладайтеся насамперед на те, скільки років вона вже існує на кліматичному ринку. Чим старше фірма - тим краще. Пропрацювала на ринку не один рік фірма заздалегідь рекомендує себе як надійна та професійна. Такі компанії обов'язково мають роздільну здатність на проведення робіт з монтажу. До того ж, пристойна компанія, яка не прагне обдурити свого клієнта, в обов'язковому порядку надасть гарантійні талони на кондиціонер і монтаж (не на словах, відповідно, а за всіма правилами). І договір буде з печаткою саме цієї фірми, а не який-небудь інший вигаданої або, можливо не існуючої зовсім - так надходять тільки липові компанії, посилаючись на партнерство. Підсумком такого «партнерства» стане той жалюгідний факт, що претензії потім пред'являти буде нікому: коли Ви спохопитеся, неодмінно з'ясується, що звинувачувати вже нікого, крім себе.

Крім того, профіль компанії повинен бути позначений чітко: «монтаж кондиціонерів». Чи не установка пластикових вікон або, скажімо, продаж комп'ютерів. Адже при проблемах з кондиціонером, будь то поломка або неполадки в зв'язку з неякісним монтажем, Вам заявлять, що потрібно звернутися в сервісний центр (Якщо був гарантійний талон) компанії-виробника - і будуть праві, адже це цілком законно.

Тим часом, перевірена надійна фірма в таких випадках підтримує безкоштовну гарантію на кондиціонери, володіючи дилерським сертифікатом тієї марки кондиціонера, яку встановлює ( DAIKIN , MITSUBISHI , GENERAL ), А також за замовчуванням складається в СРО.

На сьогоднішній день число серйозних респектабельних компаній не більше ста, в той час як інші тисячі - звичайне обдурювання. Сумно те, що багато надійні компанії просто не витримують конкуренції повилазили звідусіль фірм-одноденок і Інтернет-магазинів. А тим часом саме ці компанії продають клієнтам кондиціонери, не пристосовані для наших погодних умов - та ж сама схема, за якою продавець в універмазі використовує все доступне йому красномовство для того, щоб покупець спокусився на прострочений зіпсований продукт.

А далі?

Звернувшись за телефоном 8 (495) 988-30-08 до менеджера відділу роздрібних продажів, Ви зможете задати всі Ваші питання про те, які кондиціонери сьогодні вважаються найкращими, скільки триватиме монтаж, на який день його можна замовити і за яку плату.

Крім телефону, з відділом продажів можна зв'язатися, відправивши запит на e-mail: [email protected] . Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що жоден запит не залишиться без уваги і неодмінно буде розглянуто.

Далі для огляду приміщення в зручний для Вас час приїде досвідчений фахівець, з яким Ви укладете договір, про вартість якого домовтеся заздалегідь по телефону. Крім цього, Вам запропонують укласти договір на технічне обслуговування системи кондиціонування за спеціальною ціною. Після того, як всі початкові формальності будуть дотримані, Ви зможете призначити день і час монтажу, в який приїде бригада.

Установка кондиціонера: «день ікс»

Для того, щоб встигнути розвантажити обладнання та витратні матеріали, монтажна команда прибуде трохи раніше наміченого години. Потім з Вами буде уточнена обумовлена ​​схема установки спліт-системи і почнуться, власне, самі монтажні роботи, які триватимуть приблизно 4-5 годин.

Після закінчення монтажу Вам буде запропоновано прийняти результат і підписати акт здачі-прийому виконаних робіт. Вам будуть передані всі необхідні документи, такі як гарантійні талони на кондиціонер, витратні матеріали і безпосередньо монтаж.

Для виконання умов гарантії, в перебігу якої фахівцями компанії «ЛЮКС-КЛІМАТ» будуть безкоштовно проведені діагностика, демонтаж, доставка в сервісний центр і назад, монтаж відремонтованого кондиціонера, слід виконувати рекомендації заводу-виготовлювача. У них входить очищення фільтрів кондиціонера і щорічне технічне обслуговування.

Уклавши договір на щоквартальне технічне обслуговування системи кондиціонування з компанією «ЛЮКС-КЛІМАТ», Ви передасте турботу про своє кондиціонері в надійні руки професіоналів.

Дивіться також:

Як вибрати компанію установника?
А далі?
Як вибрати компанію установника?
А далі?

Новости