Монтаж інженерних мереж

  1. монтаж каналізації
  2. монтаж вентиляції
  3. монтаж холодопостачання
  4. Переваги співпраці з інжинірингової компанією «Аеротерм»

Ні для кого не секрет, що безпечна експлуатація будівель можлива лише при правильному функціонуванні інженерних мереж. Як правило, підключення систем комунікацій експлуатованого будівлі відбувається поетапно. Спочатку проводиться аналіз вихідних даних.

Спочатку проводиться аналіз вихідних даних

Для цього здійснюється експертиза вже існуючих інженерних ліній або ділянки, після чого фахівцями оцінюється можливість монтажу та вже спільно із замовником складається технічне завдання.
При будівництві інженерних систем в першу чергу проводяться роботи по забезпеченню об'єкта життєво важливими ресурсами, а саме:

  • монтаж водопостачання
  • монтаж каналізації
  • електропостачання
  • монтаж вентиляції
  • монтаж опалення
  • холодо- і теплопостачання будівлі

Інжинірингова компанія «Аеротерм» займається монтажем інженерних мереж і комунікацій з 2001 року і передбачає як зовнішні, так і зовнішні мережі інженерно-технічного забезпечення.

монтаж каналізації

На даний момент ні одне сучасне приміщення не може обійтися без каналізаційної системи. Прокладка і монтаж каналізації необхідно виконувати не тільки відповідно до будівельних норм і правил, а й інструкцій санітарних служб. Інженери і робочий персонал «Аеротерм» виконують прокладку каналізації, заховавши при цьому всі електричні дроти та кабелі в спеціальні труби, що забезпечить їх безпечну експлуатацію.
До внутрішніх інженерних мереж зазвичай відносять знаходяться всередині будівлі лінії комунікацій, при використанні яких ресурси досягають кінцевого споживача. Прокладка внутрішніх інженерних систем проводиться всередині будівлі. До таких систем відносять: вентиляцію, холодопостачання та інші інженерні мережі.

монтаж вентиляції

В сучасних інженерних комунікаціях кондиціонування і вентиляція є невід'ємними елементами, так як в спорудах з великою площею для підтримки мікроклімату природної вентиляції часто буває недостатньо.

Монтаж вентиляції здійснюється після детального проектування і складних розрахунків, а також враховує фактори, що формують стан повітряного середовища експлуатованого об'єкта. Для інженерів «Аеротерм» монтажні роботи з вентиляції завжди є цікавим завданням, що проявляється в комплексній послузі з встановлення та обслуговування вентиляції.

монтаж холодопостачання

Холодопостачанням називають забезпечення приміщення холодним повітрям, щоб забезпечити комфортний мікроклімат для здійснення технологічних процесів.
При проектуванні холодопостачання можуть використовуватися як природні, так і штучні джерела холоду. Холод штучного типу, як правило, виробляють холодильні машини, аміачні охолоджувальні установки, поршневі компресори і т.д. Монтаж систем холодопостачання за індивідуальним проектом завжди виконується з урахуванням вимог замовника. У своїй роботі компанія «Аеротерм» використовує тільки сучасні технології, які сприяють енергозбереженню.

Переваги співпраці з інжинірингової компанією «Аеротерм»

Інжинірингова компанія «Аеротерм» представляє комплексний підхід до інженерних систем у будівництві. Компанія гарантує індивідуальний підхід і рішення задач будь-якої складності, при цьому наші фахівці забезпечують цілодобове сервісне обслуговування.

За більш ніж 15 років роботи компанії вдалося зменшити обсяг загальнообмінної вентиляції на 2 844 000 м3 / год, що призвело до економії 36,2 МВт енергоносія, який потрібен був для нагріву припливного повітря, необхідного для компенсації.
Довіртеся нам - і Ви отримаєте інженерно-технічне забезпечення кращої якості і в найкоротші терміни!

Довіртеся нам - і Ви отримаєте інженерно-технічне забезпечення кращої якості і в найкоротші терміни

Новости