MoonGoose: Український бренд представив нову колекцію пуховиків

Український бренд пуховиків MoonGoose представив Кампейн колекції FW 2017/18. Український бренд пуховиків MoonGoose представив Кампейн колекції FW 2017/18

У колекції осінь-зима 2017/18 - легкі пальта на осінні дні, куртки і пуховики-ковдри для сильних холодів. Лінійка пуховиків MoonGoose - можливість не тільки бути в тренді, але і відчувати себе абсолютно комфортно. MoonGoose - український бренд одягу, що спеціалізується на пухових куртках і пальто. Марка працює тільки з гусячим пухом високої якості, що дає можливість зробити пуховик легким, теплим і затишним. Крім того, пух має дивовижні якостями: він дихає і підлаштовується під температуру тіла.

Пух білого гусака дуже цінується на світовому ринку, його використовують такі гіганти, як Moncler, Woolrich, Herno. Виробнича база українського бренду MoоnGoose - це повноцінна фабрика з сучасним німецьким обладнанням, де виробляють пух найвищої якості. У пуховиках MoоnGoose використовується найкращий наповнювач з пуху білого гусака, який володіє надзвичайною легкістю і морозостійкістю. Також він має дивовижну здатність зберігати обсяг вироби, навіть після чисток. Найоб'ємніший пуховик MoоnGoose важить не більше 500 грам і має відмінні тепловими якостями. Мороз в 30 градусів ви навіть не відчуєте!

До колекції увійшли шість моделей пуховиків різних розмірів і відтінків. Тут ви зможете знайти як короткі куртки з об'ємним наповненням, так і пухова пальто складного крою з великими кишенями і коміром.

https://marieclaire.ua/fashion/ukrainskij-brend-predstavil-novuyu-kollektsiyu-puhovikov/

Новости