Морські аромати для жінок: кращі свіжі аромати на літо

  1. Туалетна вода L'eau Kenzo Pour Femme Aquadisiac від Kenzo
  2. Into the Blue від Escada
  3. Парфумерна вода Acqua di Gioia від Giorgio Armani
  4. Summer Sailing від Clean
  5. Аромат «Лотос Фіджі» від The ​​Body Shop

Вже дуже хочеться влітку на море, хіба не так? Свіжі і п'янкі морські аромати будуть весь сезон нагадувати про чудовий відпочинок на морському узбережжі. Дивись в нашому матеріалі добірку кращих з них.

Туалетна вода L'eau Kenzo Pour Femme Aquadisiac від Kenzo

Відомий бренд Kenzo вже давно почав випускати морські аромати для жінок. Один з них - туалетна вода L'eau Kenzo Pour Femme Aquadisiac, яка перенесе тебе на берег моря, і ти прямо відчуєш освіжаючий бриз на своїй шкірі. Аромат також має тонкі нотки мандарина, жасмину, груші і білого мускусу.

Into the Blue від Escada

Цей водно-квітковий аромат подарує запах свіжості, зелені, холодного моря і свіжого вітру. Трохи пом'якшують холодні нотки акорди кавуна, календули і блакитного лотоса, а під кінець більш яскраво розкриваються запахи білого кедра і мускусу. Такий аромат все літо буде радувати тебе дивовижними спогадами про відпустку і морському прибої.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зелені багато не буває: що таке зелені аромати?

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Зелені багато не буває: що таке зелені аромати

Парфумерна вода Acqua di Gioia від Giorgio Armani

Думками перенесе тебе на райський острів парфумерна вода Acqua di Gioia від Giorgio Armani. У перекладі з італійської мови парфум називається «вода радості», і з цим не можна не погодитись! Аромат включає в себе нотки води, лимона, м'яти коричневого цукру і лабданума, який схожий за запахом на троянду.

Summer Sailing від Clean

Відчути на собі бризки морських хвиль допоможе аромат від Clean, який поєднував в собі ноти сицилійського бергамоту, морського моху і мускусу, а нотами серця стали акорди «свіжого повітря після шторму» і листя фіалки. Освіжаючий і свіжий запах воістину є закупореним морем у флаконі.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Новий ароматний тренд: екологічні духи

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Новий ароматний тренд: екологічні духи

Аромат «Лотос Фіджі» від The ​​Body Shop

Серед морських ароматів для жінок також варто звернути увагу на «Лотос Фіджі» від The ​​Body Shop. Запах перенесе тебе на дивовижний острів посеред Тихого океану, де ти залишишся наодинці з солоним повітрям і дикою природою. В ароматі відчуваються нотки мандарина, троянди, водяного лотоса і, звичайно ж, свіжі морські акорди.

В ароматі відчуваються нотки мандарина, троянди, водяного лотоса і, звичайно ж, свіжі морські акорди

Новости