Морські перевезення вантажів в Санкт-Петербурзі. Митне оформлення. розмитнення

  1. Морські перевезення Перевозити вантажі морським транспортом було вигідно навіть під тимчасова світанку...
  2. Контейнерні перевезення
  3. авіаперевезення
  4. експедирування вантажу

Морські перевезення

Перевозити вантажі морським транспортом було вигідно навіть під тимчасова світанку Шовкового шляху, і в той час народи світу усвідомлювали переваги морських перевезень. А що вже говорити про наш індустріально розвиненому столітті! В даний час морські перевезення полягають не тільки в доставці вантажів по водній поверхні, так висловлюючись по воді, але і включають в себе додатковий спектр послуг. Маючи в своєму розпорядженні такої великої мережею партнерських агентств по всіх континентах, морські перевезення стають прийнятними в ціновому плані для кожного клієнта, а також, що теж важливо, дуже швидкими в тимчасовому інтервалі. Адже будь-якому замовнику, що відправляє вантаж, потрібно бути впевненим в тому, що доставка вантажу пройде в точно обумовлений договором термін.

перевезення вантажів

Компанія * компанія * зарекомендувала себе на Російському ринку морських перевезень , Як надійний і відповідальний партнер, на що вказують терміни перебування компанії в бізнесі транспортної логістики. В * компанія * працюють фахівці високого розряду, які легко вирішать всі проблеми, що виникають у сфері морських перевезень, а також і в області транспортування вантажів залізничним і автомобільним транспортом. Ще співробітники нашої компанії без особливих зусиль підберуть Вам оптимальний маршрут для перевезення вантажу і розрахують вартість всіх послуг. Для фахівців компанії * компанія * не існує нерозв'язних задач, на будь-яке питання вони дадуть вичерпну відповідь.

Контейнерні перевезення

Контейнерні перевезення морським транспортом є однією з головних спеціалізацій нашої компанії. Маючи зручне розташування в Санкт-Петербурзі, де безліч портових терміналів, у компанії * компанія * вироблений точний і добре налагоджений канал морських перевезень з міжнародних морських лініях. Це, безумовно, дуже вигідна відмінність компанії від конкуруючих організацій. Домовленість з морськими лініями безпосередньо не тільки прискорює доставку вантажів по морю, а й дає хорошу можливість знизити ціни для клієнтів на морські перевезення. Прийнятні ціни, а так само можливість підписання довгострокових договорів з компанією * компанія *, дають клієнтам значну і цілком відчутну економію, як у фінансовому плані, так і в часі. Адже вже достеменно відомо: Час гроші, і в бізнесі, в наш час, це вирішує багато питань.
(Мультимодальні перевезення)
Мультимодальні перевезення вантажів це ще один з видів пропонованих послуг, в якому наша компанія обслуговує замовників на протязі десяти з гаком років. Використовуючи перевезення такого типу за допомогою * компанія *, клієнт отримує унікальну можливість комбінувати кілька видів транспортування вантажів по всьому світу. Добре вбрання поєднання залізничного, автомобільного, морського і авіаційного транспорту при вантажоперевезення це і є мультимодальная перевезення. Також компанія бере на себе всі проблеми, пов'язані з оформленням митних документів і сприяння при сертифікації перевезених вантажів. Для клієнтів є можливість вести моніторинг проходження вантажем митного оформлення в режимі реального часу.

авіаперевезення

авіаперевезення дуже популярні при міжконтинентальних перевезеннях - це можна пояснити тим, що вони володіють великою швидкістю транспортування. Компанія * компанія * є офіційним агентом безлічі відомих міжнародних авіакомпаній. Крім простих вантажних авіаперевезень, виробляються також авіаперевезення небезпечних вантажів та експрес перевезення. Авіаперевезення часто використовуються для транспортування вантажів, що потрапляють під конкретні митні режими (тимчасове ввезення / вивезення).

експедирування вантажу

Дана послуга передбачає безліч операцій з підготовки та оформлення вантажів. У неї включені такі дії з вантажем, як навантаження і відправлено, розвантаження, перевантаження з одного на інший вид транспорту, експедирування по порту. Вона також передбачає відповідальне зберігання вантажу в спеціалізованих складах компанії. Експедиція набагато полегшує процес навантаження і розвантаження, а це позначається на швидкості оформлення документів і, звичайно ж, на швидкості відправки і прийняття вантажу.

Новости